Basia1968 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 już mam osóbkę, która sprawdzi domek jest to kochana Małgorzata 40 ze Słupska :loveu: cudowna dziewczyna - dogomaniaczka :multi::multi: Quote
Paulina_mickey Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='Basia1968']już mam osóbkę, która sprawdzi domek jest to kochana Małgorzata 40 ze Słupska :loveu: cudowna dziewczyna - dogomaniaczka :multi::multi: To super, życzę żeby wszystko się udało :multi: Quote
funia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Odrobaczona mogła być raz ,a jeśli chodzi o szczepienia wirusówki to na 100% nie .Wścieklizny chyba jej nie zrobili ,bo za mała ale nie wiem tego na bank:oops: Quote
Małgorzata 40 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Witam. Skontaktowałam się dzisiaj z Panią Lilą (przyszła właścicielka Toluśki) i umówiłyśmy się wstępnie na piątek w godzinach przedpołudniowych.Pani Lila chciałaby Tolcię już "na wczoraj" :loveu: Sprawozdanie przedstawię na piśmie :diabloti: Serdecznie pozdrawiam Małgorzata Quote
Paulina_mickey Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Małgorzata 40 napisał(a):Witam. Skontaktowałam się dzisiaj z Panią Lilą (przyszła właścicielka Toluśki) i umówiłyśmy się wstępnie na piątek w godzinach przedpołudniowych.Pani Lila chciałaby Tolcię już "na wczoraj" :loveu: Sprawozdanie przedstawię na piśmie :diabloti: Serdecznie pozdrawiam Małgorzata Super, tak bym chciała żeby wszystko się udało! :kciuki: Quote
Basia1968 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Tolutek dostał wczoraj zastrzyki - ale juz nie antybiotyk - tylko jakies lekarstwo i witaminke. W sobote do kontroli. Quote
danka1234 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 widze ze wasz Tolusiek wybiera sie do nas nad morze.:lol: Quote
Basia1968 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 ooo to już dwie pokrewne dusze w Słupsku :loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 To teraz tylko czekać aż wszystko się ustali :loveu: Quote
Basia1968 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Kośc została ukradziona Bianuśce:evil_lol::evil_lol: Quote
Basia1968 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 A tutaj z kocicą Ciapkiem - prawie jak siostry :evil_lol::evil_lol: Quote
Basia1968 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Mam filmik, ale jak go wstawić????:placz::placz::placz: Quote
Basia1968 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 http://www.youtube.com/my_videos?ytsession=ZtZuYwF5RYHbeahsFO85LPGwa8fsKlGSlhSgnOG3C8VRSrcJCTUjZx2iOVJYQYZYDuu7PL9U9wiUZGdN4gL2Vv-hvhsAo7YEkSFuXg8XozywCfWXrj3ogaL7J9h-FWdILKcQAcnFyCLj0APIn6OZILQIPVsJM3gUjheL_Fg4swmELw9UT08ms4gIkwmL4sqCEg3ko3MnuhjKPyOJHQFHIvj4CuocXwM9tN6gJ2g-7Jlylx9BqHbzS6dpkPY4WFGZ6iEu4mBCe3ypIK6cxeKtuA Quote
Basia1968 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Domek cudowny. Wspaniała rodzina. Małgorzata 40 na pewno parę słów nakreśli z wizyty przed adopcyjnej. Na razie Toleczka u mnie jeszcze troszkę posiedzi. Musimy zorganizować transport do Słupska. Taki domek nie może nam umknąć.:loveu: Nie ważna odległość - ważna miłośc do psiaka. Quote
Paulina_mickey Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Jaką kostusie zdobyła:evil_lol::loveu: Quote
Soema Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Wpisałyście prośbę na wątek transportowy?:razz: Quote
Małgorzata 40 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Dobry wieczór wszystkim. Wybaczcie ,że dopiero teraz piszę...ale ostatnio nie mam nawet czasu żeby się porządnie po...głowie podrapać.Jednak ,jak obiecałam Basi ,wizytę przeprowadziłam... Sprawozdanie :lol:: Przywitały mnie już na klatce schodowej dwa rozmerdane ogonki-Kika i Rambo ( dobrze zapamiętałam, Pani Lilu?) ,które później czynnie uczestniczyły w naszej rozmowie-na moich kolanach.Psiaki wesolutkie ,brykające ,żadnego "ej Ty ,co to za jedna tu przylazła :mad:".Miała to być krótka ,przyjacielska rozmowa...przyjacielska była ,ale troszkę dłuższa.Opowiedziałam wszystko ,co wiem o Toluśce ,o Jej panicznym strachu przed wychodzeniem ,a przede wszystkim o tym ,jak bardzo potrzebuje teraz kogoś ,kto da Jej poczucie bezpieczeństwa ,poprowadzi ,nauczy ufać i zostanie na zawsze.Kogoś ,kto kolejny raz uśmiechnie sie na widok "niespodzianki" na środku pokoju ,przytuli...pokocha bezwarunkowo. Były łzy.Pani Lila zdaje sobie sprawę ,że wycofanie Toli może potrwać.Że czas i wielka cierpliwość w koncu zaprocentują spacerami ,uśmiechniętym pycholkiem i merdąjacym ogonem.I zrobi wszystko ,żeby Tola była szczęśliwa.Poprosiłam ...o cierpliwość.Basiu ,Ty zadecydujesz ,czy Tolcia jest gotowa na podróż do nowego domku ,na wielkie zmiany. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć ,że jeśli Tola przyjedzie do Słupska ,będę Ją odwiedzała....towarzysko.Namówię Panią Lilę ,żeby dzieliła się z nami drobnymi sukcesami w topiku Toli...który trzeba będzie przenieść do "JUŻ W NOWYM DOMU:multi:" To tyle...miało być krótko...wyszło jak zwykle:evil_lol: Pozdrawiam Małgorzata Malutki edycik- jeśli chodzi o transport ,to też temat został poruszony-Pani Lila jest "mobilna" i jeśli zajdzie potrzeba ,może Tolcię odebrać.Rozmawiałyśmy np. o Gdańsku.Tylko drobna przeszkoda-może tylko w wekeendy ,ponieważ w tygodniu mąż pracuje i auto zajete.Z pewną taką niesmiałością :diabloti:...ja tez mogłabym gdzieś podskoczyć, eee,to znaczy podjechać.Jakby co...to ..Basiu ,Ty wiesz Quote
Basia1968 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Małgosiu jesteś nieoceniona:loveu::loveu: Cudowna relacja. Dajemy sobie chwile czasu i Tolusia pojedzie na pewno do Lili i jej rodzinki:loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Basia1968 napisał(a):Małgosiu jesteś nieoceniona:loveu::loveu: Cudowna relacja. Dajemy sobie chwile czasu i Tolusia pojedzie na pewno do Lili i jej rodzinki:loveu::loveu: Ale super :multi::multi: Quote
Recommended Posts