Paulina_mickey Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Tola w domu to całkiem inny piesek. :loveu: Ja podejrzewam , że Bianeczka się tak nie bawi z kotkami :evil_lol: Ale powiem Wam, że mój Miki też tak się zachowuje i to nie tylko do kotów ale np do szczeniaków, ale tylko chłopców. :diabloti: Quote
ewatr Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Szacun dla Bobika :evil_lol: za anielska cierpliwość :eviltong: do tego pregowanego malca ! Quote
Basia1968 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Tolunia zapoznawała się z naszym chwilowym szczeniaczkiem: Quote
Paulina_mickey Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 http://img17.imageshack.us/img17/6559/mojezdjcia229.jpg Ale maleństwo :loveu: nie mów, że to Twoje :evil_lol: Quote
Tola Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ale cudny malec:loveu: A Tola jaka zaciekwiona:lol: A kiedy to Tolunia wybiera się do własnego domku:cool3: Quote
Basia1968 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Tolunie zawiozę sama autobusem do Gdańska - bo niestety nie mam transportu. A ten transport, który mogłabym mieć jest za drogi /440 zł:-(/ Z GDańska odebrałaby ją właścicielka. Spróbuję dogadać się z przyszłą właścicielką Toli czy taki wariant odpowiada. Quote
Mike i Morgan Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Basia1968 napisał(a):Tolunie zawiozę sama autobusem do Gdańska - bo niestety nie mam transportu. A ten transport, który mogłabym mieć jest za drogi /440 zł:-(/ Z GDańska odebrałaby ją właścicielka. Spróbuję dogadać się z przyszłą właścicielką Toli czy taki wariant odpowiada. O a ile wyniesie cie Basiu taka podróż?? Quote
Paulina_mickey Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 To może pociągiem było by taniej? Bo wygodniej chyba na pewno. W sumie zależy kto co woli. Quote
Basia1968 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 wariant pociągowy odpada - po pierwsze ze względu na znaczną odległość, po drugie na przesiadki / a ja niestety jestem niedużych rozmiarów i kontenerek też w sumie nie jest maleńki, więc latanie z Tola po peronach niekoniecznie dobrze by posłużyło suni - ona i tak wystraszona/. Z Tarnobrzega jest bezpośredni autobus do Gdańska - koszt biletu mojego 77, a Toli to jak za bagaż - więc suma sumarum ogólnie mniejsze koszty. Quote
Basia1968 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Tolusia na razie siedzi u mnie - nadejdzie odpowiednia chwila, to oczywiście pojedzie - niech nam się najpierw wszystko ułoży jak trzeba - Lileczko wiesz o tym dobrze:loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 no to niech się tam wszystko jak najlepiej układa :kciuki: Quote
Kaaasiaaa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 podrzuce malenstwo :multi::multi: czyli z tego co piszecie nowa pani juz czeka na Tole :) dlaczego zwlekacie z zawiezieniem? cos z nia nie tak? Quote
Basia1968 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 sytuacja się troszkę pogmatwała i u mnie i u przyszłej Pani Toleczki. Ale co tu dużo mówić Tolusia u mnie ma jak w raju, kocham tego psiaczka i na razie może grzac doopke w naszym domku:evil_lol::evil_lol: Zobaczymy jak to będzie. Ale na razie wszystko ok. Quote
Mike i Morgan Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Basia1968 napisał(a):sytuacja się troszkę pogmatwała i u mnie i u przyszłej Pani Toleczki. Ale co tu dużo mówić Tolusia u mnie ma jak w raju, kocham tego psiaczka i na razie może grzac doopke w naszym domku:evil_lol::evil_lol: Zobaczymy jak to będzie. Ale na razie wszystko ok. A co się stało Basiu ?? Już nie chcą Toluni :eviltong: Quote
Basia1968 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 chcą i to bardzo - Lila to cudowna kobieta:loveu::loveu: i komu jak komu ale jej to oddam każdego psiaka! tylko życie niesie nieraz "niespodzianki" ........ To nie jest temat na forum. Tolusia bezpieczna, wszystko ok - tzn. strachulec dalej z niej straszny, ale wyrośnie z tego:eviltong::eviltong: Jak wygram w totka to Tola zostanie u mnie na zawsze :evil_lol::evil_lol: i wezmę jeszcze na dokładkę "młodziaki" powyżej 10 lat :evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ważne, że ma domek zaklepany i że wiemy, że ludzie na nią czekają :loveu: Quote
Basia1968 Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Tolusia ma cieczkę:evil_lol: a nadto to drań nad dranie - nie chce być na polku:placz::placz: Quote
Mike i Morgan Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Basia1968 napisał(a):Tolusia ma cieczkę:evil_lol: a nadto to drań nad dranie - nie chce być na polku:placz::placz: No to jak minie jej cieczka to można będzie zrobić sterylkę:eviltong: Quote
Basia1968 Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Tolusia jest kochaną psineczką:loveu::loveu: rozrabiaka :evil_lol::evil_lol: ale taka tofaniuśka....... Urosła, wypiękniała, pędzi moje koty, szczególnie upodobała sobie Boba, bo on jest cierpliwy, kocica Ciapek nie daje sobie w kasze napluć i oddaje Tolce, miauczy głośno i atakuje łapką więc Tola nie gania jej specjalnie. Tolusia przeslicznie umie żebrać :evil_lol::evil_lol: pięknie siada, wywala jęzorek do podłogi i czeka, a jak to nic nie pomoże to głośno zawodzi:evil_lol::evil_lol: /upomina się/. Jest cudownaaaaa:loveu::loveu: A oto i Tolek ze swoim wymymlanym ulubieńcem łosiem: Quote
Paulina_mickey Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ale pięknie :loveu: mój Milo też miał takiego łosia, ale zostało z niego ekhm :roll: sama skóra, bo Go wypatroszył :diabloti: Quote
Tola Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Sliczna malutka:loveu::loveu: Basia, a jak przedstawia się sprawa domu dla Tolinki? Quote
Basia1968 Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 w sprawie domku - to powiem krótko - jest u mnie na tymczasie:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: "na razie" :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts