Ola la Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Dobry dzień dziadziu i dziadziofanki! No to czekamy na banera :cool3: kurcze tak swoja droga trza by sie by sie bylo nauczyc robic.Popracuje dzis nad soba pod tym kątem :eviltong: O MyrkurDagur wreszcie widze twoj avatar! nie wiem tylko czy widac moj?bo cos sie rypie ostatnio:-( Quote
Paulina_mickey Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Zrobiłam mu banerki :evil_lol: :oops: Quote
Paulina_mickey Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Nie ma za co, niech się szczęści chłopakowi :loveu: Quote
Ola la Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Paulina_mickey dziękujemy razem z Toffikiem za piękne bannerki!!!!:multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Zaraz sobie jednego wstawie rzecz jasna.:evil_lol::klacz::cunao: Quote
zuzlikowa Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Paulinko...piękne!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
MyrkurDagur Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 ata napisał(a):podoba mi sie chłopak....:loveu::loveu: :multi: :multi: :multi: Witaj ponownie Tofficzku ;) Quote
MyrkurDagur Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Zrobiłam mu banerki :evil_lol: :oops: Wspaniale :loveu: Wielkie dzięki dla Ciebie Paulinko :Rose::Rose::Rose: Quote
MyrkurDagur Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 ata napisał(a):chłopaczek sie przypomina...:multi::multi: Toffik dziękuje za zainteresowanie ;) Quote
Ola la Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Dobry dzień Toffik! O MyrkurDagur widze,ze się podzieliłyśmy bannerkami:cool3: Kurcze ja sie zastrzele te avatary znowu zniknely! Quote
zuzlikowa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Dziadeńku...powolutku do góry!:multi: Trzeba o sobie przypominać! Quote
Maszaberla Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Zrobiłam mu banerki :evil_lol: Piekne bannerki, naprawde piekne Quote
Marinka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Dobry wieczór Toffiku. Mam nadzieję, że będziesz miał jutro dobry dzień- życzę powodzenia i dobrych ludzi, którzy Cię przygarną :Dog_run: Quote
zuzlikowa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Dobry wieczór Tofficzku ;) Jeśli dobrze pójdzie to sama do dziadunia w środę pojadę :razz: :-) I cóż... i spać mi się oczywiście chce :scream_3: 8-) Zajrzę jeszcze do kilku psiaków i uciekam, bo jutro znowu bardzo wcześnie dzień zaczynam :morning: :roll: Dobranoc Tofficzku :sleep2: Dobranoc cioteczki ;) To niech dobrze idzie...wymiziaj Tofficzka:loveu::loveu::loveu: ...fotek narób(dołożę do ogłoszeń i allegro!) Spokojnej nocki!:loveu::loveu::loveu:...wszystkim!:lol: Quote
MyrkurDagur Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Dobry wieczór Tofficzku ;) Jeśli dobrze pójdzie to sama do dziadunia w środę pojadę :razz: :-) I cóż... i spać mi się oczywiście chce :scream_3: 8-) Zajrzę jeszcze do kilku psiaków i uciekam, bo jutro znowu bardzo wcześnie dzień zaczynam :morning: :roll: Dobranoc Tofficzku :sleep2: Dobranoc cioteczki ;) Quote
Maszaberla Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 MyrkurDagur napisał(a): Jeśli dobrze pójdzie to sama do dziadunia w środę pojadę :razz: :-) Jak to?;) Masz mozliwosc? To prosimy o jakies zdjecia dziadunia:-) Quote
Ola la Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Dobry wieczór Tofficzku ;) Jeśli dobrze pójdzie to sama do dziadunia w środę pojadę :razz: :-) I cóż... i spać mi się oczywiście chce :scream_3: 8-) Zajrzę jeszcze do kilku psiaków i uciekam, bo jutro znowu bardzo wcześnie dzień zaczynam :morning: :roll: Dobranoc Tofficzku :sleep2: Dobranoc cioteczki ;) łooooo to super! czekamy na tofikowe zdjątka.A najlepiej na zdjątka w duecie :-D:cool3: Doblanoc Mr Toffi i tofikomanki! :sleep2: Quote
bico Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Paulinka, dzięki za super banerki dla Toficzka:Rose::Rose::modla::modla: Super-banerkowa z Ciebie ciotka:klacz: Myrkurku, foteczki tylko porób Tofikowi i tam go wycałuj od nas:loveu: Quote
ata Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Dzień dobry :cool3: :lol: dzien dobry o 4 nad ranem:nono: teraz mówimy dzien dobry:helo: Quote
Maszaberla Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Dzień dobry :cool3: :lol: Cioteczka Myrkur szykuje sie pelna para do Tofficzka skoro o 4 rano Nas wita:cool3: Quote
MyrkurDagur Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Już postanowione. Jutro pojadę do przytuliska, w którym przebywa dziadunio Toffik :-) Bardzo się cieszę na spotkanie z nim :multi: Quote
zuzlikowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Już postanowione. Jutro pojadę do przytuliska, w którym przebywa dziadunio Toffik :-) Bardzo się cieszę na spotkanie z nim :multi: ...aż troszku zazdroszczę:evil_lol:...tak bym stoiczka...starziczka dorwała...wymiziała...obfociła...wieściami się napasła... ...troszku zazdroszczę!:loveu: Quote
Ola la Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Już postanowione. Jutro pojadę do przytuliska, w którym przebywa dziadunio Toffik :-) Bardzo się cieszę na spotkanie z nim :multi: Super!!! Wyściskaj mleczno czekoladowego dziadzia!kurcze a moze pod rudawy podchodzacego:cool3: takie spotkanie z takim VIP'em jak Toffi:evil_lol: uwazaj na jego goryli:evil_lol: Quote
Recommended Posts