Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O ile dobrze kojarzę to ringi na sali gimnastycznej mają numery 11 i 12 :) Więc ASTy będą na tych właśnie ringach.
Faceci i kobitki osobno, oceniani będą przez dwóch różnych sędziów, a potem wybór zwycięzcy rasy.

Posted

To Asty mają dobrze bo yorków jest ok 90 i wszystkie na jednym ringu... :roll: dobrze że wchodze na początek w psach, młodzieży (szczeniąt nie ma) bo jakbym miała czekać na swoją sporo czasu w nerwach ocenę to .... :evil:

ale napewno będzie fajnie i mam nadzieję że się spotkamy... ja będe miała idnetyfikator z logo dgm, nickiem i imieniem (u nas na yorkach wszyscy takie mają mieć zeby się poznać :wink: pomysł fajny)

pozdrawiam :fadein:

Posted

Flashka:

Wiem jakiego psa.. śliczny Cosmo :wink: mój Lord jest z tej samej hodowli... tylko jeszcze młody0 dopiero rok więc wiem że szanse mamy nikłe... ale dobrze się chociaż pokazać i pogadać z ludźmi z dgm :wink:

Posted

Witam!
Pierwszy raz będe w Katowicach na wystawie(piątek) i tak sie zastanawiam zabrać ze sobą łyżwy :lol: -jade jako widz i będe obserwował grupe VII i może VI,w związku z tym,mam nadzieje,że poznam kogoś z forum :wink: Pozdrawiam.

Posted

nam potrzebne to ostatnie zw.mł;] wiec bedziemy zacięcie walczyc;]

Flashka:
To jeśli będziesz przy ringu yorków w piątek miło by było się poznać... :wink: 8)

pozdrawiam :fadein:

Posted

nie wiem... na stronie Zk w opolu przeczytalam ze potwierdzone zgloszenia przez oddzial macierzysty nalezy przeyslac do dnia... itd wiec sie pytam, poniewaz jeszcze nigdy psa nie wystawialam :wink: :lol:

Posted

zdaje sie, ze dwa lata temu tez byla zmiana czasu akurat na katowice, ale raczej zawsze jest z soboty na niedziele :roll:
hihi, a ja najpprawdopodobniej 3 dni :) i na JH

Posted

Oki to trzymam miesjsce dla Ciebie... Czy twoje cudo jedzie w klatce czy na kolankach?

Dzieki
Zdecydowanie na kolankach, ale znajac zycie wejdzie w nogi, gdyz tam jest chlodno. Klatka by sie raczej nie zmiescila, bo nieumiejetnie zakupilam rozmiar "husky - labrador" :wink:

Posted

Czy jest może ktoś z oddziału Katowickiego?

W potwierdzeniu zgłoszenia jest napisane, że warunkiem wstępu na wystawę z psem jest posiadanie aktualnego urzędowego świadectwa weterynaryjnego.
W związku z powyższym mam pytanko: Czy wystarczy zaświadczenie od zwykłego weterynarza, u którego piesek jest pod stałą kontrolą? Czy konieczne jest zaświadczenie od urzędowego weterynarza?

Proszę o odpowiedź