Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej, czy ktoś wie co to może być na piątek jestem umowiona do weterynarza, ale trochę się nie pokoję. Byłam już z tym u jednego weterynarza, ale powiedział, że to zapalenie mieszka włosowego i samo przejdzie jak nie będzie lizal. Tą zmianę ma od ponad miesiąca. Mam nadzieję, że uda mi się dodać zdjęcia.

Posted

Tylko u mnie w okolicy niema weterynarzy z konkretnej dziedziny. W piątek jadę do weterynarza do Białegostoku z inną rzeczą, przy okazji zapytam o tą zmianę. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Szukałam w internecie czegoś podobnego  i trochę przypomina mi to histiocytomę :/

Posted
48 minut temu, PakoPAKO napisał:

Tylko u mnie w okolicy niema weterynarzy z konkretnej dziedziny. W piątek jadę do weterynarza do Białegostoku z inną rzeczą, przy okazji zapytam o tą zmianę. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Szukałam w internecie czegoś podobnego  i trochę przypomina mi to histiocytomę :/

Nie,nie sądzę.Histio,to wypukły guzek,zmiana u twojego psa jest płaska.Nie zamartwiaj się,sądzę,że to nic poważnego,naprawdę.

• Upvote 1