jostra Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 dzięki Kika, strasznie jestem szczęśliwa z tego powodu :D byle tak dalej :) Quote
TANANA Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Witam! Wszystkim serdecznie gratulujemy ! i tez mamy sie czym pochwalic UNKASIK w Katowicach w silnej stawce wywalczył: CWC, NPwR, CACIB, BOB jestesmy bardzo dumni!!! :D Quote
Olund Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Isomanio to był a pierwsza wystawa Czariny i niestety nie najlepiej jej poszło :( , ale jest piękna i napewno jak sie obędzie troszke z ringiem to zacznie zgarniac tytuły hurtem :D Żal mi ,że nie wygrała. Pozdrawiam Quote
Olund Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 na tej stronie znajdziecie wyniki dogów http://platinum.za.pl/index.php?nazwa=wystawa_Katowice2005 Pozdrawiam Quote
Ka-Vanga Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 No i my wszystkim goraco gratulujemy wystepow w Katowicach!!!!!!!!!! To moze i ja napisze, ze moje malenstwo po raz kolejny zwyciezylo klase szczeniat i zostalo Najlepszym Szczeniaczkiem w Rasie :D . Quote
Zeliika Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Gratulujemy wszystkim sukcesow! I my sie pochwalimy: rhodesian ridgeback DAKAR z Werwa: Zwyc Ml, Najlepszy Junior, III Junior BOG. Ukonczylismy Ml Championat Polski w wieku 12 miesiecy :) Quote
Ka-Vanga Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Super, wielkie gratulacje dla Dakarka. A skoro juz o championatach mowimy :wink: to moja polowa sznaucerka czarno-srebrnego :wink: rowniez na wystawie w Katowicach byl Najlepszym Juniorem w Rasie i ukonczyl Mlodziezowy Championat Polski , co prawda w wieku 14 miesiecy ale u niego to byla pierwsza miedzynarodowka na ktorej mogl go skonczyc, bo na Poznan sie nie lapal w tamtym roku jeszcze do mlodziezy :wink: . Ale za to to juz jego trzeci mlodziezowy championat :grins: . Quote
tunio Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Nasza relacja w galerii :wink: Tutaj tylko zapytuje kogo wlasciwie poznalam ?Ze Tsode,to juz wiem :wink: Tak jak pisalam na wystawach jestem zakrecona i nie zawsze wszystko lapie....A jesli ten ktos sie jeszcze nie przedstawi,to juz w ogole malo ciekawie jest :wink: Quote
Zeliika Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Ka-vanga gratulacje! bardzo dzielna Polowka :wink: Quote
Nata Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Sluchajcie czy ma ktos moze fotki z wczoraj z bisow??? moja kruszynka zostala BIS PUPPY a ja mam fote do d.... bede bardzo zobowiazana :wink: jakby ktos mi wypozyczyl ze swojej fotogalerii;) Quote
alexandra Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Ja również gratuluję serdecznie wszystkim katowickim zwycięzcom!! :D To i ja pochwalę moją małą czarną. Co prawda nie zajęłyśmy 1 lokaty, ale mimo to bardzo się moja Beska podobała sędzinie, i ponoć ciężki miała wybór, w efekcie zajęła 2 lokatę z oceną doskonała, oraz uzyskała tytuł Res.CACIB pokonując inne piękne suczki :D Wróciłyśmy bardzo zadowolone, mimo że nie ze złotem, ale złoto wzięła nasza serdeczna znajoma z piękną sunią Zetą Jones Hermes, z czego też się cieszymi i gratulujemy :) Quote
Cervarius Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 mam pytanie mój pies dostał ResCaciba, ale caciba dostał interchampion, czy w takim wypadku powinnam była od razu to zgłosić na wystawie i otrzymałabym od razu caciba, czy też odbędzie sie to bez mojego udziału i jeszcze jedno ile sie mniej więcej czeka na potwierdzenie caciba? :lol: :lol: :lol: Quote
góral Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Cacib przejdzie automatycznie na Twojego psiaka, na potwierdzenie czeka się różnie z reguły kilka miesięcy (3,4). Ja z Krakowa dostałem dopiero po roku :wink: , ale w tej chwili do wniosku na intera nie trzeba dokładać potwierdzeń :D Quote
