Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basia1968 napisał(a):
oczywiście tylko tak mi się udało :mad::mad:
Tola boi się jeszcze i zdjęcia sa tylko w okolicach kontenerka lub w nim - tam czuje sie pewnie.

Basiu 2 razy wkleiłaś te same foteczki Toli:eviltong:

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toleczka to taka strachliwa psinka ale szczeka na moją Bianeczke i przegania kotecki:evil_lol: od miseczek oczywiście. Jak przytuje to będzie niebywałą pięknością. Na razie jest straszna chudzinką:-( Zbyt mało jada. Dzisiaj rano o 5 mnie budziła widać, że stęskniła się za mną:loveu::loveu: kochana psineczka.

Posted

majka50 napisał(a):
Śliczna ta sunieczka:loveu: Ona ma 5 lat?????? Nie wiem czy dobrze doczytalam:cool3:

Ona została dodana do ogłoszenia, gdzie szukają suni do 5 lat :eviltong: ona ma z 3-4 miechy.. może mniej..

Posted

Nie uwierzycie. Tola dzisiaj pierwszy raz weszła na łóżko!!!:loveu: Byliśmy w szoku. Kilka razy wzięłam ją do łóżka żeby poprzytulać, ale szybko uciekała - po prostu sie bała. Zreszta zobaczcie sami.

Posted

Już coraz odważniejsza - coraz częściej nawiedza łóżko:evil_lol::evil_lol: Uwielbia sery żółte i białe. Nie lubi szynek żadnych:evil_lol::evil_lol: za to kurczaczka jak najbardziej. Upomina się o jedzenie dokazując głośno. W tym tygodniu zostanie zaszczepiona i dostanie witaminki:loveu: Będzie grubaśna Tolka :loveu::loveu: Na polu niestety nie chce być. Nie umie chodzić na smyczy. paraliżuje ją strach. Codziennie wyprowadzam ją na rękach i wydłużam pobyt na polku. Po schodach nie umie chodzić. leży jak sparaliżowana:-(
Poza tym cudowna psineczka - zreszta jak każdy psiaczek. Oczywiście ukochana "Tolek" mojego TZ - bo tak ją mój TZ nazywa - zaraz po Biantusi;):loveu: