Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uświadomcie mnie bywalcy, bo nie jestem na bieżąco. Czy na wystawę moge przyjechać później niż na 10,00, jeżeli dla mojej rasy sędziowanie rozpoczyna się o 13,00? Widziałam, że na wystawie opolskiej przyjmowanie psów jest do godziny 9,30 a na stronie katowickiej nic nie pisze do której psy się przyjmuje na wystawę. Czy to znaczy, że kiedy przyjadę to będzie dobrze, byle tylko nie spóźnić się na ring?

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agasia
-będziemy Tobie bardzo bardzio zobowiązani.
Mój synek cały dzień miał taki wyraz twarzy :lol: ,teraz on z niecierpliwością czeka na piątek.
Pozwole sobie napisać do CIEBIE z rana na "pw"[/b]

Posted

[quote name='Pagaj'][quote name='Agga']ja do Katowic niezła bande ciagne a ty mi sie spróbuj nie pokazac...

Ja ci dam bandę.... :evilbat:

:lol: :lol: :lol:

ahhahaah Pagaj przepraszam ELITA DOGOMANIAKÓW :lol:

Posted

[quote name='Agga']
Tylko wyselekcjonowane jednostki........ 8) :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Pagaj'][quote name='Agga']
Tylko wyselekcjonowane jednostki........ 8) :lol: :lol: :lol:

bhahaha ale to pieknie ujełas... 8)

Posted

[quote name='NNikka']Zawsze to łatwiej szytwnego psa ustawić... :o żeby sie tylko nie poprzewracały... :wink:
:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

Ps. Miałam śniadanie w przełyku...

Posted

[quote name='NNikka']Zawsze to łatwiej szytwnego psa ustawić... :o żeby sie tylko nie poprzewracały... :wink:
[quote name='Pagaj']
:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

Ps. Miałam śniadanie w przełyku...
Wypadło?! :o

Posted

Wibracje wibracjami, gorzej jak czekając na ocenę skostnieją... 8) :lol:

wtedy ich ocena może ciekawie wyglądać.

Ale tak na serio to strasznie dziwny pomysł żeby takie rasy dać na lodowisko.... :roll: a kiedy będą te nagusy? Bo ja będe w piątek i chciałabym to zobaczyć... 8)

pozdrawiam 8)

Posted

Dwa lata temu na lodowisku była zamrażarka, bo w przeddzień wystawy wysiadło ogrzewanie :evilbat:
Normalnie temperatura oscyluje wokół 16 stopni (na plusie :) )

Mimo to warto ciepło się ubrać i mieć jakieś zewnętrzne "zasilanie" np. :drinking:
:wink:

Posted

No się cieszę że będzie wesoło... 8) pierwszt raz będę w Katowicach i mam nadzieję że będzie fajnie... :roll:

A na którym ringu są amstaffy? Bo ja w piątek jestem z yorkiem na 6 ringu... :roll:

pozdrawiam :fadein:

Posted

KOOOCHANI, tak sobie mysle i mysle ,ze przeciez ta wsyatwa taka dlugaaaa i ze mozna by sie spotkac po calym wystawowym cyrku. Ja przyjezdzam raczej na jakies 3 - 4 dni, w piatek juz bede na pewno i z kolegą Dziobkiem chcemy sie spotkac w szerszym gronie dogomaniakow co by podyskutowac np.. :drinking: :drinking: :drinking: jesli jest ktos chetny w piatkowa noc ruszyc na miasto i sie poznac to zaaaaaaaapraszam i czekam na propozycje bo ja to katowic wogole nie znam!