sheltomaniak Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Pat&Brutus napisał(a): Właśnie dzwoniłem do Katowic i pani powiedziała mi, że nie potrzeba zaświadczenia urzędowego (mają stare druki i dlatego tak jest to zapisane). Wystarczy książeczka zdrowia i zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie. No to SUPER :) Też miałam tam dzownić ale juz mnie wyręczyłeś ;) Quote
Agasia Posted March 15, 2005 Author Posted March 15, 2005 Ja mam juz dzisiaj sliczna pieczateczke od weta w paszporcie i nie mam zamiaru starac sie o nic innego ;) Ponawiam - baaardzo bym prosila o pozyczenie pieska w sobote na JH :( Chce miec cos pewnego ;) Quote
zaba14 Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Pirat_fila napisał(a):mam jeszcze jedno pytanko, do ludzi organizująch wystawę: jaka będzie cena biletów i czy będą ulgowe? już się dowiedziałem, dziękuję :d W zeszłym roku normalna cena biletu wynosiła 9 zł.. a ulgowy był bodajze do 14 lat :x Quote
donya Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Ja dzisiaj też dostałam informację z oddziału w Katowicach, że wystarczy książeczka zdrowia i zaświadczenie o szczepieniu. Quote
Kika Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Bilety (do nabycia w kasach 'Spodka' podczas trwania wystawy) Opłata Dorośli 10 PLN Dzieci 7-14 lat, emeryci, renciści 5 PLN Dzieci do lat 7 za darmo Tak mi się zdawało ,że gdzieś widziałam te ceny - kopia ze strony Katowic Quote
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Agasia napisał(a):Ponawiam - baaardzo bym prosila o pozyczenie pieska w sobote na JH :( Chce miec cos pewnego ;) Agasia, ja bym Ci mogla pozyczyc mojego malucha, ale nie wiem czy bedziesz chciala bo ona ma dopiero 8 miesiecy, chociaz wedlug mnie super sie wystawia, zreszta na swojej pierwszej wystawie zdobyla BIS Puppu III :wink: . Chociaz zdaza jej sie skakac zamiast biec wiec nie wiem czy bedziesz chcicala, ale zawsze mozesz podejsc i zobaczyc :wink: , zreszta chetnie Cie poznam :grins: . Quote
Agasia Posted March 15, 2005 Author Posted March 15, 2005 Ka-Vanga :cmok: dzieki wielkie :) Jezeli nic innego nie znajde- zwroce sie do ciebie ;) Chociaz jezeli maly sie fajnie wystawia to czemu nie :) I rowniez z przyjemnoscia cie poznam :D Jak znajde czas to podskocze nawet dla samego poznania wielkiej Ka-Vangi :D 8) Quote
szymek Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Ja wybieram się bez pieska. Bardzo proszę o godziny wystawy :wink: Quote
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='Agasia']Ka-Vanga :cmok: dzieki wielkie :) Jezeli nic innego nie znajde- zwroce sie do ciebie ;) Chociaz jezeli maly sie fajnie wystawia to czemu nie :) I rowniez z przyjemnoscia cie poznam :D Jak znajde czas to podskocze nawet dla samego poznania wielkiej Ka-Vangi :D 8) No to fajnie Agasia, w razie co jakby moj maluch nie chcial isc (zaznaczam, ze to dziewczynka :wink: ) to w razie co bedziesz mogla wziac ( na 99%) mojego sznaucerka czarno-srebrnego, a z nim to juz w ogole nie ma problemu. Jak chcesz to looknij tu to bedziesz wiedziala jak wygladaja moje maluchy, no i jak ja wygladam, zeby sie poznac :wink: : www.ka-vanga.com/sznaucer_miniaturowy.html . Mam nadzieje, ze podejdziesz, bo mi rowniez bedzie bardzo milo Cie poznac :D . Quote
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 szymek napisał(a):Ja wybieram się bez pieska. Bardzo proszę o godziny wystawy :wink: Szymek, wystawa bedzie od piatku do niedzieli od 10 rano :D . Quote
Agasia Posted March 15, 2005 Author Posted March 15, 2005 Hehe z Dengim kiedys juz mialam isc ;) Ale z przyjemnoscia :D A na ktorym ringu jestescie w sobote :>? Quote
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 No to super :D . My bedziemy pewnie przy 9, albo 10. A czemu go nie pokazywalas :wink: . Quote
00000 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Szkoda, że nie będziecie mieli czasu na zwiedzanie tamtych okolic :D Właśnie w tamtych rejonach, 1km od Podlesic, w Morsku odbył się w zeszłym roku Zlot Dogomaniaków :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
