Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tola w domu to całkiem inny piesek. :loveu:
Ja podejrzewam , że Bianeczka się tak nie bawi z kotkami :evil_lol:
Ale powiem Wam, że mój Miki też tak się zachowuje i to nie tylko do kotów ale np do szczeniaków, ale tylko chłopców. :diabloti:

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tolunie zawiozę sama autobusem do Gdańska - bo niestety nie mam transportu. A ten transport, który mogłabym mieć jest za drogi /440 zł:-(/
Z GDańska odebrałaby ją właścicielka. Spróbuję dogadać się z przyszłą właścicielką Toli czy taki wariant odpowiada.

Posted

Basia1968 napisał(a):
Tolunie zawiozę sama autobusem do Gdańska - bo niestety nie mam transportu. A ten transport, który mogłabym mieć jest za drogi /440 zł:-(/
Z GDańska odebrałaby ją właścicielka. Spróbuję dogadać się z przyszłą właścicielką Toli czy taki wariant odpowiada.

O a ile wyniesie cie Basiu taka podróż??

Posted

wariant pociągowy odpada - po pierwsze ze względu na znaczną odległość, po drugie na przesiadki / a ja niestety jestem niedużych rozmiarów i kontenerek też w sumie nie jest maleńki, więc latanie z Tola po peronach niekoniecznie dobrze by posłużyło suni - ona i tak wystraszona/. Z Tarnobrzega jest bezpośredni autobus do Gdańska - koszt biletu mojego 77, a Toli to jak za bagaż - więc suma sumarum ogólnie mniejsze koszty.

Posted

Tolusia na razie siedzi u mnie - nadejdzie odpowiednia chwila, to oczywiście pojedzie - niech nam się najpierw wszystko ułoży jak trzeba - Lileczko wiesz o tym dobrze:loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

sytuacja się troszkę pogmatwała i u mnie i u przyszłej Pani Toleczki. Ale co tu dużo mówić Tolusia u mnie ma jak w raju, kocham tego psiaczka i na razie może grzac doopke w naszym domku:evil_lol::evil_lol: Zobaczymy jak to będzie. Ale na razie wszystko ok.

Posted

Basia1968 napisał(a):
sytuacja się troszkę pogmatwała i u mnie i u przyszłej Pani Toleczki. Ale co tu dużo mówić Tolusia u mnie ma jak w raju, kocham tego psiaczka i na razie może grzac doopke w naszym domku:evil_lol::evil_lol: Zobaczymy jak to będzie. Ale na razie wszystko ok.

A co się stało Basiu ??
Już nie chcą Toluni :eviltong:

Posted

chcą i to bardzo - Lila to cudowna kobieta:loveu::loveu: i komu jak komu ale jej to oddam każdego psiaka! tylko życie niesie nieraz "niespodzianki" ........ To nie jest temat na forum. Tolusia bezpieczna, wszystko ok - tzn. strachulec dalej z niej straszny, ale wyrośnie z tego:eviltong::eviltong: Jak wygram w totka to Tola zostanie u mnie na zawsze :evil_lol::evil_lol: i wezmę jeszcze na dokładkę "młodziaki" powyżej 10 lat :evil_lol::evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Tolusia jest kochaną psineczką:loveu::loveu: rozrabiaka :evil_lol::evil_lol: ale taka tofaniuśka....... Urosła, wypiękniała, pędzi moje koty, szczególnie upodobała sobie Boba, bo on jest cierpliwy, kocica Ciapek nie daje sobie w kasze napluć i oddaje Tolce, miauczy głośno i atakuje łapką więc Tola nie gania jej specjalnie. Tolusia przeslicznie umie żebrać :evil_lol::evil_lol: pięknie siada, wywala jęzorek do podłogi i czeka, a jak to nic nie pomoże to głośno zawodzi:evil_lol::evil_lol: /upomina się/. Jest cudownaaaaa:loveu::loveu:
A oto i Tolek ze swoim wymymlanym ulubieńcem łosiem: