Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basia1968']w sprawie domku - to powiem krótko - jest u mnie na tymczasie:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: "na razie" :loveu::loveu::loveu::loveu:
To już jej nie oddajesz?:eviltong:

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

soema napisał(a):
to już jej nie oddajesz?:eviltong:

na razie mojemu mówię, że jedzie - kiedy to nie wiem - ale kochamy ją że szok!! Ona jest takaaaaaaa cudna!!!

Posted

Basia1968 napisał(a):
na razie mojemu mówię, że jedzie - kiedy to nie wiem - ale kochamy ją że szok!! Ona jest takaaaaaaa cudna!!!

Się nie dziwię :) rozstania są najgorsze...

Posted

nie martw sie Lila - wszystko jest ok. Tolutek to szaleniec:loveu::loveu: A wszystko inne jakos sie ułoży. Może nie odległość ma tu znaczenie, ale te inne sprawy... wiesz i rozumiesz. Pozdrawiam serdecznie:loveu::loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Basia1968 napisał(a):
Tolusia zostaje u mnie na stałym 'tymczasie" - nie mogę inaczej - kofana z niej psineczka i po prostu......

Tak czułam od pewnego czasu:evil_lol:
Alez z niej szczęsciara:loveu:
Basia - dziękuję :loveu:
Kolejna szczęsliwa sunia:lol:

Posted

Basia1968 napisał(a):
Tola ale prośba o pomoc w ewentualnej sterylce - bo niestety nie dam sama rady. Mogę mieć prośbę

Oczywiscie.
Wyslalam pv:cool3:

Posted

Lila kochanie Ty moje - wszystko będzie dobrze - musiałam podjąc taką decyzje - wiesz jak to jest - a Tola po prostu zawładnęła moim serduchem - tak samo było z moją Biantusią - teraz mam dwa psiaki i dwa kociaki - :evil_lol::evil_lol: JESTEM WARIATKA!!!

Posted

GRONO = DWÓCH PSÓW I DWÓCH KOCIAKÓW :eviltong::eviltong:
Tolutek wczoraj miała przeprowadzoną sterylizację nowa metodą. Dzisiaj jest cierpiąca:-(:-( i taka biedna - tofane moje maleństwo:loveu::loveu: Gorzej bo kołnierz nie dała sobie założyć, zdzierała na siłę, tłukła o wszystko i w ogóle więc żeby zaoszczędzić jej i tak już doznanych "krzywd" zdjęłam ten abażur i założyłam majteczki zrobione z rajtuzek i nie wiem cholerka czy dobrze zrobiłam. jestem w pracy a moi synowie z nią w domu - ale wiecie jak to młodzież.