Basia1968 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Tola - szkielecik, kosteczki pokryte sierścią. Głaskając ją boję się, że kości przebiją jej skórę :-(:-(:-( Serce rozpadło mi się na kawałki, gdy ja zobaczyłam. Takiego szkielecika dawno nie miałam w rękach:placz::placz: Nie wiem czy ona waży 3 kg, a jest wielkości mojego kota 6 - cio kilogramowego. Sunia obecnie przebywa w domku tymczasowym w Tarnobrzegu Kontakt - po godzinie 20-tej na nr tel. 500649910 Jest przecudnej urody, ma niesamowite umaszczenie. Zresztą zobaczcie sami: Tak wyglądała w schronisku w Zamościu: Oto link do wątku - strona 33 http://www.dogomania.pl/forum/f28/szkielety-szczeniakow-juz-w-dt-szukaja-ds-132556/index33.html Dzisiaj przyjechała do mnie. Oto jej pierwszy wieczór w domu::loveu::loveu: Zobaczcie jaka jest chudziutka!:-(:-(:help1: Takie mam cudne ubarwienie:loveu::loveu: Proszę pomóżcie szukać domeczku dla Toleczki:loveu::loveu: JEST OGŁOSZONA NA: Adopcja psów - Psy.pl / Adopcje / TOLA Ogłoszona przez Paulina Mickey hienkowata Tola (szkielecik) - bardzo wycie�czona, Inne Miasta, Spo�eczno��, zwierzaki, Podkarpacie Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj hienkowata Tola (szkielecik) - bardzo wycieńczona Psy Szczeniaki Kundelki Rzeszów Podkarpackie - Petsy Dzia� og�osze� serwisu BONO POLSKA. Og�oszenia, kupi�, sprzedam, oddam, zaopiekuj� si� Og�oszenia: Gie�da Og�osze� :: drobne og�oszenia: motoryzacja :: darmowe og�oszenia: praca hienkowata Tola (szkielecik) - bardzo wycieńczona :: (S002317) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl hienkowata Tola (szkielecik) - bardzo wycie�czona - Og�oszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierz�ta anonse hienkowata Tola (szkielecik) - bardzo wycie�czona / Psy > Pozosta�e - Tarnobrzeg Darmowe og�oszenia drobne Ogłoszona przez robkowa: Hienkowa ma�a suczka Tola szuka domu Ogłoszenia - Adopcje - mała hienkowa suczka Tola szuka domu - 4lapy - czyli nasze psy ,pieski, pieseczki, psiaczki Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t ma�a hienkowa Tola szuka domu mała hienkowa suczka Tola szuka domu - Firmy Usługi Hodowcy Domowe Hodowle Zwierząt- Gumtree Kraków Mała hienkowa suczka Tola szuka domu : robkowa : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl darmowe ogłoszenia, sprzedam mała hienkowa Tola szuka domu Cały kraj. Sprzedam Wszystkie kategorie Ma�a hienkowa suczka Tola szuka domu Psy Zwierz�ta Tarnobrzeg Quote
Soema Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Rzeczywiście umaszczenie wyjątkowe :loveu: teraz malutka będziesz miała jak w niebie :):) Quote
Asior Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 jak mi ktoś wyśle fotki w większej rozdzielczości (800x600 ) to zrobię małej allegro Quote
Glutofia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Podobna do mojego Hiena. Rozpuszczam wici ;) Quote
Basia1968 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 martwię się, bo Tola nic rano nie zjadła - dosłownie nic. Ugotowałam ryżyk z marchewką i mięskiem, chudziutka szyneczkę jej podtykałam, chrupki - nie zjadła nic:-( Zrobiła wczoraj koopke taką prawie normalną i w nocy tak troszke mniej. Ale powiem Wam, że jest czyściutka. Zostawiłam jej na noc taką szmatkę na ceratce i tam właśnie zrobiła to co trzeba. Mam pytanie czy Tola była szczepiona, czy była odrobaczana. Chcę iśc z nią do weta. Quote
Basia1968 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Asior napisał(a):jak mi ktoś wyśle fotki w większej rozdzielczości (800x600 ) to zrobię małej allegro żebym ja jeszcze wiedziała jak to się robi:evil_lol::evil_lol: Postaram się wieczorem cos przesłać - może syn mi troszeczke pomoże z tą rozdzielczością. Quote
Asior Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Basia1968 napisał(a):żebym ja jeszcze wiedziała jak to się robi:evil_lol::evil_lol: Postaram się wieczorem cos przesłać - może syn mi troszeczke pomoże z tą rozdzielczością. nie muszą być akurat takie, najlepiej w oryginalnym rozmiarze, chodzi o to, zeby były większe niż sa tu na wątku ;) Quote
Basia1968 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='Asior']nie muszą być akurat takie, najlepiej w oryginalnym rozmiarze, chodzi o to, zeby były większe niż sa tu na wątku ;) Dobrze - prześlę wieczorem bo tutaj ich nie mam (tzn. w pracy:evil_lol::evil_lol:) [SIZE=2]tylko w domku. Quote
