Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mieszkam w bloku mam juz dwa male psy i zastanawiam sie nad trzecim. Niw chcę, zeby obecne dwa poczuly sie odrzucone lub nawet smutne z powodu nowego czlonka ekipy. Moglby ktos sie wypowiedziec jak to jest z trzema psami?

Posted

Pewna pani szczeniaczki znalazla i zostal jeden, nie ma co z nim zrobic i prawdopodobnie pojdzie do schroniska. Szkoda mi pieska  i pomyslalam, ze moglabym go wziac skoro jestem w stanie zapewnic dobre warunki.

Posted

Mam 3 psy. Wszystko teraz liczysz razy 3. Z trzeba nie jest tak łatwo podczas wyjazdów na wakacje. 

Spacery, jak dla mnie są super. Psy tworzą stado więc trzeba liczyć się z tym jak będą się zachowywać. 

Wypisz sobie plusy i minusy i czy na pewno jest Ci to potrzebne i na Twoje koszty. 

Posted

Skoro możesz podołać finansowo i jesteś w stanie sprawować nad nimi właściwą opiekę, to chyba nie ma przeciwwskazań. Problemem mogą być wakacje, wyjazdy, Twoje zdrowie - Ty musisz sama to ocenić. 

Posted

Ja mam trzy psy ale jestem emerytką i mam czas zajmować sie nimi. Choć jak byłam młodsza i pracowała ale żył mój mąż to mieliśmy w porywach i 4 duże psy i dawaliśmy radę a na urlopy wyjeżdżaliśmy z psami. Jeżeli się naprawdę kocha psy to się daje radę nawet jak czasami jest ciężko.