napciaa Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Zosia, dodałam Cię do mojego gg, ale cały czas jesteś pod niedostepnym a chciałam pogadać o MP. A mam pytanie..o której godzinie będzie MP i wy musicie być przez wszystkie 3 dni czy tylko w wybrany, pytanie trochę głupie ale ja na prawdę nie wiem :lol: Quote
Guest bernulka Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Vallandil czy ty chodzisz na szkolenie ze swoją sunią i z berneńczykiem Ambrą? Bo ja znam Ambre:) :D Quote
VALANDIL_DACCARIA Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Bernulka my nigdy nie bylismy na zadnym szkoleniu :P:P hehe, VALANDIL to moj owczarek szkocki. Mam tylko jednego psa. Po domowemu Vercio . Pozdrawiamy. Quote
ZoSiA Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 bo ja pokazuje status tylko znajomym, ale wylaczylam t dla ciebie :wink: Quote
Agga Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 benia napisał(a):nie wiem czy będziemy wystawać Bostka, ale tak czy inaczej na pewno się pojawimy; w piatek coby zobaczyć stafiory i amstafiory, no i w sobotę przyjedziemy na kanarki (z naszym lub bez, ale raczej na pewno); no więc szukajcie nas!! :D albo my poszukamy Was!!! :D Benia po chustach zawsze sie mozna poznac...No ale Ciebie i Bostak to łatwo mi juz poznac w tłumie... :lol: Quote
Tomek67 Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Ktoś z Was wie, czy w Katowicach będą bolończyki? Jeśli tak, to zostaly maluchy haniebnie potraktowane, bo pominięto je we wszystkich informacjach. Pozdrowionka. PS. Jak będą to może przyjadę specjalnie dla nich - the best one. Quote
Karka Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 No to wpadnij Tomek koniecznie na tę wystawę .Napewno jakieś bolonki będą jak nie polskie to zapewne czeskie :P Może bedzie okazja sie poznać :wink: Quote
Tomek67 Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Dzięki, Karka. Niewykluczone. Wszytko zależy od mojego zdrowia, które pod psem jest (nomen omen) i bydlejakie ostatnimi laty. Już wiem, że będzie przynajmniej jedna bolonka z Łodzi. Zasmarkane pozdrowionka. PS. Jak mnie nie będzie, to pozdrawiam z niektórych zdjęć z Rzeszowa. Quote
Karka Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Tak , tak oberzjałam fotaski i chyba kojarzę :roll: Twoją osobę .Pozdrawiam :P Quote
Diana14 Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 A ja mam pytanko do osób które wystawiaja w niedziele swoje psiaki. Czy będzie ktos miał stolik do przygotowania psa a jeśli tak to czy mogłabym na jakies pół godzinki zająć żeby swojego malucha przygotować? Z góry bardzo dziękuję :lol: Quote
Kati Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 kiedy można spodziewac się na stronie oddziałowej katalogu przedwystawowego? Quote
SH Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Katalog przedwystawowy pojawi się na stronie oddziałowej najprawdopodobniej 1 marca :) Quote
Diana14 Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Czy ktoś z Katowic mógłby mi powiedziec z którego dworca jest najbliżej do miejsca wystawy i jak się tam dostać? Quote
Gwarek Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Diana14 napisał(a):Czy ktoś z Katowic mógłby mi powiedziec z którego dworca jest najbliżej do miejsca wystawy i jak się tam dostać? Najlepiej z dworca głównego :) a jak? za innymi psiarzami z Łodzi :D Tramwaj 14 albo pieszo. To naprawde nie jest daleko. Jeśli mnie pamięc nie myli to 2 przystanki tramwajowe. Quote
Diana14 Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Gwarek napisał(a):Diana14 napisał(a):Czy ktoś z Katowic mógłby mi powiedziec z którego dworca jest najbliżej do miejsca wystawy i jak się tam dostać? Najlepiej z dworca głównego :) a jak? za innymi psiarzami z Łodzi :D Tramwaj 14 albo pieszo. To naprawde nie jest daleko. Jeśli mnie pamięc nie myli to 2 przystanki tramwajowe. Ja właśnie jade z innymi psiarzami z Łodzi...więc jak się zgubimy to wszyscy razem ;) Quote
Diana14 Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Lara napisał(a):Ja jade z suczka debiutowac w mlodziezy w najliczniejszej ze wszystkich pl wystaw stawce beauceronow (mamy nadzieje) :D Jedziemy pociagiem chyba z W-wy, moze ktos sie tez wybiera, bedzie nam razniej? :lol: :lol: Z dworca, wg znajomych ślązaków, do spodke jest mily, krotki spacerek wiec nie chce nam sie tluc autem... Choc jeszcze nie wiem jak kursuja pociagi.... Lara a nie jedzie ten pociąg przez Łódź może ;) ??? A może na dworcu byśmy się spotkali? O której planujesz byc na głównym? Quote
golden_owner Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 A czy ktos orientuje sie gdzie moge znalezc mapke dojazdu do spodka? Bo ja tam nigdy nie bylam :oops: Jak ktos ma to plisss o linka, bo juz sie denerwuje, ze nie dojade :oops: Baba za kierownica :evilbat: Quote
mrowka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Z dworca do spodku jest niedaleko (moze 15 min drogi) :) Golden zaraz zobacze, jak znajde to Ci dam :wink: Quote
mrowka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Znalazlam takei mapki ;) - tutaj mozna zobaczyc jak daleko jest ten Spodek :wink: Tutaj bardziej szczegolowo - golden ;) Quote
SH Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Mapkę z dojazdem do Spodka i parkingów dostaną wszyscy wystawcy wraz z potwierdzeniem przyjęcia psa na wystawę. Wysyłka potwierdzeń zacznie się już w przyszłym tygodniu :) Prezentowany powyżej plan miasta jest już troszkę nieaktualny :( Całe Rondo i jego okolice to teraz jeden wielki plac budowy :roll: Mimo to nie powinno być problemów z trafieniem :) Z dworca PKP najlepiej podjechać 1 przystanek tramwajem nr 11 (14 nie jeździ spod dworca!), ale jeśli ktoś nie ma zbyt wielu bagaży to lepiej, a na pewno szybciej, będzie dojsć pieszo, bo to tylko nieco ponad kilometr. Nie sposób nie trafić, bo Spodek widać z daleka, a każdy przechodzień potrafi wskazać drogę. Quote
Diana14 Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 SH to super! Ostatnio jak jechałam przez Katowice to wszystko było właśnie rozkopane :roll: Jesli to niedaleko to pójdziemy na pieszko ;) Quote
Gwarek Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 SH napisał(a):Z dworca PKP najlepiej podjechać 1 przystanek tramwajem nr 11 (14 nie jeździ spod dworca!), upss. przepraszam :oops: Chyba podświadomie chciałam wyprowadzić konkurencję w pole ;) Quote
golden_owner Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Dzieki, dzieki, dzieki :D Przejezdzalam w wakacje przez Katowice i jedyne co pamietam, to to, ze wszedzie bylo rozkopane i nie wiedzialam jak i gdzie mam jechac i chcialam jak najszybciej stamtad :scared: A tu jeszcze stres przed debiutem :nerwy: Quote
SH Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Chyba podświadomie chciałam wyprowadzić konkurencję w pole Nie podejrzewam :D To raczej już stres przedwystawowy :lol: Zresztą na 14 to by się pod dworcem ta konkurencja nie doczekała i poszli by sobie na piechotkę :D Quote
mrowka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Kiedy beda stawki podane na strone? :roll: Quote
Recommended Posts