Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zosia, dodałam Cię do mojego gg, ale cały czas jesteś pod niedostepnym a chciałam pogadać o MP. A mam pytanie..o której godzinie będzie MP i wy musicie być przez wszystkie 3 dni czy tylko w wybrany, pytanie trochę głupie ale ja na prawdę nie wiem :lol:

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest bernulka
Posted

Vallandil czy ty chodzisz na szkolenie ze swoją sunią i z berneńczykiem Ambrą? Bo ja znam Ambre:) :D

Posted

benia napisał(a):
nie wiem czy będziemy wystawać Bostka, ale tak czy inaczej na pewno się pojawimy;
w piatek coby zobaczyć stafiory i amstafiory, no i w sobotę przyjedziemy na kanarki (z naszym lub bez, ale raczej na pewno);

no więc szukajcie nas!! :D
albo my poszukamy Was!!! :D

Benia po chustach zawsze sie mozna poznac...No ale Ciebie i Bostak to łatwo mi juz poznac w tłumie... :lol:

Posted

Ktoś z Was wie, czy w Katowicach będą bolończyki?
Jeśli tak, to zostaly maluchy haniebnie potraktowane, bo pominięto je we wszystkich informacjach.
Pozdrowionka.
PS.
Jak będą to może przyjadę specjalnie dla nich - the best one.

Posted

Dzięki, Karka. Niewykluczone. Wszytko zależy od mojego zdrowia, które pod psem jest (nomen omen) i bydlejakie ostatnimi laty.
Już wiem, że będzie przynajmniej jedna bolonka z Łodzi.
Zasmarkane pozdrowionka.
PS.
Jak mnie nie będzie, to pozdrawiam z niektórych zdjęć z Rzeszowa.

Posted

A ja mam pytanko do osób które wystawiaja w niedziele swoje psiaki.
Czy będzie ktos miał stolik do przygotowania psa a jeśli tak to czy mogłabym na jakies pół godzinki zająć żeby swojego malucha przygotować?
Z góry bardzo dziękuję :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Diana14 napisał(a):
Czy ktoś z Katowic mógłby mi powiedziec z którego dworca jest najbliżej do miejsca wystawy i jak się tam dostać?

Najlepiej z dworca głównego :) a jak? za innymi psiarzami z Łodzi :D
Tramwaj 14 albo pieszo. To naprawde nie jest daleko. Jeśli mnie pamięc nie myli to 2 przystanki tramwajowe.

Posted

Gwarek napisał(a):
Diana14 napisał(a):
Czy ktoś z Katowic mógłby mi powiedziec z którego dworca jest najbliżej do miejsca wystawy i jak się tam dostać?

Najlepiej z dworca głównego :) a jak? za innymi psiarzami z Łodzi :D
Tramwaj 14 albo pieszo. To naprawde nie jest daleko. Jeśli mnie pamięc nie myli to 2 przystanki tramwajowe.

Ja właśnie jade z innymi psiarzami z Łodzi...więc jak się zgubimy to wszyscy razem ;)

Posted

Lara napisał(a):
Ja jade z suczka debiutowac w mlodziezy w najliczniejszej ze wszystkich pl wystaw stawce beauceronow (mamy nadzieje) :D
Jedziemy pociagiem chyba z W-wy, moze ktos sie tez wybiera, bedzie nam razniej? :lol: :lol: Z dworca, wg znajomych ślązaków, do spodke jest mily, krotki spacerek wiec nie chce nam sie tluc autem... Choc jeszcze nie wiem jak kursuja pociagi....

Lara a nie jedzie ten pociąg przez Łódź może ;) ???
A może na dworcu byśmy się spotkali? O której planujesz byc na głównym?

Posted

Mapkę z dojazdem do Spodka i parkingów dostaną wszyscy wystawcy wraz z potwierdzeniem przyjęcia psa na wystawę.
Wysyłka potwierdzeń zacznie się już w przyszłym tygodniu :)
Prezentowany powyżej plan miasta jest już troszkę nieaktualny :(
Całe Rondo i jego okolice to teraz jeden wielki plac budowy :roll:
Mimo to nie powinno być problemów z trafieniem :)
Z dworca PKP najlepiej podjechać 1 przystanek tramwajem nr 11 (14 nie jeździ spod dworca!), ale jeśli ktoś nie ma zbyt wielu bagaży to lepiej, a na pewno szybciej, będzie dojsć pieszo, bo to tylko nieco ponad kilometr.
Nie sposób nie trafić, bo Spodek widać z daleka, a każdy przechodzień potrafi wskazać drogę.

Posted

SH napisał(a):
Z dworca PKP najlepiej podjechać 1 przystanek tramwajem nr 11 (14 nie jeździ spod dworca!),

upss. przepraszam :oops:
Chyba podświadomie chciałam wyprowadzić konkurencję w pole ;)

Posted

Dzieki, dzieki, dzieki :D
Przejezdzalam w wakacje przez Katowice i jedyne co pamietam, to to, ze wszedzie bylo rozkopane i nie wiedzialam jak i gdzie mam jechac i chcialam jak najszybciej stamtad :scared:
A tu jeszcze stres przed debiutem :nerwy:

Posted

Chyba podświadomie chciałam wyprowadzić konkurencję w pole

Nie podejrzewam :D
To raczej już stres przedwystawowy :lol:
Zresztą na 14 to by się pod dworcem ta konkurencja nie doczekała i poszli by sobie na piechotkę :D