00000 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 No to zobacz ile psów było w tamtym roku w Morsku: http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=16274&start=0 Tylko, że my mieszkaliśmy w domkach ("brdach") i pod namiotami. Nie w hotelu. Quote
00000 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Lara napisał(a):a moze cos nabroiliscie i teraz juz z psami nie mozna, co? :wink: My??????????? Nabroiliśmy???????? A skąd!!!!!!! Byliśmy STRASZNIE grzeczni :angel: Zresztą, na zdjęciach widać 8) :lol: :lol: :lol: Quote
puz Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 a czy nie orientujecie sie czy jest potrzebne w tym roku siwadectwo zdrowi apsa wymagane na wystawie czy wystarczy tylko ksiazeczka ze wscieklizna Quote
maga18 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 to juz bylo napisane wczesniej, wystarczy ksiazeczka zdrowia i zaswiadczenie o szczepuieniu przeciwko wsciekliznie Quote
puz Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Dzieki ale nie chciało mi sie czytac 22 stron :lol: Quote
staff-ka Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 [quote name='SH']Jeszcze raz napiszę -> wystarczy paszport z adnotascją weta, ze pies jest OK :) [quote name='staff-ka']Ja nie jestem z oddziału Katowice,ale corocznie jezdze na tamtejsza wystawe i corocznie mam podniesione cisnienie na tych -"ala" - ochraniarzy i stażystów z weterynarii ,ze nie chca wpuśccic na normalne zaswiadczenie od weta i aktualne szczepienie przeciwko wsciekliznie A ja akurat jestem z oddziału Katowice i corocznie pracuję przy tej wystawie :evilbat: problemy z wejściem bez urzedowego świadectwa były tylko w roku ataku pryszczycy (ale wtedy cyrki były wszedzie, na granicy również :P ) Natomiast w Krakowie ( dzięki oślemu uporowi ochroniarzy i jakiegoś nawiedzonego weta ) musiałam zabulić przy wejściu na teren wystawy za świadectwo urzedowe, którego nie miałam, bo wzięłam tylko zaświadczenie od "swojego" weta :evilbat: To tez fajna metoda na wyciagnięcie jeszcze odrobiny kasy od wystawców :P Generalnie różnie to bywa. Wiele zależy od szczęścia i podatności weta i ochrony na miły uśmiech i "bezradność blondynki" :lol: To działa :D Natomiast w Krakowie ( dzięki oślemu uporowi ochroniarzy i jakiegoś nawiedzonego weta ) musiałam zabulić przy wejściu na teren wystawy za świadectwo urzedowe, którego nie miałam, bo wzięłam tylko zaświadczenie od "swojego" weta :evilbat: To tez fajna metoda na wyciagnięcie jeszcze odrobiny kasy od wystawców :P - no to jestesmy kwita :wink: :lol: :lol: :lol: A tak na powaznie to chyba masz racje ,zdaje sie trzeba miec szczęście :D do WPUSZCZAJACYCH ,albo pecha :( problemy z wejściem bez urzedowego świadectwa były tylko w roku ataku pryszczycy (ale wtedy cyrki były wszedzie, na granicy również :P ) - rozumiem ,a z drugiej strony to ja zawsze trafiam na takich BIUROKRATÓW - ojej :-? Wystawa zaczyna sie dla niektórych juz po jutrze,takze życze WSZYSTKIM sukcesów ,sportowej rywalizacji i dużoooo cierpliwości :wink: Pozdrawiam :) Quote
JustynaJK Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 no właśnie wystawa tuz tuż dziś byłam w okolicy spodka i uwaga strasznie wszystko przekopane i kolejki aut! Quote
sheltomaniak Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Tak przekopane jest strasznie!!!Ale my jesteśmy np o tyle w dobrej sytuacji ze wystawa w niedziele. Niech uważają ci którzy wystawiają swoje psy w piątek!!!!Od rana tam sa straszliwe korki!! Quote
JustynaJK Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 należy wziąść margines czasowy na dojazd przez rondo PARKING 20 zŁ! Quote
Agasia Posted March 16, 2005 Author Posted March 16, 2005 sheltomaniak napisał(a):. Niech uważają ci którzy wystawiają swoje psy w piątek!!!!Od rana tam sa straszliwe korki!! Oj to zes mnie zmartwila... gorzej niz w tamtym roku? :-? Wyjezdzamy godz. wczesniej :D W tamtym roku przesuwali rozpoczecie a my wpadlismy prosto na ring ;) Quote
Recommended Posts