Basia1968 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Soema napisał(a):Basiu znając ten schron to nie były szczepione, a co do odrobaczenie też pewnie nie.. A wczoraj mała jadła> Może to stres.. sama nie wiem. Nancy na początku też nie jadła nic. Te za to wszystko, w każdych ilościach.. wczoraj zjadła z apetytkiem - aczkolwiek nie jest pazerna (jak była moja Lusia) a dzisiaj nic:-( Quote
Mike i Morgan Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Zaznaczam wątek:cool3: Biedna chudzinka:shake: Quote
Soema Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Basiu znając ten schron to nie były szczepione, a co do odrobaczenie też pewnie nie.. A wczoraj mała jadła> Może to stres.. sama nie wiem. Nancy na początku też nie jadła nic. Te za to wszystko, w każdych ilościach.. Quote
ewatr Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ale ona sliczna :loveu: http://triton.imageshack.us/Himg90/scaled.php?server=90&filename=tola10.jpg&xsize=640&ysize=480 Zeby tylko zdrowa była ... to mysle ze szybko dom znajdzie ! Quote
Tola Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Basia - wg informacji schroniskowego weta mała była odrobaczona, ale jak przesledzisz wątki - wszystkie nasze szczeniaki - te od jogi, Soemy i Bazyliah trzeba było odrobaczac od nowa... Tola nie jest szczepiona, bo u nas w schronie nie szczepią szczeniaków. Moze poproś o radę jogi na wątku naszych szkieletorków, zna nasze psy jak nikt:cool3: Trzymam kciui za malutką, sliczna jest:loveu::loveu::loveu: Quote
Soema Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Basia1968 napisał(a):wczoraj zjadła z apetytkiem - aczkolwiek nie jest pazerna (jak była moja Lusia) a dzisiaj nic:-( A jak przespała noc? Może w końcu dostała coś porządnego do jedzenie i teraz mała rewolucja, przecież robali to ona musi mieć mnóstwo :shake: Quote
Basia1968 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Soema napisał(a):A jak przespała noc? Może w końcu dostała coś porządnego do jedzenie i teraz mała rewolucja, przecież robali to ona musi mieć mnóstwo :shake: dzisiaj polece do weta. Spała cichutko w kontenerku. Czekam jak dziecko któreś przyjdzie ze szkoły i zda mi relacje co i jak. Tak sie martwię:-( Quote
Paulina_mickey Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 No to trzeba ją ogłaszać! :loveu::loveu: Taka malunia na pewno będzie miała sporo chętnych i trzeba będzie przebierać w domkach. :evil_lol::loveu: Quote
Soema Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Trzeba z nią do weta jeszcze iść i zobaczyć, czy nie złapała jakiegoś dziadostwa w tym schronie :roll: Ale to Basia :loveu: wie.. ja już nie jestem pozytywnie nastawiona, że będą szybkie adopcje.. Sytuacja zaczyna nas przerastać, za mało DT, nie mówiąc o DS, a tyle nowych szczeniąt :placz: Quote
Paulina_mickey Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Soema napisał(a):Trzeba z nią do weta jeszcze iść i zobaczyć, czy nie złapała jakiegoś dziadostwa w tym schronie :roll: Ale to Basia :loveu: wie.. ja już nie jestem pozytywnie nastawiona, że będą szybkie adopcje.. Sytuacja zaczyna nas przerastać, za mało DT, nie mówiąc o DS, a tyle nowych szczeniąt :placz: A z tymi szczeniaczkami to dopiero początki...:shake: Quote
Soema Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Paulina_mickey napisał(a):A z tymi szczeniaczkami to dopiero początki...:shake: Nawet nie mów :placz: Quote
Basia1968 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 NIe jest dobrze, nie jest dobrze :placz::placz: Tola w ogóle nic nie je. Dostała trzy zastrzyki - ale jakie to Wam za cholerke nie powiem - dwa w tyłeczek, jeden w szyjke. Mam także tabletki jej dawać 1/2 od dzisiaj (już dostała) a nazywają się (pierwsza literka została obcięta lub dwie literki, a końcówka to ..operamid - chyba doperamid?). Rzygała bardzo, ma także biegunke. Napiła się trosiuńke i wyrzygała:placz::placz: Jesli do jutra się nic nie poloepszy, to kazał przyjśc wet. Mówił, że być może dopiero teraz wykluwa sie jakies dziadostwo. Jestem załamana! Tak wyniszczonego psiaka nie widziałam. Ale pocieszające jest to, że macha ogonkiem i trosiuńke wychodzi z kontenerka. Quote
Recommended Posts