MyrkurDagur Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 bico napisał(a):Dziadziuś już ma imię - Tofik:multi: Choć Trufel też mi się bardzo podobało:cool3: Tylko jakoś tak ciężko się woła, żeby języka nie połamać:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Dziewczyny, a czy któraś z Was potrafiłaby dziaduniowi Toffikowi bannerek zrobić... ??? :oops: Quote
zuzlikowa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='bico']Dziadziuś już ma imię - Tofik:multi: Choć Trufel też mi się bardzo podobało:cool3: Tylko jakoś tak ciężko się woła, żeby języka nie połamać:razz: ...i o to chodziło:eviltong:...zbyt ciężko,choć było mi żal...bo pasowało i oryginalne! Banerkiem nie mogę się częstować( i tak mam stale kłopoty z modami o podpis:-(),ale rzeczywiście przydałby się jakiś taki...stoicko słodki:evil_lol: Quote
Ola la Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Melduje się na wątku!!!!!!:lol: MyrkurDagur ty to anioł jestes... strasznie bidny ten Tofik.Chetnie go pooglaszam na rozniastych stronkach dzis.Jak wroce bo zaraz mi zwieje autobus heh. No i oczywiscie wstawie semmmmm banerek jak wroce!;) zmykam Tofik trzymaj sie chłopinko!:shake: Quote
Marinka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Toffik śliczne imię- jutro zajrzę raz jeszcze na allegro, bo coś mi nie chodzi i z pewnością sypnę troszkę grosza na słodkiego Toffika :multi:. mam nadzieję, że ciepły domek szybko się znajdzie :lol: Quote
Marinka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='zuzlikowa']Allegro dziadeczka Toffika http://www.allegro.pl/add_item.php?add_ok=1&PA=&category=5344&this_item_id=595506103 Zaraz zrobię gumtree...zacznę od Wrocławia ...gotowe Nr referencyjny ogłoszenia Pies_Bezkonfliktowy Dziadzio TOFFIK_w jesieni życia...SAMOTNY!!! na : 116491570 Będę codziennie odnawiać w kolejnych miastach. Brawo zuzlikowa, jak zwykle prężna i pomocna- Podziwiam Cię :lol: Ściskające za serce gumtree...wspaniała robota :lol: W górę Toffik :multi::multi::multi: Quote
MyrkurDagur Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 A ja dopiero "dobry wieczór" napiszę ;) Choć "dobrej nocy" także powinnam od razu Ci życzyć Toffiku :loveu: bo ledwo na nogach się trzymam i zapewne niedługo spać już będę :shake: Quote
MyrkurDagur Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='Ola la']Melduje się na wątku!!!!!!:lol: Cieszę się, że i Ty szalona Ola dołączyłaś :multi: ;) A co do bannerka, to dopiero trzeba go zrobić :oops: a ja jeszcze się nie orientuję jak... :razz: Dobranoc :sleep2: Quote
Ola la Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 WItajta ponownie! MyrkurDagur teraz dopiero doczytalam ze nie ma banerka jak szukalam zeby go wstawic :-( napisze moze do Neczki ona robi banerki.Przydalby sie banerek naszej starczej chłopince sliczniastej. Pooglaszam go byle gdzie na necie ale to pozny m wieczorem bo taka zakrecona jestem teraz ,ze szkoda gadac:shake: Quote
zuzlikowa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Hej Tofficzku...śpij sobie spokojnie dalej!Miłych,spełniających się snów!:loveu: Myrkurku...;)...a możesz uzyskać nowe wieści o dziadeczku od babeczki z Towarzystwa? Dobrze byłoby do ogłoszeń i allegro było dołożyć kilka fotek! Wiem,że marudzę,ale jak nie ja...to padnie na kogoś innego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeśliby Ci się udało,byłoby super! Czy ktoś może jeszcze inne ogłoszenia dziadziowi zrobić? ...plisssssss:loveu: Quote
Ola la Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Zuzlikowa ja mu do rana na bank sporo ogloszen porobie. cafeanimal,psy.pl i inne takie. chwilke pozniej ja to nocny marek jestem;):diabloti: Quote
zuzlikowa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ola la napisał(a):Zuzlikowa ja mu do rana na bank sporo ogloszen porobie. cafeanimal,psy.pl i inne takie. chwilke pozniej ja to nocny marek jestem;):diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ...nocne marki bardzo lubię!:lol: Quote
Ola la Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 ja takze lubie inne nocne mareczki a moze cos wiecej:evil_lol::cool3::loveu: eh wali mi juz na łeb. Ja dzis o 15 wstalam wiec mam sil sporo. narazie zrobilam mu cafeanimalowskie ogloszenie ale jade dalej z tym kokse.Skopiowalam twoje ogloszenie ZUzlikowa.Pikne a jakie dluuuuugie :) Quote
Ola la Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Narazie ogłosilam Toffika na Toffik - Zwierzaki - cafeanimal.pl Adopcja psów - Psy.pl / Adopcje / Toffik błaga o dom...gaśnie w oczach [url=http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=39617]Kupi kurczaki nie da sie wkleic linkow:crazyeye: przygarnijzwierzaka.pl .eoferty.com.pl gieldaogloszen.pl portal.animalia.pl ogloszenia.aleokazja.pl/ Quote
MyrkurDagur Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 :loveu: Ola - ślicznie dziękujemy z Toffikiem za ogłoszenia :Rose::Rose::Rose: (może udałoby Ci się poprosić Neczkę o ten bannerek...:oops:) :loveu: zuzlikowa - postaram się coś o dziaduniu załatwić ;) :) Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję :multi: Quote
zuzlikowa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 No, Oleńko...kapelusz z głowy!:loveu: Śpij spokojnie do południa! Tofficzku...:loveu: Quote
Ola la Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Noł problem cała przyjemnosc po mojej stronie :evil_lol: MyrkurDagur napisalam juz do Neczki.Mysle ,ze wspomoze Toffika bidoka;) Przydalaby sie moze jakas starsza babuszka co przygarnie naszego staruszka:lol: cos mi sie na rymy zebralo:evil_lol: Quote
bico Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ciotki, napiszcie do Paulina_mickey, była na wątku naszego Dropka, ona świetne banerki robi:cool3::cool3: Quote
zuzlikowa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 bico napisał(a):Ciotki, napiszcie do Paulina_mickey, była na wątku naszego Dropka, ona świetne banerki robi:cool3::cool3: :lol::lol:...a robi,robi! I świetne...wystarczy spojrzeć na moje:cool3:! Napisałam do Paulinki i zaprosiłam...na banerka!Jak da radę to na pewno zrobi piękny Tofficzkowi!:loveu: Quote
Ola la Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Super ,ze bedzie banerek!miejsce sobie jest u mnie na takowego:cool3: Quote
MyrkurDagur Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Ola la napisał(a):Przydalaby sie moze jakas starsza babuszka co przygarnie naszego staruszka:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzień dobry Tofficzku ;) Quote
MyrkurDagur Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 zuzlikowa napisał(a):Napisałam do Paulinki i zaprosiłam...na banerka!Jak da radę to na pewno zrobi piękny Tofficzkowi!:loveu: :multi: Byłoby wspaniale :loveu: Ja również miejsce mam i dziadunia troszkę bardziej rozreklamować mogłabym... :-) Quote
zuzlikowa Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 dzisiaj Paulinka ma dzień otwarty w schronisku...jak będzie mogła da znać! Tofficzku...dobrej niedzieli!:loveu:...i niech będzie owocna! Quote
Recommended Posts