_ogonek_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 giselle4 napisał(a):Jezeli tylko mozesz bardzo prosze moze :eviltong:wez Ruda....co? eee Ruda to imię czy o Ksenę chodzi? :oops: No i którego jeszcze mam wywalić do domu? :eviltong: Może Gabi? Quote
giselle4 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ...Ksenko pamietamy o TOBIE:multi::evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Giselle na 16 IV piszę ten artykuł to wrzucę Ksenę i nie wiem jeszcze którego... Wszystkie biedne :-( . No cóż podrzucę Ci ten artykuł koło 13 ;) Quote
Kamila_ Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ja zaglądam, zrobiłam niuni watek na owczarek.pl Może tak nowe zdjęcia?:loveu: Quote
giselle4 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ...w poniedziałek była w Wyborczej jest na cafeanimal ja juz nie mam głowy gdzie ja umiescić aby znalazła dom i nie kisła w schronie:shake: Quote
bros Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 ooo Kamila :) miło Cię tu widzieć , KSENIA skacz prędziutko po domek !!! Quote
giselle4 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ksena ma chyba jakiegos pecha owczareczki mniej ładne ida do domku a Ona bidulka im zazdrosci i tylko smętnie patrzy za ludzmi:shake::-( Quote
Cantadorra Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Witam po dlugiej przerwie. Nic nie pisalam, ale dalam Ksene do Tygodnika Wroclawskiego i Ekspressu. Takie ogloszenie juz sie ukazalo raz miesiac temu, ale byla cisza, wiec chyba nikt nie zadzwonil i teraz ukaze sie drugi raz. Oto one: nr 1. Ksena to ok. 4 letnia sunia,wysterilizowana, piekna, PILNIE szuka domu, gdyz bardzo teskni za czlowiekiem-przyjacielem. Bardzo potrzebuje dobrego domu, jest wyjatkowo lagodnym psem. Przebywa w schronisku. Tel. 074 8311800 lub 664-315-852. Jest rowniez zdjecie Kseny. Ma sie ukazac w przyszlym tygodniu. Dajcie znac jak bedzie chociaz jeden telefon. Quote
Kamila_ Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Kamila wszędzie gdzie zwierzaki :diabloti: Kseniu hopaj! W piątek będę z datkami w Dzierżoniowie, Zaglądam tu codziennie! Gisselko zdjęć więcej, ludzie zwracają uwagę na to jak pies wygląda często Quote
Cantadorra Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Byloby milo zobaczyc nowe zdjecia. Dostalam info, ze dzisiaj ogloszenie ukaze sie w Tygodniku Wroclawskim a jutro w Ekspresie Wroclawskim. Trzymam kciuki. Quote
_ogonek_ Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Luuudzie :placz: Taka piękna...... czeka i czeka.... kiedy przestanie?/ Quote
_ogonek_ Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Może raz jeszcze..... gisellko wy to fuksika macie, zawsze takie sliczne psy się wam trafiają... Quote
Kamila_ Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Gisellko mazgaj ze mnie :roll: po prostu mnie zatkało .. patrząc na zdjęcia i czytając opis to nic, ale zobaczyć psiaki na żywo .. :crazyeye: :-( Ksena to piękna sunia, chudzinka ale tak spokojną psinę rzadko kiedy widziałam :loveu: Hopaj! Już ja Cię poogłaszam!!! :evil_lol: Quote
giselle4 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Kama ,nowe fotki Ksenki masz na moim wybieraj są suuuper szybko pisze bo pewnie zaraz mnie wywali z dogo:oops: Kama ,mamy cos wspolnego:-(:-( ale to tak juz w zyciu jest za dary dziekujemy i za wspołprace to jest najwazniejsze;):oops: Quote
giselle4 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 A&S napisał(a):Może raz jeszcze..... gisellko wy to fuksika macie, zawsze takie sliczne psy się wam trafiają... Ada,one sa wszystkie piekne ale staja sie takei słoneczne i radosna ...jak widzą i czuja czlowieka:loveu: juz to zauwazylam ...kwitną:oops::evil_lol: Quote
Nadziejka Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 :loveu:i j asem do ksieznej Kseni zajrzalam :loveu::loveu:jaka ona jest egzotycznaaa i szyyyjaaaa takaaa dluga aaano pikna jest niunia hohooooooo:loveu::loveu::loveu:trzymam sciskam za domek :thumbs: Quote
Recommended Posts