Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziękuję, dziewczyny! :oops: Ucałuję ją Agniesia, obowiązkowo! I dla Snoopcia też całus! :buzi:

Gosia, dzięki! :oops: Ale włos jest znowu skołtuniony, bo pani ostatnio psice zaniedbała...Dziś czeka Biżu kąpiel, której nienawidzi, a potem jeszcze bardziej ulubione czesanie :wink: ! No ale cóż, taki yorka los :wink: !

Posted

Eleno zdjęcia śpiącego aniołkaj Bijou :angel: zmobolizowały mnie do wklejenia mojego śpiocha.

Bijou słodko sobie śpi jak na dziewczynkę przystało :D , a tak śpi mój Tuffi.

zawsze czujny

Posted

Bijou i Tuffi słodziuchne jak zawsze :D a moje yorki to 3/4 dni aprzesypiają :lol: Jawa zwija się wkłebek i najlepiej jak w coś może się zakopać..a Toya aby tyklo jak najwyżej i roziąga się jak foczka czyli nóżki wyciąga do tyłu :wink:

Posted

Jejku ze mnie gapa jak zawsze... Fotek nowych nie zauważyłam :oops: Snoopcio men pierwsza klasa jest! Przekoffany jak śpi... :buzi: Agusia gifki masz bardzo wesolutkie więc używaj ich do woli... :wink:

Posted

Agniesiu - Snoopcio rozkosznie sobie śpi i ślicznie wygląda na tej poscieli :D
A gifiki naprawdę fajniusie wiec przestań się przejmować tylko wstawiaj dalej 8)