Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

madziasto4 napisał(a):
Miały być śpiące aniołki, a nie aniołki udające, że śpią :diabloti: :lol:
Posłanko świetne, ale to już Ci mówiłam :loveu:

Pff...znalazła się:mad:
Po chwili zasnął:lol:

Posted

Dziękuję Rozi:)ja też nie mogę się doczekać, czekam i czekam na tego kucyka...ale dobrze się złożyło w okresie letnim Maxowi nie jest tak gorąco a w Boże Narodzenie liczę, że św. Mikołaj będzie mógł już przynieśc temu mojemu łobuziakowi kokardki do włosków:)a co do tego "diabełka" to wierz mi PositiveThought Max jest taki grzeczny jak na zdjęciach naprawdę tylko podczas snu...:evil_lol: Pozdrawiam!!!

Posted

Niby śpi...

...a gdy tylko Pani odróci wzrok...kable od laptopa staja się najsmaczniejszą przekąską...

Co ta moja Pani ode mnie chce...przecież jestem taaaki grzeczny...

...ale tylko wtedy gdy śpi:)

Posted

Oj co do wypraw na stół...od 2-tygoni w Maksie siedzi jakiś diabełek i zwyczajnie karze mu wskakiwać na stół (nigdy wcześniej tego nie robił)...oczywiście zganiam go jak tylko mogę, a potem on gniewa się na mnie, wkońcu jak mogę degradować mojego królewicza na podłogę:) no ale teraz jest najlepszy moment na naukę, czego wolno a czego nie.Wracajmy jednak do tematu, załaczajcie zdjęcia Waszych śpiących śliczności, nie wiem jak inni ale ja wprost uwielbiam oglądac śpiące yorki. Pozdrawiam!!!

Posted

Hm..może on poprostu nie lubi gdy mu sie przeszkadza podczas snu:) Max potrafi tak mocno zasnąć, że nie obudzi go nawet przenoszenie z łóżka na łóżko stąd mam mnóstwo zdjęć:)

Posted

Max to diabełek jak wszystkie yorki:loveu: My też przechodziliśmy wskakiwanie na stół w kuchni...Na szczęście już z tego wyrósł

Śpiący Miki