Patikujek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Prześliczna banda Na początku będziesz tęsknić ale przy najbliższej wolnej od szczeniaków sobocie stwierdzisz, że z tym oddaniem to nie był taki najgorszy pomysł:evil_lol: Quote
Visenna Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Tak śpi mój starszy synek Loki ;) No, tutaj to juz nie do konca śpi :) A tak młodszy Goofie :) Quote
Magda Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 http://images32.fotosik.pl/167/e207695918e2da4d.jpg Ciekawy o czym marzy:loveu: Dzieciaczki tłuścioszki tylko do całowania:Cool!: Quote
Visenna Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ciekawy o czym marzy Jak tu się pozbyc tego kurdupla którego wszyscyw domu chołubią..:lol: żeby to jeszcze małolata suczka, to nie, drugiego chłopa kupili! :lol: Quote
Upiór Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Visenna napisał(a):Jak tu się pozbyc tego kurdupla którego wszyscyw domu chołubią..:lol: żeby to jeszcze małolata suczka, to nie, drugiego chłopa kupili! :lol: :evil_lol: ciekawa teoria :lol: Quote
Magda Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Visenna napisał(a):Jak tu się pozbyc tego kurdupla którego wszyscyw domu chołubią..:lol: żeby to jeszcze małolata suczka, to nie, drugiego chłopa kupili! :lol: A jak się dogadują ze sobą? Są zgrzyty?:razz: Quote
pingwinek=] Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 a ja jestem ciekawa jak to jest jak sie zostawia coreczke dla mamusi ;p czy jest jakas szczegolne hierarchia miedzy nimi i jak to w ogole tam miedzy nimi bywa :) to pewnie tez zalezy od charakterow ;p? Quote
Visenna Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 A jak się dogadują ze sobą? Są zgrzyty? Pełna sielanka, Loki Goofie'go myje, całuje i wyzera mu zarciei vice versa :evil_lol: Czasem mały Lokiemu włazi na głowe ( dosłownie - w zabawie sie nauczył łapać za kitke), a czasem jak ma dosć to Lokiego pogoni :) Ale ogolnie super mi się chłopaki dogadują :loveu: I oczywiście nierozłączni ze mna, nawet do kibelka dwa małe cienie za mną dreptają :) O tak sobie dzieciaki żyją :D : Zdublowao sie..prosze moda o usuniecie wczesniejszego posta Quote
beatkacg Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Visenna napisał(a):Jaaakie cuuudnosci!! :loveu::loveu: Dziękujemy w końcu poszły spać to mam chwilkę żeby wrzucić parę fotek Quote
Aga76 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 "Ziewanie synchroniczne" - dla tej fotki straciłam głowę Nie mogę oderwać oczu od ziewających słodkości... Quote
Magda Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Aga76 napisał(a):"Ziewanie synchroniczne" - dla tej fotki straciłam głowę Nie mogę oderwać oczu od ziewających słodkości... Cudna fotka!:loveu: Takie zdjęcie jedne na milion. Quote
zetka73 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ślicznie ziewają :) A tu Nero padł po 2h spędzonych u fryzjera :) By zetka73 Quote
Patikujek Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Mężczyźni w moim domu(mój tata i moje diablątko) Quote
Visenna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Widzę że wszystkie Yorki lubią się kłaść w zagięciu nogi lub ręki :) ...moje tylko czatują żebym się położyła :loveu: Quote
tigrunia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Vici i Jeannie']a moja jakos najwięcej lubi przy brzuchu :lol: To tak jak moja Jessi ale czasem jak mój brzuch jest gdzieś indziej przytulony:evil_lol: wtedy kładzie się w zgięciu kolan :loveu: Quote
Kendra Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 http://i28.tinypic.com/5lpdg4.jpg Moje diablę śpi :diabloti: Quote
Skibka Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 To ja może odświeżę temat :lol: To mój śpiący diabełek: Dość stare fotki ale ona zawsze śpi tak samo (2 zdjęcie) :lol: Quote
Aga76 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Rozkoszne pozycje :evil_lol: Zasłużony sen po ciężkiej pracy :megagrin: Quote
Recommended Posts