sheltomaniak Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 No dawajta fotki tam bo ciekawa jestem:) Quote
karenina Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Gratulacje dla wszystkich, My jedziemy w niedziele dopiero. I mam pytanie, czy ktos z ringu 15 widzial czy byl moze cirneco dell`etna?Mial byc jeden. Jesli ktos cos wie, bede wdzieczna za info :) Quote
pszym Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [b]My już też po i bardzo zadowoleni :lol: . Skończyliśmy Mł. Ch i na BISie Juniorów III gr. byliśmy na 2 miejscu 8). Wystawa pod względem organizacyjnym bardzo w porządku. Gratulujemy wszystkim zwycięzcom i trzymamy kciuki za tych co dopiero będą jutro i w niedzielę. :wink: Quote
maga18 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 GRATULUJE!!! cos zauwazylam ze na DGM wszyscy wystawcy wracaja z wybitnymi osiagnieciami... :wink: zobaczymy jak to ze mna bedzie - debiutuje w Opolu :roll: Quote
tunio Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 A ja wlasnie chce powiedziec,ze czarno widze ta hale jutro :cry: Ze tez zachcialo mi sie Wilna :cry: Zreszta pogoda taka paskudna,ze nie sluzy takim meteoropatom jak MAlenstwo i ja,wiec nastawienie tez pesymistyczne Aspekt finansowy i fakt,ze w sumie to nas na wystawianie nie stac,pomine milczeniem. PS.Przepraszam za tego posta,ale musze sobie pomarudzic i pojeczec,bo mam wisielcze samopoczucie :lol: Podejrzewam,ze to depresja przedwiosenna. Quote
maga18 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Carragan zloty medal od razu zmieni Twoje samopoczucie :wink: Bede trzymala kciuki!!! Quote
tunio Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Maga moje nastawienie zmieniloby,gdyby Malenstwo weszlo bez oporow na teren wystawy i hale,a nie zloto i jakis tytul.Tytuly w gruncie rzeczy sie nie licza,a ja mam po prostu wyrzuty sumienia z powodu stresu i urazu Malenstwa.Mam tylko nadzieje,ze nie jest to trwaly uraz,ale nadzieja matka glupich....I w sumie dlatego sie tak boje tych Katowic....Boje sie potwierdzenia moich obaw,ot i tyle. Malenstwo to pies o b.wrazliwej i delikatnej,a jednoczesnie w pewnym sensie twardej psychice,wiec sprawa jest dosyc skomplikowana. Tak czy siak nie dziekuje,coby nie zapeszyc,ale nie spodziewam sie niczego dobrego,niestety.Jednak zaraz sie najem jakis proszkow,coby psa nie znerwicowac,bo ub.r Katowice byly dla mnie nauczka. Quote
Guest bernulka Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Carragan wpadne zobaczyć na ring wilczaków! Powiedz tylko jak twoje cudo się wabi :D Quote
PATIszon Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 A ja gratuluje Ewie -Zeliice i Dakarowi zajecia III miejsca w junior best of group i ukonczenie mlodziezowego championatu! BRAWO BRAWO BRAWO!!! Kenia peka z dumy, ze ma takiego przystojnego brata przyrodniego! A ja coraz bardziej napalam sie na kolejnego Rodezjana, tym razem wystawowego... Quote
tunio Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Pati,ale najpierw znajdz sponsora 8) A Ewie gratulujemy ! :fadein: Bernulko,Malenstwo to chart irlandzki wilczarz,a nie wilczak :wink: A wilczarze ida w niedziele,a nie sobote wiec nas jutro raczej na ringu nie zobaczysz :wink: Jutro wybieramy sie towarzysko :wink: Quote
musia Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Carr, ty mie !!! nie wnerwiaj. Może i nieprzytomna byłam z emocji , ale czekałam na ciebie. Ktoś mnie miał dopingować. Na chartach będę na pewno. Przybywaj. Kciuki trzymam. Najwyzej przez to fotek Cerka nie będzie Quote
pszym Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 carragan napisał(a):Maga moje nastawienie zmieniloby,gdyby Malenstwo weszlo bez oporow na teren wystawy i hale,a nie zloto i jakis tytul.Tytuly w gruncie rzeczy sie nie licza,a ja mam po prostu wyrzuty sumienia z powodu stresu i urazu Malenstwa.Mam tylko nadzieje,ze nie jest to trwaly uraz,ale nadzieja matka glupich....I w sumie dlatego sie tak boje tych Katowic....Boje sie potwierdzenia moich obaw,ot i tyle. Malenstwo to pies o b.wrazliwej i delikatnej,a jednoczesnie w pewnym sensie twardej psychice,wiec sprawa jest dosyc skomplikowana. Tak czy siak nie dziekuje,coby nie zapeszyc,ale nie spodziewam sie niczego dobrego,niestety.Jednak zaraz sie najem jakis proszkow,coby psa nie znerwicowac,bo ub.r Katowice byly dla mnie nauczka. Jeżeli mogę coś doradzić, to przede wszystkim Ty się zrelaksuj i nie denerwuj na wystawie. Piesio to wyczuje i bedzie ok. Trzymamy kciuki :lol: Quote
tunio Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [quote name='pszym'][quote name='carragan']Maga moje nastawienie zmieniloby,gdyby Malenstwo weszlo bez oporow na teren wystawy i hale,a nie zloto i jakis tytul.Tytuly w gruncie rzeczy sie nie licza,a ja mam po prostu wyrzuty sumienia z powodu stresu i urazu Malenstwa.Mam tylko nadzieje,ze nie jest to trwaly uraz,ale nadzieja matka glupich....I w sumie dlatego sie tak boje tych Katowic....Boje sie potwierdzenia moich obaw,ot i tyle. Malenstwo to pies o b.wrazliwej i delikatnej,a jednoczesnie w pewnym sensie twardej psychice,wiec sprawa jest dosyc skomplikowana. Tak czy siak nie dziekuje,coby nie zapeszyc,ale nie spodziewam sie niczego dobrego,niestety.Jednak zaraz sie najem jakis proszkow,coby psa nie znerwicowac,bo ub.r Katowice byly dla mnie nauczka. Jeżeli mogę coś doradzić, to przede wszystkim Ty się zrelaksuj i nie denerwuj na wystawie. Piesio to wyczuje i bedzie ok. Trzymamy kciuki :lol: Pszym,wlasnie dlatego napisalam to co wyluszczylam :wink: Ogolnie to nie moja pierwsza wystawa i od dawna olewam wynik,ale teraz tak jak pisze,nie idzie o wynik a psychike Malenstwa.A to juz cos,czym sie martwie :wink: A za kciuki nie dziekujemy :wink: Aczkolwiek gratulujemy BOGJ II 8) Fuka nie moglabys sie tu pokazac i zameldowac co i jak ? Musiu pisalam juz gdzies dlaczego nas nie bylo..Zaraz tego poszukam i tu wkleje.I miemam,ze zobaczymy sie jutro,a nie dopiero w niedziele.Chyba,ze zamierzasz mi uciekac :hmmmm: :wink: Mam.NApisalam to na offie bodajze w poludnie. [quote name='carragan']. No i moze przyznam sie dlaczego jestesmy w domu a nie na spacerzey czy wystawie.Otoz Malenstwo od wczorajszej nocy ma sensacje zoladkowe i takie samopoczucie,ze barbarzynstwem byloby wleczenie go do Katowic :roll: Quote
PATIszon Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 carragan napisał(a):Pati,ale najpierw znajdz sponsora 8) Juz mam :p Teraz trzeba tylko znalezc odpowiednia hodowle... Quote
tunio Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 PATIszon napisał(a):carragan napisał(a):Pati,ale najpierw znajdz sponsora 8) Juz mam :p Teraz trzeba tylko znalezc odpowiednia hodowle... A ta skad jest Dakar nie odpowiada ? :hmmmm: Quote
PATIszon Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 carragan napisał(a): A ta skad jest Dakar nie odpowiada ? :hmmmm: Bardzo odpowiada, w koncu mam z niej psice, ale chcialabym jakas swierza krew. Quote
tunio Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 PATIszon napisał(a):carragan napisał(a): A ta skad jest Dakar nie odpowiada ? :hmmmm: Bardzo odpowiada, w koncu mam z niej psice, ale chcialabym jakas swierza krew. To z kolebki rasy,moja droga 8) Quote
PATIszon Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 carragan napisał(a): To z kolebki rasy,moja droga 8) No wlasnie te podobno nie ciesza sie uznaniem w swiecie :niewiem: Quote
tunio Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 PATIszon napisał(a):carragan napisał(a): To z kolebki rasy,moja droga 8) No wlasnie te podobno nie ciesza sie uznaniem w swiecie :niewiem: Odcinaja sie od wlasnych korzeni ? :o To moze skonsultuj sprawe z jakims swoim autorytetem :wink: Quote
Flaire Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Śnieżyca to, owszem, była w Warszawie jakieś pół godziny temu. Teraz piękne słońce, przynajmniej na Mokotowie! :D :roll: Quote
Shanny.. Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 A czy ktos mi moze powiedziec kto zdobyl bisa juniorow gr VII ? Bo my nie wzielismy udzialu, a sedzina powiedziala nam ze pies ma zadatki na bisa juniorow :-? ( w dodatku ona wybiera bisa juniorow w niedziele...). Eh... ale pech, to pech. Quote
PSYLLA Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 A ja się pochwalę jeszcze wczorajszym sukcesem - moja Gama dostała CWC i tym samym zakończyła Championat Polski :) Quote
Recommended Posts