Tyśka) Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 9 godzin temu, Murka napisał: Zgłosił się dom dla Siszarpa... czy ktoś jest z Bytomia (lub wie, że ktoś jest) i mógłby przeprowadzić wizytę pa? To jest centrum Bytomia. O! Świetnie :) Ja mogę poszukać kogoś na FB, potrzebuję tylko ulicy. Ostatnio ktoś odpowiedział mi na ogłoszenie Polci i pytał tam o Siszarpa, czy też jest do adopcji. Podesłałam namiary na hotelik. Czyli jednak Siszarp nie jest taki nijaki :) Quote
Kulfoniasty Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Przepraszam za spóźnioną odpowiedź - z wczorajszej rozmowy wynika,że w pobliżu rogu Kraszewskiego i Piłsudskiego. Jutro (a właściwie już dzisiaj) zapytam o dokładny adres, dokładny adres podam na priv osobie , która przeprowadzi wizytę PA. . Quote
Tyśka) Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 Dnia 12.08.2020 o 00:47, Kulfoniasty napisał: Przepraszam za spóźnioną odpowiedź - z wczorajszej rozmowy wynika,że w pobliżu rogu Kraszewskiego i Piłsudskiego. Jutro (a właściwie już dzisiaj) zapytam o dokładny adres, dokładny adres podam na priv osobie , która przeprowadzi wizytę PA. . I jak? odbyła się wizyta p/a? Quote
Kulfoniasty Posted August 19, 2020 Posted August 19, 2020 Dnia 17.08.2020 o 15:15, Tyśka) napisał: I jak? odbyła się wizyta p/a? Niestety nie było potrzeby, bo Pan zrezygnował. Quote
Tyśka) Posted August 19, 2020 Posted August 19, 2020 9 minut temu, Kulfoniasty napisał: Niestety nie było potrzeby, bo Pan zrezygnował. :(( Quote
jankamałpa Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 Tak sobie zaglądam, a u nadal cisza. 1 Quote
Murka Posted October 10, 2020 Author Posted October 10, 2020 Jesienny Szarp pozdrawia. Wygłupy z Polcią:) 3 Quote
jankamałpa Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 Super pies. Szkoda tylko, że tego domku nie ma :(. 1 Quote
Tyśka) Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Ojej, na śmierć zapomniałam o ogłoszeniu Szarpusia :( Przepraszam. Pozapisuję jego zdjęcia i w wolnej chwili coś skrobnę. Przepraszam! Ma piękne spojrzenie i na tym się skupię :) 1 Quote
Murka Posted December 8, 2020 Author Posted December 8, 2020 Siszarp nie zawsze daje się wciągnąć do zabawy; Amika nie ma żadnego problemu, żeby go rozruszać:) 2 Quote
Tyśka) Posted January 3, 2021 Posted January 3, 2021 Z życzeniami domku w 2021 roku zrobiłam Siszarpkowi ogłoszenie na Kraków: https://www.olx.pl/oferta/nieduzy-siszarp-zaprogramuj-mu-szczescie-i-podaruj-dom-CID103-IDHYcDe.html 1 Quote
Kulfoniasty Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 15 godzin temu, Tyśka) napisał: Z życzeniami domku w 2021 roku zrobiłam Siszarpkowi ogłoszenie na Kraków: https://www.olx.pl/oferta/nieduzy-siszarp-zaprogramuj-mu-szczescie-i-podaruj-dom-CID103-IDHYcDe.html Bardzo dziękujemy z Siszarpem razem - piękny prezent na Nowy 2021 Rok. Quote
Tyśka) Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Przeniosłam Siszarpa na W-wę: https://www.olx.pl/oferta/nieduzy-siszarp-zaprogramuj-mu-szczescie-i-podaruj-dom-CID103-IDHYcDe.html Quote
Tyśka) Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 47 minut temu, Olena84 napisał: Ale on fajny! Szkoda, że zupełna cisza z mojego ogłoszenia:( Quote
Tyśka) Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Olx podarował mi 40% rabatu na promowanie ogłoszeń. Ważne do soboty! Wklejam tę informację na wątkach bezdomniaków, które ogłaszam. Może ktoś się skusi:) Quote
Murka Posted February 19, 2021 Author Posted February 19, 2021 Miałam dziś chyba pierwszy tel. o Siszarpa. Pani z Jaworzna. Najpierw spytała o możliwość transportu, potem czy jest jakaś umowa... o psa nic. Jak powiedziałam, że umowa tak i jeszcze wizyta musi być, to nastąpiła chwila ciszy, po czym pani stwierdziła, że się zastanowi i się rozłączyła. Quote
uxmal Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Yyyy. Nieźle, formalności i tyle... Jakby pralkę kupowała :/ Quote
Tyśka) Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Przeniosłam ogłoszenie na Wrocław: https://www.olx.pl/oferta/nieduzy-siszarp-zaprogramuj-mu-szczescie-i-podaruj-dom-CID103-IDHYcDe.html Quote
Murka Posted March 23, 2021 Author Posted March 23, 2021 Siszarp od początku tego roku zaczął mieć problemy zdrowotne, pojawiły się ataki padaczki, stracił apetyt, od lutego zataczał się, stał się bardziej drażliwy i agresywny. Nic nie pisaliśmy, bo szukaliśmy przyczyny, choć podejrzewaliśmy, że problem tkwi w głowie. Wczorajszy tomograf nie pozostawił złudzeń: Siszarp ma guza mózgu:( Guz jest duży i raczej nieoperacyjny, ale jeszcze będzie konsultacja z neurochirurgiem. Póki co Szarp został wyposażony w zestaw leków, które mają mu przynieść ulgę. Jest szansa, że będzie mógł żyć w komforcie jeszcze jakiś czas. Jest pod opieką neurologa, z którym jestem w stałym kontakcie. Siszarp od początku był - jak ja to nazywam - "neurologiczny", tzn. czasami jakby nieobecny, trochę w swoim świecie żył, drapał się bez powodu po ciele i uszach, z czasem stawał się coraz bardziej drażliwy na punkcie dotyku, zwłaszcza przednich łap. Myślałam, że może miał jakieś zderzenie z samochodem i ma jakiś lekki uraz i stąd takie zachowanie. Kto by przypuszczał, że przez ten cały czas w głowie rósł mu nowotwór:( Myślę, że w takim przypadku trzeba odpuścić jego ogłaszanie. Tyśka - serdecznie dziękuję za Twoją dotychczasową pracę w tym temacie! Quote
Nesiowata Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Prykre to. Ale życie zawsze ma swoje plany... Quote
Recommended Posts