rzaba Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 PIEKNE!!!!!!!!!!!!! PIEKNE ZDJECIA!!!!!!!!!!!! ah!!!!!!!!!!!!! oh!:) serio, mrauuuuuuuuu. pozdrawiamy ciepło: rzaba :multi: i werter :Dog_run: Quote
Księżycowa_Pyza Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 A tutaj Luckuś próbuje sobie zasnąć, taki mały słodas (zdjęcia chyba trochę mało wyraźne :-? ) :lilangel: Quote
Marca_Besi Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Jakie słodki zdjęcie! :angel: :angel: Śliczniutkie! Quote
Gofi Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Jeju jakie śliczne zdjęcie!! :angel: Taki śliczniutki mały aniołek :) Wycałuj go ode mnie :) Quote
Księżycowa_Pyza Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Cieszę się ze podoba się Wam, tylko zdjęcie jest chyba troszkę za ciemne :wink: Wow dostałam 3 łapkę wraz z 501 postem :wink: Quote
Gosiek Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Pyza - zdjecie rozczulające :lol: widać ze Lucky był mocno zmęczony - szkrabeczek Justyna - świetnie uchwycony moment z jęzorkiem :D :D Quote
rzaba Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 może nie śpiacy ale z języczkiem:) śpiący jestem tu:) Quote
Panula Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Wercia, jakie piekne zdjecie - dopiero do niego dotarlam CUDNE!!! Az sie chce go ucalowac! Rzaba Werterek gdy spi to jak slodki pluszak na polce :) Nie wiem jednak jak Wy, ale ja widze Rzaby tylko jedno zdjecie ....a w Galerii ostatnio wstawiane - nie widze zadnego. Rzabcia sprawdz to prosze!! Quote
Gofi Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Ja widze wsztskie zdjęcia Wetera :), i naprawde żałuj że ich nie widzisz bo są przesłodkie!! :angel: Rzaba wycałuj i wygłaskaj go ode mnie koniecznie!! Quote
Snoopy7 Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Zdjęcia Goferka Luckusia i Werterka są cudne :angel: , małe aniołki :angel: Quote
rzaba Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 dobra- sprawdzę. ale przypuszczam, że to jest jakies przeciązenie na interii. już niedługo będę wrzucała zdjęcia na yahoo. mykam spac, choć zapewne wercio obudzi mnie znowu;///////// eeeeeeeeeeeeeeeh. dobranoc wam moje słodkie;) :multi: i :Dog_run: Quote
rzaba Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 śpiący wercio:) dziś w nocy bardzo grzeczny - pierwszy raz nikogo ni eobudził (pierwszy raz od bardzo dawna, dał nam przespać całą noc;) ) werter nie jest AŻ TAKI SPASIONY!!!!, tylko jest tuż po czesaniu i jeszcze amfas:) dlatego, ojj, nie spasłam go tak:) Quote
Marca_Besi Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 rzaba Jejku jakie śliczne zdjęcie!! Aż chce się przytulić pieska! Quote
Magdalena1 Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 bardzo ciekawe co w tym momencie może robic moja Toya,baaardzo ciekawe :wink: Quote
Księżycowa_Pyza Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Madzia, no naprawdę zastanawiam się co Toyka robi i nic mi nie przychodzi do głowy :wink: Fajne zdjęcie 8) Quote
Księżycowa_Pyza Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Właśnie znalazłam jedno zdjęcie Lucky'ego jak sobie słodko śni :lilangel: Quote
Marca_Besi Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Księżycowa_Pyza Lucky śpi tak słodziutko!!! :angel: Quote
rzaba Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 ależ słodziaki:)))))))))))) mrau. takie piękności, aż nie chce się wierzyć, że to łobuziaki:)))) pozdrawiamy! Quote
grygy Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 rzaba kochana chyba powinnsą lepiej czytac, bo na galeri nie ma komantarzy i pisze jak byk! :evil: aty komentujesz :evil: Quote
Recommended Posts