Crazy@ Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Ale chyba nik z was nie ma az tak licznej konkurencji :D 14 sztuk w kl. pośredniej suk Amsatffów. jest to chyba jedna z najbardziej obleganych wystaw na jakich byłam :D Quote
Genia Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 JMuszę jechać pociagiem z Warszawy w sobote do Katowic. Nie chcę być sama.Może umówimy się i pojedziemy razem.Ja wystawiam w niedziele o 13 .30. :( Quote
golden_owner Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Crazy - a co powiesz na 17 psow i 28 suk w mlodziezy w goldenach? 8) Quote
Diana14 Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Dostałam nareszcie potwierdzenie :lol: Owczarek szkocki collie rough, suka, nr 414, będziemy mieć chustke :P ;) aaa..jesteśmy w niedziele :lol: Quote
nice_girl Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Wszystko wskazuje na to, że będę towarzysko w niedzielę. :D Quote
nice_girl Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Lara napisał(a):no, no w niedzielke wszystkie owczarkusie :D a widzieliscie na mapce Spodka jak ringi sa dziwnie daleko od siebie?... tylko na lodowosku jakis tlok. Ja nigdy nie bylam w Spodku, ale pewnie ma to swoje uzasadnienie :-? Gdzie jest dostepny ten plan ringów? Quote
Diana14 Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 mrowka napisał(a):Dianka i o 13 8) :wink: Nom o 13 ma być rozoczęcie sędziowania collie ale pewnie będzie opóźnienie 8) Poza tym chcę byc jeszcze przed rozpoczęciem sędziowania żeby chociaz raz przebiec się z Vegą po ringu ;) mrówcia kochanie jak przyjdziesz na wystawe to dostaniesz prezent ;) :grins: Quote
mrowka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: juz jest gotowy?? :angel: :angel: :angel: :angel: to ja juz czekam pod spodkiem :lol: :wink: Quote
Diana14 Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 mrowka napisał(a)::angel: :angel: :angel: :angel: juz jest gotowy?? :angel: :angel: :angel: :angel: to ja juz czekam pod spodkiem :lol: :wink: Ale co? Bo ja nie wiem o czym Ty mówisz :P ;) Quote
czikot Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Sędzia: Hans v.d. Berg ring 6 CAVALIER KING CHARLES SPANIEL - 38 godz. 10:00 BRABANTCZYK - 3 godz. 12:30 CHIN JAPOŃSKI - 2 godz. 12:45 CHIŃSKI GRZYWACZ (BEZWŁOSY/OWŁOSIONY) - 38 godz. 12:55 GRYFONIK BELGIJSKI - 1 godz. 14:00 GRYFONIK BRUKSELSKI -3 pozdrawiam Bogusia Quote
mrowka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Diana14 napisał(a):mrowka napisał(a)::angel: :angel: :angel: :angel: juz jest gotowy?? :angel: :angel: :angel: :angel: to ja juz czekam pod spodkiem :lol: :wink: Ale co? Bo ja nie wiem o czym Ty mówisz :P ;) O moim pieknym.. :angel: juz sie doczekac nie moge.. ohh :angel: Quote
Guest bernulka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Bernusie są w sobote o 10:00. Zaczynamy o 10:00 i po nas nikt nie wchodzi. Jest nas ponad 80! Ja nie moge swojjej wystawic bo nie ma rodowodu ale chętnie popatrze i spisze wyniki. Potem ok.11 mam JH. Jeśli chodzi o rozmieszczenie ringów to na lodowisku są raczej blisko siebie, a ponieważ jest dużo wystawiających i kibicujących jest spory tłok. Tak przynajmniej było w zeszłym roku. Jesli do wystawy naprawią mi skaner to wstawie tutaj mapke spodka z numerami ringów z zeszłego roku. Quote
Diana14 Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 mrówka ale najpierw się pojawić musisz :p ;) hehehe Ma ktoś może zdjęcia z wystawy z ubiegłych lat? jestem ciekawa jak wyglądają ringi tzn czy wykładziny są, a jesli tak to czy na całym ringu czy tylko kilka pasków? Wystawa już za dwa tyg :lol: Nie moge się doczekac :D Quote
musia Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Tak wyglądaja korytarze przy ringach tak ringi na korytarzach tak ringi na płycie głównej tak na sali gimnastycznej ring lodowisko i poza ringiem na lodowisku Quote
Diana14 Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 musia ślicznie Ci dziękuję! Widze, ze na całych ringach sa wykładzinki więc super! Ja mam ring numer 1 ale nie wiem gdzie to jest za bardzo :P Quote
musia Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Ring nr 1 jest na płycie głównej Spodka. Głównym wejściem wchodzisz i ring jest po lewej stronie. Tak jest przynajmniej w piątek. My jesteśmy też na płycie ring 4 Quote
Diana14 Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Jeszcze raz dzięki :lol: Ja jestem w niedziele :) Quote
Diana14 Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Lara to super! Ja wchodze dopiero o 13 :lol: więc przyjde kibicowac :D Wypatruj kolaka w niebieskiej chuście :) Quote
Marca_Besi Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Ja będę w piątek, wtedy kiedy Yorki. Czyli na tych zdjęciach pokazana jest wystawa w Katowicach, rok temu? Quote
sheltomaniak Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Diana ja z moim sheltie tez bede:-) Więc sie poznamy nareszcie:-) My bedziemy już w Spodku na 9 :-) Ringi sa fajne i duże. przynajmniej te na płycie głownej:-) Quote
Diana14 Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Kasiu no to super!!! Ja będe po 9 bo pociąg dojeżdża na dworzec jakoś przed 9 własnie ;) Quote
Recommended Posts