Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam!
Wszystkim serdecznie gratulujemy !
i tez mamy sie czym pochwalic
UNKASIK w Katowicach w silnej stawce wywalczył:
CWC, NPwR, CACIB, BOB

jestesmy bardzo dumni!!! :D

Posted

Isomanio to był a pierwsza wystawa Czariny i niestety nie najlepiej jej poszło :( , ale jest piękna i napewno jak sie obędzie troszke z ringiem to zacznie zgarniac tytuły hurtem :D Żal mi ,że nie wygrała.
Pozdrawiam

Posted

No i my wszystkim goraco gratulujemy wystepow w Katowicach!!!!!!!!!!
To moze i ja napisze, ze moje malenstwo po raz kolejny zwyciezylo klase szczeniat i zostalo Najlepszym Szczeniaczkiem w Rasie :D .

Posted

Gratulujemy wszystkim sukcesow!
I my sie pochwalimy: rhodesian ridgeback DAKAR z Werwa: Zwyc Ml, Najlepszy Junior, III Junior BOG.
Ukonczylismy Ml Championat Polski w wieku 12 miesiecy :)

Posted

Super, wielkie gratulacje dla Dakarka.

A skoro juz o championatach mowimy :wink: to moja polowa sznaucerka czarno-srebrnego :wink: rowniez na wystawie w Katowicach byl Najlepszym Juniorem w Rasie i ukonczyl Mlodziezowy Championat Polski , co prawda w wieku 14 miesiecy ale u niego to byla pierwsza miedzynarodowka na ktorej mogl go skonczyc, bo na Poznan sie nie lapal w tamtym roku jeszcze do mlodziezy :wink: . Ale za to to juz jego trzeci mlodziezowy championat :grins: .

Posted

Nasza relacja w galerii :wink:
Tutaj tylko zapytuje kogo wlasciwie poznalam ?Ze Tsode,to juz wiem :wink:
Tak jak pisalam na wystawach jestem zakrecona i nie zawsze wszystko lapie....A jesli ten ktos sie jeszcze nie przedstawi,to juz w ogole malo ciekawie jest :wink:

Posted

Sluchajcie czy ma ktos moze fotki z wczoraj z bisow??? moja kruszynka zostala BIS PUPPY a ja mam fote do d.... bede bardzo zobowiazana :wink: jakby ktos mi wypozyczyl ze swojej fotogalerii;)

Posted

Ja również gratuluję serdecznie wszystkim katowickim zwycięzcom!! :D To i ja pochwalę moją małą czarną. Co prawda nie zajęłyśmy 1 lokaty, ale mimo to bardzo się moja Beska podobała sędzinie, i ponoć ciężki miała wybór, w efekcie zajęła 2 lokatę z oceną doskonała, oraz uzyskała tytuł Res.CACIB pokonując inne piękne suczki :D Wróciłyśmy bardzo zadowolone, mimo że nie ze złotem, ale złoto wzięła nasza serdeczna znajoma z piękną sunią Zetą Jones Hermes, z czego też się cieszymi i gratulujemy :)

Posted

mam pytanie mój pies dostał ResCaciba, ale caciba dostał interchampion, czy w takim wypadku powinnam była od razu to zgłosić na wystawie i otrzymałabym od razu caciba, czy też odbędzie sie to bez mojego udziału i jeszcze jedno ile sie mniej więcej czeka na potwierdzenie caciba? :lol: :lol: :lol:

Posted

Cacib przejdzie automatycznie na Twojego psiaka, na potwierdzenie czeka się różnie z reguły kilka miesięcy (3,4). Ja z Krakowa dostałem dopiero po roku :wink: , ale w tej chwili do wniosku na intera nie trzeba dokładać potwierdzeń :D

Posted

góral napisał(a):
Cacib przejdzie automatycznie na Twojego psiaka, na potwierdzenie czeka się różnie z reguły kilka miesięcy (3,4). Ja z Krakowa dostałem dopiero po roku :wink: , ale w tej chwili do wniosku na intera nie trzeba dokładać potwierdzeń :D

bardzo dziękuję za informację bo już sie wystraszyłam że czegoś nie załatwiłam

Posted

A ja z dumą donoszę, że dzisiaj (1.04) dostałm potwierdzenie zgłoszenia na tę wystawę! Co więcej, napisali, że niezapłacone! :evil: Nie wiem - może to miał być dowcip primaaprilisowy. (Misia była, owszem zgłoszona i opłacona, ale nie wzięła udziału, bo dostała cieczki).

Posted

Asiaczek napisał(a):
A ile czasu minęło od wystawy? I jaka jest data stempla?
No tegoroczna wystawa katowicka była 18-19-20 marca - a to jest potwierdzenie zgłoszenia właśnie na ten rok. :wink: A na stemplu jest 280305. :D

Posted

Przeciez to czysta kpina!!! A może by tak Komisję Rewizyjną zainteresować "porządkiem" panującym w O/Katowice?
Jeżeli ponad tydzień po wystawie otrzymałaś potwierdzenie z datą 28.3.2005 r., że nie opłaciłaś wystawy, to gdzie podziały się Twoje pieniądze?!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jeżeli ponad tydzień po wystawie otrzymałaś potwierdzenie z datą 28.3.2005 r., że nie opłaciłaś wystawy, to gdzie podziały się Twoje pieniądze?!
To jest data stempla pocztowego. Zakładam, że list miał być wysłany wcześniej, a więc i jego zawartość została wcześniej skomponowana.

Wiesz, ja kiedyś jechałam do Budapesztu bez potwierdzenia, bo nie przyszło (nigdy), a nie mogłam się do nich dodzwonić. Na szczęście na miejscu okazało się, że zgłoszenie dostali. :D

Posted

Tak czy siak - jest to po prostu karygodne. I tyle.
Oddziały (wiesz o tym bardzo dobrze) mają obowiązek wysłać potwierdzenie odpowiednio wcześnie i nie można zwalać wszystkiego na pocztę. Chociaż w tym konkretnym przypadku może i zawiniła poczta.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oddziały (wiesz o tym bardzo dobrze) mają obowiązek wysłać potwierdzenie odpowiednio wcześnie i nie można zwalać wszystkiego na pocztę.
No teoretycznie tak, ale muszę Ci powiedzieć, że ja tylko może połowę potwierdzeń dostaję w terminie, który jest dla mnie "odpowiednio wczesny". Często te potwierdzenia przychodzą dosłownie w ostatniej chwili (w sobotę na wystawe w niedzielę), czyli niby przed wystawą, ale ja czasem już wyjechałam... A tym razem to w sumie tylko zabawne jest, bo na wystawe i tak nie mogłam pojechać, więc nie potrzebowałam tego zgłoszenia.

Tymczasem warszawska wystawa zaczyna się już za pięć dni, a potwierdzenia nie mam... :wink: I ze skomplikowanyc powodów, to jest trochę kłopotliwe, bo mnie nie będzie ani na na wystawie, ani w domu, żeby to potwierdzenie ze skrzynki odebrać (jeśli przyjdzie :roll: ), a Misię będzie wystawiał ktoś inny. :roll:

Posted

O rany! No to masz zagwozdkę! Chociaż podejrzewam, że pewnie w poniedziałek to potwierdzenie powinno znaleźć się w skrzynce pocztowej. No, góra we wtorek. Albo znajdzie się po terminie.
Ja często dostawałam po terminie potwierdzenia z W-wy. Ale w takim przypadku, dzwoniłam i potwierdzałam. A na wystawę wchodziłam systemem "ja do sekretariatu". I już.
Pzdr.