Cervarius Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 góral napisał(a):Cacib przejdzie automatycznie na Twojego psiaka, na potwierdzenie czeka się różnie z reguły kilka miesięcy (3,4). Ja z Krakowa dostałem dopiero po roku :wink: , ale w tej chwili do wniosku na intera nie trzeba dokładać potwierdzeń :D bardzo dziękuję za informację bo już sie wystraszyłam że czegoś nie załatwiłam Quote
Dzidtka_Gl Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 czy ktoś ma zdjęcia z finałów ? z BOG Juniorów z niedzieli gr I (PON) i X (afgan) ??? Quote
Flaire Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 A ja z dumą donoszę, że dzisiaj (1.04) dostałm potwierdzenie zgłoszenia na tę wystawę! Co więcej, napisali, że niezapłacone! :evil: Nie wiem - może to miał być dowcip primaaprilisowy. (Misia była, owszem zgłoszona i opłacona, ale nie wzięła udziału, bo dostała cieczki). Quote
Asiaczek Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Ale Cię wyróżnienie trafiło!!! No, no, no... I to akurat 1 kwietnia! A ile czasu minęło od wystawy? I jaka jest data stempla? Pzdr. Quote
Flaire Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Asiaczek napisał(a):A ile czasu minęło od wystawy? I jaka jest data stempla?No tegoroczna wystawa katowicka była 18-19-20 marca - a to jest potwierdzenie zgłoszenia właśnie na ten rok. :wink: A na stemplu jest 280305. :D Quote
Asiaczek Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Przeciez to czysta kpina!!! A może by tak Komisję Rewizyjną zainteresować "porządkiem" panującym w O/Katowice? Jeżeli ponad tydzień po wystawie otrzymałaś potwierdzenie z datą 28.3.2005 r., że nie opłaciłaś wystawy, to gdzie podziały się Twoje pieniądze?! Pzdr. Quote
Flaire Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Asiaczek napisał(a):Jeżeli ponad tydzień po wystawie otrzymałaś potwierdzenie z datą 28.3.2005 r., że nie opłaciłaś wystawy, to gdzie podziały się Twoje pieniądze?!To jest data stempla pocztowego. Zakładam, że list miał być wysłany wcześniej, a więc i jego zawartość została wcześniej skomponowana. Wiesz, ja kiedyś jechałam do Budapesztu bez potwierdzenia, bo nie przyszło (nigdy), a nie mogłam się do nich dodzwonić. Na szczęście na miejscu okazało się, że zgłoszenie dostali. :D Quote
Asiaczek Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Tak czy siak - jest to po prostu karygodne. I tyle. Oddziały (wiesz o tym bardzo dobrze) mają obowiązek wysłać potwierdzenie odpowiednio wcześnie i nie można zwalać wszystkiego na pocztę. Chociaż w tym konkretnym przypadku może i zawiniła poczta. Pzdr. Quote
Flaire Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Asiaczek napisał(a):Oddziały (wiesz o tym bardzo dobrze) mają obowiązek wysłać potwierdzenie odpowiednio wcześnie i nie można zwalać wszystkiego na pocztę. No teoretycznie tak, ale muszę Ci powiedzieć, że ja tylko może połowę potwierdzeń dostaję w terminie, który jest dla mnie "odpowiednio wczesny". Często te potwierdzenia przychodzą dosłownie w ostatniej chwili (w sobotę na wystawe w niedzielę), czyli niby przed wystawą, ale ja czasem już wyjechałam... A tym razem to w sumie tylko zabawne jest, bo na wystawe i tak nie mogłam pojechać, więc nie potrzebowałam tego zgłoszenia. Tymczasem warszawska wystawa zaczyna się już za pięć dni, a potwierdzenia nie mam... :wink: I ze skomplikowanyc powodów, to jest trochę kłopotliwe, bo mnie nie będzie ani na na wystawie, ani w domu, żeby to potwierdzenie ze skrzynki odebrać (jeśli przyjdzie :roll: ), a Misię będzie wystawiał ktoś inny. :roll: Quote
Asiaczek Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 O rany! No to masz zagwozdkę! Chociaż podejrzewam, że pewnie w poniedziałek to potwierdzenie powinno znaleźć się w skrzynce pocztowej. No, góra we wtorek. Albo znajdzie się po terminie. Ja często dostawałam po terminie potwierdzenia z W-wy. Ale w takim przypadku, dzwoniłam i potwierdzałam. A na wystawę wchodziłam systemem "ja do sekretariatu". I już. Pzdr. Quote
Recommended Posts