Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='AmiX']Fioneczka ślicznotka:loveu::loveu::loveu:
Drugi twój piesek też jest śliczny...mam nadzieje że ich nie pomyliłam;)
Pozdrawiam Ania

Nie pomyliłaś :Cool!:

Niektórym to się zdarza :evil_lol:

[quote name='iberia']słodki siwusek :)

:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='AmiX']Beatka ale te twoje maluchy urosły:crazyeye: są cydowne:loveu::loveu::loveu:

Dzięki za komplementy.
Aniu - rzeczywiście moje maluchy rosną jak na drożdżach, jutro skończą 7 tygodni, a dopiero co się urodziły, jeszcze troszkę i już jedna panienka nas opuści-nowa Pańcia nie może się jej doczekać, więc jak masz ochotę zobaczyć je na żywo-to zapraszam-Ty w końcu daleko do nas nie masz.

Posted

[quote name='Patikujek']Przepiękne maluszki:loveu:
Niech się zdrowo chowają

Ale będziesz tęskniła za nimi co??

Oj i to strasznie będę za nimi tęsknić, dobrze że na razie tylko jedna sunia nas opuszcza i to oddalam termin jej oddania, ostatnio zażartowałam że oddam ją nowej Pani dopiero w kwietniu :evil_lol: ... 2009 roku :evil_lol: , nie była z tego zadowolona.
Kto będzie mnie budził w nocy piskliwym poszczekiwaniem podczas zabawy i w weekend o 6 rano-a ja tak kocham spać, wystarczy ze w tygodniu musze o 6 wstawać. Moja Orka-mamuśka szczeniaków nauczyła się spać ze mną w weekend nawet do 11, a teraz to w tygodniu budzika nie potrzebuję-szczyle gwarantują pobudkę.