ARKA Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Schronisko w Zgierzu- fundacja Medor, postanowila przyjac trzy psiaki keżlowskie: wrzesien/pazdziernik to byl. Jeden z nich to Krężel; tak ma na imię. Krężel, zle znosi schronisko, garnie sie do kazdego czlowieka, kazdego zaczepia w schronisku, prosi zabierz mnie!! Kazda okazja jest dobra aby uciec ze schroniska!!! To pierwszy pies w schronisku, ktory az tak garnie sie do ludzi, zaczepia aby go zabrac. W dniu wczorajszym Krężel znow uciekł ze schroniska. Dobiegl do przystanku tramwajowego i tam zaczepiał ludzi, chcial dostac sie do tamwaju i pojechac. GDZIE?? DO DOMU!!!:placz::placz::placz:Gdzie jest jego dom, on tylko wie... On potrzebuje domu, dt aby byl tylko przy ludziach!!!:placz:To dla niego najwazniesze, bliski czlowiek, kontakt z człowiekiem. Błagam pomozcie temu psu!! Ma ok.7-8 lat, jest wykastrowany, zaczipowany, zaszczepiony. Quote
ARKA Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 :multi:dzieki Erazm, obiecano mi lepsze zdjecia Kręzlaczka;) To bardzo fajny i dobry pies, ma dobre i wieeelkie serce dla ludzi:placz: Quote
Zofia.Sasza Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Niestety, ja chyba nie mam jego fotek, ale zaznaczam wątek i trzymam kciuki! Quote
Erazm Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Na poczatek drogi do domu O psie, ktory sam postanowil sobie znalezc dom (593971338) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Zofia.Sasza Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Noo, to miałby sesję full professional :lol: Quote
Erazm Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 lepsze fotki by sie przydaly, jesli nie bedzie to mozliwe to w niedalekiej przyszlosci powinnam jechac do Lodzi wiec wstapilabym tam jesli Medor nie mialby nic przeciwko temu i obfocila dzieciaka Quote
ARKA Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Nie, nie, nie bedzie mial nic przeciw!!:multi:DZIEKI!!! Erazm, moze calej trojce kręzlowskiej-zadne nie ma domku jeszcze:-( Quote
Erazm Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Jesli pozwola to moge im caly schron obfocic wlacznie z personelem, jesli kto jest do adopcji Quote
ARKA Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Erazm napisał(a):Jesli pozwola to moge im caly schron obfocic wlacznie z personelem, jesli kto jest do adopcji :evil_lol: rob zdjecia psom rob wszystkim kto Ci sie pod ręke podwinie. Tylko naszemu Kręzlaczkowi najladniejsze- nie ilosc a jakosc sie liczy;) Quote
siekowa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 O rany :( Dam go później na Adopcje starszych ps�w - Pom� im odzyska� wiar� w cz�owieka... tylko napiszcie mi jeszcze takie info o nim: Wielkość: Stan zdrowia: Stosunek do zwierząt: Stosunek do dzieci: Kontakt: Quote
epe Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Super operatywny psiak!:lol: Dobrze,że ma już allegro- fajny tytuł;) Może dzięki swej operatywności i cioteczce,która tak trafnie allegro zrobiła,psiak znajdzie amatora? Quote
ARKA Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 :shake: to nie jest takie dobre dla niego, moze byc nieszczescie-moze wpasc pod samochod itp:-( Quote
Dorothy Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 heh, no prosze, jaki zaradny, dziala we wlasnej sprawie. Rzeczywiscie lepsze zdjecia by sie przydaly. On jest owczarkowaty?> Quote
Erazm Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Hihi on jest jak ulal brat blizniak jednej z moich suk, rasowy mieszaniec polski:evil_lol: Quote
ARKA Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 :-( Kręzel znow wczoraj uciekl, czy sie odnalazl nie wiem. Problem jest w tym,ze oni nie maja boksow zadaszonych a on kazdy taki boks, ogordzenie sforsuje.:-( Jedyne wyjscie to łancuch ale oni nie chca tego robic, nie maja psow na łancuchach a Kręzel to bardzo pro-ludzki pies i bedzie to dla niego tez trauma:-(. Quote
Zofia.Sasza Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ale może jednak lepszy łańcuch niż takie wałęsanie? A jak się biedak pod samochód wpakuje? Quote
Recommended Posts