Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shany,moja sunia to Arvena z Domu Etny,nie mówię że jest brzydalkiem czy coś,bo jest ładna hehe ;-) ale na pewno bała się Czariny,która jest piękną sunią.Ale z tego co widze,dzieki za notki,to Coco Chanel ją pokonała,ale to nic :-)
i bardzo zaluje ze nie moglysmy pojechac,bo nie wiem jak moje Veniątko wygląda w oczach sędziów w klasie młodzieży.

Posted

Heh... a ja nadal nie wiem czy suczka znajomej ma III miejsce... bo jej suczka ( o ile dobrze pamietam) to IMAGINATION Polaris. Chociaz suczka chyba byla najmlodsza z tego grona, to jednak zywie cicha nadzieje, ze jednak dostala ta III lokate. :D
Pozdrawiam
PS. Olund wielkie dzieki za wyniki :D

Posted

Hej

Wielkie gratulacje dla wszystkich zwycięzców!
Byłam dzisiaj na wystawie chociaż mojej nie wystawiam (ma rodowód z KHRON i może będzie wystawiana na wystawach tej organizacji()
Bardzo się zdenerwowałam bo znowu była masa handlarzy - pekińczyki, pudle, husky, jamniki. No i fura owczarków niemieckich. Z rodowodami (?(?) i bez rodowodów. Poszłam sobie zobaczyć warunki, nawet pogadałam z panem. Był bardzo zadowolony z siebie i handel świetnie szedł widać. Zresztą podeszła na chwilę pani z sąsiedniego auta (sprzedawała pudle) i on się jej spytal: "no i sprzedałaś dziś wszystko" na co padła odpowiedź "i pudle i owczarki. jeden został tylko."
No a przy mnie facet z dzieckiem kupował owczarka niemieckiego. Bez papierów bo nie chce wystaw tylko przyjaciela...
Ech, chyba nic się z handlarzami nie da zrobić...
czy ktoś z Was wystawiał owczarka niemieckiego? Jakie są wyniki?
pozdrawiam
Ewa

Posted

JustynaJK napisał(a):
no piekna cena za kundla(nic nie ujmując mixom,ale bodajże za 50zł można mieć psa ze schroniska)

I przynajmniej kasa idzie na jakiś pozadny cel.. a jak sie chce to sie ma i przyjaciela za darmo :wink:

Posted

[quote name='Lara']

Lara napisał:
(wymawiajac bałcerony )

a jak się wymawia tak na marginesie?

boserą - tak na marginesie :wink:

a więc tak na marginesie dzięki.. ;) sama mowiłam /bałceron/ :P