Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pat&Brutus napisał(a):

Właśnie dzwoniłem do Katowic i pani powiedziała mi, że nie potrzeba zaświadczenia urzędowego (mają stare druki i dlatego tak jest to zapisane). Wystarczy książeczka zdrowia i zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie.

No to SUPER :) Też miałam tam dzownić ale juz mnie wyręczyłeś ;)

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam juz dzisiaj sliczna pieczateczke od weta w paszporcie i nie mam zamiaru starac sie o nic innego ;)

Ponawiam - baaardzo bym prosila o pozyczenie pieska w sobote na JH :( Chce miec cos pewnego ;)

Posted

Pirat_fila napisał(a):
mam jeszcze jedno pytanko, do ludzi organizująch wystawę:

jaka będzie cena biletów i czy będą ulgowe?

już się dowiedziałem, dziękuję :d

W zeszłym roku normalna cena biletu wynosiła 9 zł.. a ulgowy był bodajze do 14 lat :x

Posted

Bilety

(do nabycia w kasach 'Spodka' podczas trwania wystawy)
Opłata

Dorośli
10 PLN

Dzieci 7-14 lat, emeryci, renciści
5 PLN

Dzieci do lat 7
za darmo

Tak mi się zdawało ,że gdzieś widziałam te ceny - kopia ze strony Katowic

Posted

Agasia napisał(a):
Ponawiam - baaardzo bym prosila o pozyczenie pieska w sobote na JH :( Chce miec cos pewnego ;)

Agasia, ja bym Ci mogla pozyczyc mojego malucha, ale nie wiem czy bedziesz chciala bo ona ma dopiero 8 miesiecy, chociaz wedlug mnie super sie wystawia, zreszta na swojej pierwszej wystawie zdobyla BIS Puppu III :wink: . Chociaz zdaza jej sie skakac zamiast biec wiec nie wiem czy bedziesz chcicala, ale zawsze mozesz podejsc i zobaczyc :wink: , zreszta chetnie Cie poznam :grins: .

Posted

Ka-Vanga :cmok: dzieki wielkie :) Jezeli nic innego nie znajde- zwroce sie do ciebie ;) Chociaz jezeli maly sie fajnie wystawia to czemu nie :) I rowniez z przyjemnoscia cie poznam :D Jak znajde czas to podskocze nawet dla samego poznania wielkiej Ka-Vangi :D 8)

Posted

[quote name='Agasia']Ka-Vanga :cmok: dzieki wielkie :) Jezeli nic innego nie znajde- zwroce sie do ciebie ;) Chociaz jezeli maly sie fajnie wystawia to czemu nie :) I rowniez z przyjemnoscia cie poznam :D Jak znajde czas to podskocze nawet dla samego poznania wielkiej Ka-Vangi :D 8)
No to fajnie Agasia, w razie co jakby moj maluch nie chcial isc (zaznaczam, ze to dziewczynka :wink: ) to w razie co bedziesz mogla wziac ( na 99%) mojego sznaucerka czarno-srebrnego, a z nim to juz w ogole nie ma problemu. Jak chcesz to looknij tu to bedziesz wiedziala jak wygladaja moje maluchy, no i jak ja wygladam, zeby sie poznac :wink: : www.ka-vanga.com/sznaucer_miniaturowy.html . Mam nadzieje, ze podejdziesz, bo mi rowniez bedzie bardzo milo Cie poznac :D .

Posted

Szkoda, że nie będziecie mieli czasu na zwiedzanie tamtych okolic :D
Właśnie w tamtych rejonach, 1km od Podlesic, w Morsku odbył się w zeszłym roku Zlot Dogomaniaków :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Lara napisał(a):
a moze cos nabroiliscie i teraz juz z psami nie mozna, co? :wink:

My??????????? Nabroiliśmy????????
A skąd!!!!!!!
Byliśmy STRASZNIE grzeczni :angel:
Zresztą, na zdjęciach widać 8) :lol: :lol: :lol:

Posted

a czy nie orientujecie sie czy jest potrzebne w tym roku siwadectwo zdrowi apsa wymagane na wystawie czy wystarczy tylko ksiazeczka ze wscieklizna

Posted

[quote name='SH']Jeszcze raz napiszę -> wystarczy paszport z adnotascją weta, ze pies jest OK :)
[quote name='staff-ka']Ja nie jestem z oddziału Katowice,ale corocznie jezdze na tamtejsza wystawe i corocznie mam podniesione cisnienie na tych -"ala" - ochraniarzy i stażystów z weterynarii ,ze nie chca wpuśccic na normalne zaswiadczenie od weta i aktualne szczepienie przeciwko wsciekliznie
A ja akurat jestem z oddziału Katowice i corocznie pracuję przy tej wystawie :evilbat: problemy z wejściem bez urzedowego świadectwa były tylko w roku ataku pryszczycy (ale wtedy cyrki były wszedzie, na granicy również :P )
Natomiast w Krakowie ( dzięki oślemu uporowi ochroniarzy i jakiegoś nawiedzonego weta ) musiałam zabulić przy wejściu na teren wystawy za świadectwo urzedowe, którego nie miałam, bo wzięłam tylko zaświadczenie od "swojego" weta :evilbat: To tez fajna metoda na wyciagnięcie jeszcze odrobiny kasy od wystawców :P

Generalnie różnie to bywa. Wiele zależy od szczęścia i podatności weta i ochrony na miły uśmiech i "bezradność blondynki" :lol:
To działa :D

Natomiast w Krakowie ( dzięki oślemu uporowi ochroniarzy i jakiegoś nawiedzonego weta ) musiałam zabulić przy wejściu na teren wystawy za świadectwo urzedowe, którego nie miałam, bo wzięłam tylko zaświadczenie od "swojego" weta :evilbat: To tez fajna metoda na wyciagnięcie jeszcze odrobiny kasy od wystawców :P

- no to jestesmy kwita :wink: :lol: :lol: :lol:

A tak na powaznie to chyba masz racje ,zdaje sie trzeba miec szczęście :D do WPUSZCZAJACYCH ,albo pecha :(

problemy z wejściem bez urzedowego świadectwa były tylko w roku ataku pryszczycy (ale wtedy cyrki były wszedzie, na granicy również :P )

- rozumiem ,a z drugiej strony to ja zawsze trafiam na takich BIUROKRATÓW - ojej :-?

Wystawa zaczyna sie dla niektórych juz po jutrze,takze życze WSZYSTKIM sukcesów ,sportowej rywalizacji i dużoooo cierpliwości :wink:

Pozdrawiam :)

Posted

sheltomaniak napisał(a):
.

Niech uważają ci którzy wystawiają swoje psy w piątek!!!!Od rana tam sa straszliwe korki!!

Oj to zes mnie zmartwila... gorzej niz w tamtym roku? :-? Wyjezdzamy godz. wczesniej :D W tamtym roku przesuwali rozpoczecie a my wpadlismy prosto na ring ;)