sheltomaniak Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 My będziemy w niedziele w Katowicach :-) Grupa 1 -owczarki szetlandzkie :-) Quote
Kati Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 JustynaJK napisał(a):będę w niedziele na onkach Justyna, wystawiasz psa, czy tylko jako widz? Quote
tunio Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Na molosach pojawila sie informacja,ze termin przesuniety do 7.02 Musia,Dede prawda to czy falsz ? :wink: Quote
Cypis Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 a Ja zjawie sie w sobote bedzie mnie mozna zobaczyc kolo ringu z Labradorami :lol: Quote
Shanny.. Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Ja bede w piatek ze swoim seterem :D Pozdrawiam Quote
cockermanka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 carragan napisał(a):Na molosach pojawila sie informacja,ze termin przesuniety do 7.02Musia,Dede prawda to czy falsz ? :wink: Ja co prawda nie Musia i Dede.. :wink: ale na stronie oddziału katowickiego jest informacja,że przedłużono przyjmowanie zgłoszeń do 7 lutego ....to po co sie tak spieszyłam.. :roll: Quote
Alojzyna Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 A ja w piątek, ale tylko z jedną sunią - młodzież. Quote
Diana14 Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Ja tez będe z suczką collie w klasie młodziezy ;) w niedziele. Na pewno pojawimy się w chuście dogomaniackiej ;) Quote
tunio Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 "cockermanka" napisał(a): Ja co prawda nie Musia i Dede.. :wink:[/qoute] Jakos przezyje ten fakt :wink: [quote name='cockermanka'] ale na stronie oddziału katowickiego jest informacja,że przedłużono przyjmowanie zgłoszeń do 7 lutego .... Bardzo dziekuje,bo mnie strona katowicka sie nie otwiera :-? Quote
Gosia & c.o. Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 No i ja trudno żebym nie zawitała :D We wszystkie dni oczywiście :wink: Quote
tunio Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Wszelki duch Pana Boga chwali ! Kropkowana Gosia nas nawiedzila ! :o :wink: :lol: Quote
aleb Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Ja pewnie też pojadę z Bouvierem (psem). Mam blisko, wiec po co omijać taką okazję :lol: Quote
tunio Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 A ja niesmialo zapytuje czy jest tu ktos z katowickiego oddzialu,kto moglby mi potwierdzic dojscie faxu,bo sie dodzwonic nie umiem :oops: Podejrzewam,ze mi telefon jakis niecne numery wycina :evilbat: Quote
aleb Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 carragan ja jestem zapisana w chorzowskim zwiazku, ale wczoraj dzwonił tata na katowicki i sie dodzwonił 8) Quote
ZoSiA Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 ja bede prawdopodobnie we wszystkie dni, z gonczym polskim i mozliwe ze z jamnikiem szorstkim min. no i na JH oczywiscie :lol: ja osobiscie bardzo lubie katowicka wystawe, jedyna wada jest to ze JH zaczyna sie przewaznie od 10 :roll: Quote
aleb Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Ja na JH raz wystawiałam i przerzuciłam sie na normalny ring :D Quote
ZoSiA Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 no a ja wystawiam i na ringu i na JH :wink: Quote
benia Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 nie wiem czy będziemy wystawać Bostka, ale tak czy inaczej na pewno się pojawimy; w piatek coby zobaczyć stafiory i amstafiory, no i w sobotę przyjedziemy na kanarki (z naszym lub bez, ale raczej na pewno); no więc szukajcie nas!! :D albo my poszukamy Was!!! :D Quote
Guest bernulka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Ja w sobote na 100% będe w JH z berneńczykiem Erickiem The Red. :D Quote
VALANDIL_DACCARIA Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 My tez bedziemy napewno w Katowicach. Owczarek szkocki collie klasa otwarta :) Pozdrawiamy. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Wie ktoś może w jaki dzień jest JH i czy są w pobliżu wystawy hotele przyjmujace gości z psami? Quote
VALANDIL_DACCARIA Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Cavalierka ja sie zapytam mamy moze byc u mnie mogla przenocowac ? Ja mieszkam w Chrzanowie 30 km od Katowic, mozna tam od nas dojechac pod sam spodek autobusem, lub pociągiem. My jedziemy na wystawe autem w niedziele. A co do hoteli to nie wiem :( Quote
ZoSiA Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 hotel katowice po drugiej stronie ronda ;p a JH jest oczywiscie we wszytskie 3 dni, jak na kazdej wystawie :P Quote
Recommended Posts