Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jofka napisał(a):
Chcialabym,zeby Tolek jak bedzie duzy zeby wygladal tak, jak Jessi....ona jest przesliczna!!! takie yoreczki jak ona podobaja mi sie najbardziej...caluski:lol:

:oops:Ojej , dziekujemy bardzo :oops: Jessi ma dopiero 4 m-ce czyli jeszcze do końca nie dorosła ;) Teraz właśnie sobie smacznie śpiocha :loveu:
Pozdrowionka

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

tigrunia napisał(a):
:oops:Ojej , dziekujemy bardzo :oops: Jessi ma dopiero 4 m-ce czyli jeszcze do końca nie dorosła ;) Teraz właśnie sobie smacznie śpiocha :loveu:
Pozdrowionka

Naprawde jest przepiekna!!!:loveu:....jeszcze malutka 2 miesiace starsza od Tolka:cool3:

Pozdrawiamy serdecznie!!!....nawet lozka maja takie same!!:loveu:

Posted

Ale Jessi niechętnie śpi na tym posłanku. Tylko jak wychodze z domu i muszę ją zostawić to znoszę ją z posłankiem na korytarz i tam nie ma wyjścia .. nie ma żadnej kanapy więc musi w swym łóżeczku :cool3: Tak to tylko z pańciąśpi a jak Pan się za bardzo rozwala to Jessi dzie na fotel :loveu: Wczoraj ją wykąpałam i teraz tak slicznie pachnie i jest taka mięciutka, że całą noc ją wąchałam i miziałam :loveu::loveu::loveu::loveu: Uwierlbiam ją!!
Pozdrowionka dla Tolka :loveu::loveu:

P.S> Zdjęć na razie nie robiłam bo mój chłopiec wyniósł gdzieś aparat :angryy::angryy: Ale postaram sie dziś go zdobyc ;)

• 1 month later...
Posted

tigrunia napisał(a):
Jessi nie daje się obfocić jak śpi .. Od razu się budzi .. jest bardzo czujna ! ;)

A to wielka szkoda:-(.....pewnie jest slodziutka....a Tolek teraz leży koło mnie na krześle....chyba go zmęczyła wizyta u weta:roll:

Posted

Jofka napisał(a):
A to wielka szkoda:-(.....pewnie jest slodziutka....a Tolek teraz leży koło mnie na krześle....chyba go zmęczyła wizyta u weta:roll:

Ta.. słodziutka :angryy: Ta mała poczwara właśnie gryzie pilota naprzemian z mordowaniem banana!! I jeszcze do tego wszystkiego szczeka na mnie, żebym sie przyłaaczyła :angryy: Dzikuska jedna ..

Posted

tigrunia napisał(a):
Ta.. słodziutka :angryy: Ta mała poczwara właśnie gryzie pilota naprzemian z mordowaniem banana!! I jeszcze do tego wszystkiego szczeka na mnie, żebym sie przyłaaczyła :angryy: Dzikuska jedna ..

hehehhe ale się ubawiłam czytając tego posta...hehehe....a Tolek nie lepszy szczeka na mnie jak karze mu siadać,on siada i tylko go głaszcze wtedy warczy i szczeka domaga sie nagrody w formie jedzonka...hihi smiesznie to wyglada wredzior....i pozniej siedzi ciagle i zwraca na siebie uwage i mysli,że już ciągle musi cos dostawać,bo mu sie należy....co za cwaniak!!!!:lol::lol:

Posted

Szkoda, że nie zrobiłam dziś fotki jak Jessi spała, ale nie miałam czasu (na 5 do pracy). Tak sie dziś do mnie tuliła, ze szok! I cały czas do góry kołami i musiałam ją po brzuszku drapać!! :loveu::loveu: