musia Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Tu gończy polski My jestesmy juz po - czyli Musia i Opus KS. zaczelismy wystawy z ocena obiecujacy. Wiemy co poprawiac - konieczne bedzie zrzucenie kilogramów zbednych i spacery. Z wystawy wracamy zadowoleni z planami na przyszlosc. Pewnie za miesiac w Opolu. Konkurencje pokonalismy. Sedzia doskonalych przyznal "co kot naplakal" bodajze 4 /17 Wszystkim gratulujemy. Trzeba przyznac , ze dzisiaj zachowanie gonczych na ringu bylo extra. Bez przepychanek, zebów , klótni. Jutro ruszamy znowu, ale to w celu obycia psa z psami i tlumem. Z charakteru i zachowania szczyla , dzieciucha jest ogromnie zadowolona. Teraz maly lezakuje i odsypia chrapiac jak stary chlop. Quote
alexandra Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Gratulacje dla pierwszych katowickich zwycięzców!!! :smilecol: A ja mam pytanie co w końcu potrzeba by wejść z psem na wystawę w Katowicach?? Czy wystarczy paszport/książeczka +zaświadczenie o szczepieniu przeciw wścikliźnie?? czy trzeba dodatkow zasiadczenie od weta o stanie zdrowia psa?? Quote
SH Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Dla virtavalo -> duży czarny szpic zszedł z ocena bdb z powodu b. złego ustawienia i prowadzenia tylnych kończyn. Mimo to mam nadzieję na fotkę zrobioną przez koleżankę :) Quote
musia Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Wystarczy książeczka zdrowia + szczepienie wściekliźniane. Quote
alexandra Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 musia napisał(a):Wystarczy książeczka zdrowia + szczepienie wściekliźniane. Dzięki za odpowiedź :) Quote
maga18 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 gratuluje wszytskim!!! :D a moze jakies foty macie??? :lol: Quote
Flaire Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 A wie ktoś może, który to szkot wygrał III grupę? Quote
Cervarius Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 jeszcze raz gratulacje Kika, my też w końcu skończyliśmy z resCacibem dla pieska, niestety suczka gorzej, faktycznie Słowak (sędziował m.in. gończe i posokowce) rozdawał dosk. bardzo oszczędnie.cóż jutro oglądamy na spokojnie, a nie długo Warszawa...gratulacje dla wszystkich dzisiejszych zwyciązców i powodzenia jutro i pojutrze. Quote
Guest bernulka Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Wszystkim gratulacje! Mnie stresik czeka jutro :oops: Quote
Gosia & c.o. Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Ania ale wiesz, że Twój (a raczej Twojego psa ;)) res.CACIB = CACIB :) Pozdrawiam padnięta Gosia :roll: Quote
Shanny.. Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 My wracamy z wystawy szczesliwi! Rubin: 1 dosk, Zw. Ml., Najlepszy Junior w Rasie, ukończył Młodziezowy Championat! :D Mialam rozne wersje dot. BISa Juniorow, ale w koncu sama nie wiem kiedy, co i jak , a zreszta sie samochod zepsul, wiec do Katowic na BISa nie wrocimy... Pozdrawiam Quote
JustynaJK Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 kto dziś wygrał w grupach? nie mogłam czekać na finały :( Quote
virtavalo Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 SH -bardzo dziękuję za wieści o czarnym dużym. Szkoda, że nie widziałam. pozdrawiam Quote
Ania_P Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 sota36 napisał(a):Dajcie fotki, dajcie fotki! Popieram! Czekamy na fotki! Gratuluje wszystkim. Ja niestety mimo że mam niedaleko nie mogłam przyjechać:(. A dzisiaj o ile się nie mylę były husky:(. Będę szczęśliwa jeśli powiecie kto wygrał. Życzę wszystkim pieskom i ich właścicielom udanych występów jutro i pojutrze! Quote
zaba14 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Hej wam.. wrociłam zmeczona ;) gdzoe wrzucić fotki? tutaj, czy do galerii? Quote
zaba14 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 narazie to ja jestem na etapie zmniejszania :lol: a w galerii jest juz temat Katowic? Quote
Monika R. Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 ja mam duzo fotek husky ale aparat zostawilam w samochodzie pozniej je wpakuje ja bylam do konca oceniania na ringu 15 nie widzialam szczeniakow i mlodziezy.... :-? bo wszystko sie opoznilo a nie moglam dluzej zostac... wiec nie wiem kto dostal BOB ale pewnie Doty :wink: Quote
zaba14 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Do galerii link http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=762912#762912 Quote
Monika R. Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 bedzie najlepiaj jak wszyscy beda tylko tam wrzucac fotki :wink: Quote
Recommended Posts