tufi Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Tak, to bullek :) Bardzo chetnie go wypozycze do wystawiania - nie w Katowicach, to moze Warszawa, Czestochowa, Sopot, Lodz, Leszno? :D Quote
Agasia Posted January 3, 2005 Author Posted January 3, 2005 tufi - jestem zainsteresowana 8) 8) ktorego dnia wystawiacie sie w Wawie? Quote
flashka-g Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 tufi ja juz po 18..za stara jetsem na MP....teraz juz tylko praca czysto ringowa została;] profesjonalny handling... Quote
tufi Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Zawsze wtedy, kiedy jest 3 grupa :D W Wawce to bedzie niedziela Quote
Rybka Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Nio a ja mysle i mysle jechac nie jechac :roll: to by byla Nasza druga wystawa a potem znowu Wawka. Najlepiej jakby znalazla kogos do samochodu :wink: . Quote
Agga Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Aggus bedziesz? :angel: :lol: Jeszcze jest sporo czasu....postaram sie byc ale nie obiecuje... Quote
Olund Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Ja napewno wpadne :D , coprawda w roli widza ale bede wtedy kiedy Grupa II czyli w sobote . Quote
Agasia Posted January 5, 2005 Author Posted January 5, 2005 Niesmiale ponawiam to pytanko o pozyczenie psa na JH w piatek...? :oops: Quote
nice_girl Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Niesmiale ponawiam to pytanko o pozyczenie psa na JH w piatek...? :oops: I grupa, niestety, w niedzielę, więc Ci nie pomogę. Ale jesliby ktoś chciał, mogę pożyczyć corgaskę w ten dzień. Chociaz to wszystko zależy od tego, czy pojadę bez rodziny na wystawę(i czy w ogóle pojadę), jesli tak, to nie ma problemu, bo będzie grzeczna. :wink: Quote
cockermanka Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Ja też będę z psicami , sobota...VIII gr... Quote
ofcca Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Niesmiale ponawiam to pytanko o pozyczenie psa na JH w piatek...? :oops: Ja Ci dam! Jeśli chcesz oczywiście, suczki są obyte że tak powiem w wystawach, na początek proponuje malamutkę, bo jest spokojniejsza i ma wiecej cierpliwości niż samoyedka.daj znac na maila czy jesteś zainteresowana iv.l@wp.pl pozdrawiam iwona Quote
julcia_so Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Ja będe jako widz :) I będę mocno trzymac kciuki za wszytkich dogomaniaków! :wink: Quote
rOOn7 Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Agasia napisał(a):Niesmiale ponawiam to pytanko o pozyczenie psa na JH w piatek...? :oops: Jesli lubisz wyzwania, moge ci udostepnic Drako :) Ale na latwizne nie licz, jest kaprysny raz biega, pozuje perfekcyjnie innym razem nie. Quote
Asdf Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Witam konkurencje, ja pojawie sie oczywiści z moimi bestiami i moim maleństwem w klasie młodzieży. Będzie się działo, oj będzie... Quote
rOOn7 Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 A twoje malenstwo to ....... jesli psiak to bedziemy ze soba walczyc :wink: Quote
Fruzia2 Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Planuję jechać z moimi dwoma dziewczynami (czarne teriery). Mała pierwszy raz w młodzieży a duża pierwszy raz w otwartej. Może się uda skończyć duży i zacząć mały championat... :wink: Quote
rOOn7 Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Artik&Shapali napisał(a):Witam konkurencje, ja pojawie sie oczywiści z moimi bestiami i moim maleństwem w klasie młodzieży. Będzie się działo, oj będzie... to zdradzisz rabka tajemnicy ??? czy to te tajemnicze spain-y ??? Quote
Asdf Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 To jest moje maleństwo ( 8 miesięcy na fotce) Sorry,że tak off topic. http://www.dance.home.pl/foto/sh/kasdan/kazio1.jpg http://www.dance.home.pl/foto/sh/kasdan/kazio7.jpg http://www.dance.home.pl/foto/sh/kasdan/kazio8.jpg I jeszcze mój rudy w klasie pośredniej http://www.ciukci.com/shapali5.htm Tajemnicze to chyba one nie sa, ani utajnione też nie Roon 7 teraz twoja kolej na fotki twojego psiaka. Quote
aneta Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Mam dylemat - ale chyba pokaże się jednak w weteranach... ciekawa jestem jak Niemiec podejdzie do mojej staruszki :D Quote
rOOn7 Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Artik&Shapali kurcze to mam posprzatane ja tez mlodziez,. fotke mam jedna w miare aktualna http://www.husky2.republika.pl/images/wystawy/wystawa_1_i000000.jpg Quote
Asdf Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Konkurencja jest na prawde duza, ja jade pokazac pieska i nie mam nic przeciwko przegrywaniu z równie dobrymi psiakami, jakim jest twoj pies. Gdy poziom psiakow jest wyrownany, a jest, liczy sie gust sedziego i jego preferencje... Sadze, ze na tej wystawie będzie wiele slicznych piesków w młodziezy, no i mam cynk, ze przyjezdza hodowla Ciukci, więc będzie na co popatrzeć. Do zobaczenia w Katowicach!! Quote
góral Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 aneta napisał(a):Mam dylemat - ale chyba pokaże się jednak w weteranach... ciekawa jestem jak Niemiec podejdzie do mojej staruszki :D No to się spotkamy na BIS weteran. Ja nietypowo bo z toy'em :P Quote
góral Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Wystawiam swoją w championach i toykę w weteranach Uncja Bielska Elita może je pamiętasz wystawiałem ją kilka lat temu między innymi w Krakowie. Quote
Recommended Posts