Olcia P. Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 no wlasnie wlasnie! ale jak sie spotkamy! jak jak jak !??!! ?? bo ja juz sie nie moge doczekac!!!!!! Quote
SH Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 O ile dobrze kojarzę to ringi na sali gimnastycznej mają numery 11 i 12 :) Więc ASTy będą na tych właśnie ringach. Faceci i kobitki osobno, oceniani będą przez dwóch różnych sędziów, a potem wybór zwycięzcy rasy. Quote
Yorkies Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 To Asty mają dobrze bo yorków jest ok 90 i wszystkie na jednym ringu... :roll: dobrze że wchodze na początek w psach, młodzieży (szczeniąt nie ma) bo jakbym miała czekać na swoją sporo czasu w nerwach ocenę to .... :evil: ale napewno będzie fajnie i mam nadzieję że się spotkamy... ja będe miała idnetyfikator z logo dgm, nickiem i imieniem (u nas na yorkach wszyscy takie mają mieć zeby się poznać :wink: pomysł fajny) pozdrawiam :fadein: Quote
flashka-g Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 no yorków full..moja sister wystawia psa w młodziezy...z reszta huskych tesjh nie jest malutko;] Quote
Yorkies Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Flashka: Wiem jakiego psa.. śliczny Cosmo :wink: mój Lord jest z tej samej hodowli... tylko jeszcze młody0 dopiero rok więc wiem że szanse mamy nikłe... ale dobrze się chociaż pokazać i pogadać z ludźmi z dgm :wink: Quote
flashka-g Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 nam potrzebne to ostatnie zw.mł;] wiec bedziemy zacięcie walczyc;] Quote
darek Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Witam! Pierwszy raz będe w Katowicach na wystawie(piątek) i tak sie zastanawiam zabrać ze sobą łyżwy :lol: -jade jako widz i będe obserwował grupe VII i może VI,w związku z tym,mam nadzieje,że poznam kogoś z forum :wink: Pozdrawiam. Quote
Yorkies Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 nam potrzebne to ostatnie zw.mł;] wiec bedziemy zacięcie walczyc;] Flashka: To jeśli będziesz przy ringu yorków w piątek miło by było się poznać... :wink: 8) pozdrawiam :fadein: Quote
flashka-g Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Kosmitka bedzie wystawiac Ola, ja wystawiam Soft Wheatena i 2 husky;]Ale moze bede sie kręcic koło mojej siostry;] Quote
Yorkies Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 To jakby co to Cię tam dorwę... 8) :lol: więc się strzeż... 8) pozdrawiam :fadein: Quote
maga18 Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 a zgloszenie na wystawe musze wczesniej podbic/zatwierdzic w macierzystym Zk??? Quote
maga18 Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 nie wiem... na stronie Zk w opolu przeczytalam ze potwierdzone zgloszenia przez oddzial macierzysty nalezy przeyslac do dnia... itd wiec sie pytam, poniewaz jeszcze nigdy psa nie wystawialam :wink: :lol: Quote
jostra Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 tym się nie przejmuj, nigdy czegoś takiego nie robiłam, a wystawiam psiaki ponad 2 lata Quote
maga18 Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 uff a juz myslalam ze jeszcze jakies formalnosci mnie czekaja :lol: wtedy to juz bym sie w terminie z wyslaniem nie wyrobila :roll: dzieki!! Quote
ZoSiA Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 zdaje sie, ze dwa lata temu tez byla zmiana czasu akurat na katowice, ale raczej zawsze jest z soboty na niedziele :roll: hihi, a ja najpprawdopodobniej 3 dni :) i na JH Quote
Ajrisz Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Oki to trzymam miesjsce dla Ciebie... Czy twoje cudo jedzie w klatce czy na kolankach? Dzieki Zdecydowanie na kolankach, ale znajac zycie wejdzie w nogi, gdyz tam jest chlodno. Klatka by sie raczej nie zmiescila, bo nieumiejetnie zakupilam rozmiar "husky - labrador" :wink: Quote
bogi Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Agasia napisał(a):Bogi a dlaczego twoj synek nie moze isc ze szpicem ;)? Pisz pisz 8) Napisałam na prv i niewiem czy doszło? Quote
Agasia Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 [quote name='bogi'][quote name='Agasia']Bogi a dlaczego twoj synek nie moze isc ze szpicem ;)? Pisz pisz 8) Napisałam na prv i niewiem czy doszło? Zadnego PW nie dostalam :o Sproboj moze napisac maila na b_agacia12@op.pl 8) Quote
ZoSiA Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 lepiej za to swiadectwo zdrowia zaplac, oni raz sprawdzaja raz nie, ale lepiej nie ryzykowac nie wpuszczenia na wystawe... Quote
dorotal Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Ja mam dopiero w niedziele. Jesli beda wymagac w piatek to pojde w sobote do veta. Quote
Pat-Brutus Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Czy jest może ktoś z oddziału Katowickiego? W potwierdzeniu zgłoszenia jest napisane, że warunkiem wstępu na wystawę z psem jest posiadanie aktualnego urzędowego świadectwa weterynaryjnego. W związku z powyższym mam pytanko: Czy wystarczy zaświadczenie od zwykłego weterynarza, u którego piesek jest pod stałą kontrolą? Czy konieczne jest zaświadczenie od urzędowego weterynarza? Proszę o odpowiedź Quote
Recommended Posts