b-b Posted November 18, 2018 Posted November 18, 2018 Kolejny szczęśliwy psiaczek :) Powodzenia maleńka :D Quote
Dusia-Duszka Posted November 18, 2018 Posted November 18, 2018 Poker uspokój serce. Wygląda to dobrze :))) Spojrzenie Żabulka ma spokojne. Quote
Poker Posted November 18, 2018 Author Posted November 18, 2018 2 godziny temu, Dusia-Duszka napisał: Wygląda to dobrze :))) Spojrzenie Żabulka ma spokojne. też tak uważam. Quote
mari23 Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 Dnia 18.11.2018 o 13:16, Tola napisał: Cudności, dom marzenie:) i znów szczęśliwe zakończenie - bardzo się cieszę ! Quote
Poker Posted December 10, 2018 Author Posted December 10, 2018 Dziś minął miesiąc od adopcji Żabci. Zadzwoniłam do DS i dowiedziałam się ,że sunieczka ma się bardzo dobrze.Jest grzeczna pieszczochą, leży na kolanach i się mizia. Niestety pańcio jutro wypływa w rejs na 6 tygodni ,ale idą święta i pańcia będzie więcej z sunią. Jadą pociągiem do rodziny na Pomorze.Pańcia na wszelki wypadek weźmie ze sobą podkład w razie W. Widzę ,że wszystko przemyślane. Zmieniłam tytuł , bo jestem spokojna ,że Żabcia ma najlepszy domek. 4 1 Quote
uxmal Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 :) super. Miło czyta się takie wiadomości. Czyli Żabka nie szczypie w nogi? Quote
Poker Posted December 10, 2018 Author Posted December 10, 2018 54 minuty temu, uxmal napisał: :) super. Miło czyta się takie wiadomości. Czyli Żabka nie szczypie w nogi? Może do DS nie przychodzą goście? Quote
Bogusik Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 Bardzo się cieszę,że Żabka ma tak fajny domek :) Quote
Poker Posted December 24, 2018 Author Posted December 24, 2018 Dziękuję za życzenia. Nadeszły też od pańci Żabki. Dzień dobry,Jesteśmy z Żabką u moich rodziców pod M. Żabka bardzo dzielnie zniosła podróż. Nawet mały wędrowniczek jej się załączył i po pociągu z nią pochodziłam. Przy wejściu i wyjściu do pociągu trochę się bała, ale poza tym uszka ciągle w górze . Smaczki jadła, wodę piła. Chyba tylko miejsca jej bylo mało i nie miała jak się wygodnie ułożyć, więc swoje jej odstapiłam . U rodziców Żabka trochę się boi, ale za to jak z nią wyjdę na podwórko i spuszczę ją że smyczy to szaleje ( rodzice mają ogrodzony ogród). Chcielibyśmy życzyć Państwu ( razem z mężem i Żabką) wszystkiego dobrego w te święta. Jesteśmy Państwu bardzo wdzięczni za Żabkę i za wszystkie uratowane pieski. Mają Państwo wielkie serca. W załączniku zdjęcia Żabki ( również z pociągu). Pozdrawiam Żabka w pociągu 2 Quote
Poker Posted February 17, 2019 Author Posted February 17, 2019 Przy okazji przekazywania do DS Balbinki, odwiedziłam Żabkę. Będzie miała teraz czarniutką , mniejszą siostrzyczkę. Żabcia nie poznała mnie albo była zbyt przejęta sytuacją. 3 godziny wcześniej wrócił pańcio po 2. miesięcznej nieobecności i przyprowadzili sunię . Żabka jest wpatrzona w pańcię jak w obrazek. Widać ,że się bardzo kochają. Żabka ma wspaniały domek. Podczas wizyty dopiero się dowiedziałam ,że Żabka lała na dywan, więc go zlikwidowali. Stwierdzili , że nie muszą go mieć. Pańcia w rozmowie nigdy nie narzekała. Żabcia ma siostrzyczkę w postaci małej , czarnej Balbinki. Dogadują się dobrze. 2 Quote
Recommended Posts