Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nio a ja mysle i mysle jechac nie jechac :roll: to by byla Nasza druga wystawa a potem znowu Wawka. Najlepiej jakby znalazla kogos do samochodu :wink: .

Posted
Niesmiale ponawiam to pytanko o pozyczenie psa na JH w piatek...? :oops:

I grupa, niestety, w niedzielę, więc Ci nie pomogę.

Ale jesliby ktoś chciał, mogę pożyczyć corgaskę w ten dzień. Chociaz to wszystko zależy od tego, czy pojadę bez rodziny na wystawę(i czy w ogóle pojadę), jesli tak, to nie ma problemu, bo będzie grzeczna. :wink:

Posted

Ja Ci dam! Jeśli chcesz oczywiście, suczki są obyte że tak powiem w wystawach, na początek proponuje malamutkę, bo jest spokojniejsza i ma wiecej cierpliwości niż samoyedka.daj znac na maila czy jesteś zainteresowana iv.l@wp.pl

pozdrawiam iwona

Posted

Agasia napisał(a):

Jesli lubisz wyzwania, moge ci udostepnic Drako :)
Ale na latwizne nie licz, jest kaprysny raz biega, pozuje perfekcyjnie innym razem nie.

Posted

Planuję jechać z moimi dwoma dziewczynami (czarne teriery). Mała pierwszy raz w młodzieży a duża pierwszy raz w otwartej. Może się uda skończyć duży i zacząć mały championat... :wink:

Posted

Artik&Shapali napisał(a):
Witam konkurencje, ja pojawie sie oczywiści z moimi bestiami i moim maleństwem w klasie młodzieży. Będzie się działo, oj będzie...

to zdradzisz rabka tajemnicy ??? czy to te tajemnicze spain-y ???

Posted

Konkurencja jest na prawde duza, ja jade pokazac pieska i nie mam nic przeciwko przegrywaniu z równie dobrymi psiakami, jakim jest twoj pies. Gdy poziom psiakow jest wyrownany, a jest,
liczy sie gust sedziego i jego preferencje...
Sadze, ze na tej wystawie będzie wiele slicznych piesków w młodziezy, no i mam cynk, ze przyjezdza hodowla Ciukci, więc będzie na co popatrzeć.
Do zobaczenia w Katowicach!!

Posted

aneta napisał(a):
Mam dylemat - ale chyba pokaże się jednak w weteranach... ciekawa jestem jak Niemiec podejdzie do mojej staruszki :D

No to się spotkamy na BIS weteran. Ja nietypowo bo z toy'em :P