Magda Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='beatkacg'] Te pozycje sa najlepsze:evil_lol: U was tez najlepszym miejscem do opalania jest przejscie? Np. na balkon?:lol: Quote
Magda Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Odświeżam galerie:cool3: Miki na swoim posłanku udaje, że śpi:loveu: Quote
madziasto4 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Miały być śpiące aniołki, a nie aniołki udające, że śpią :diabloti: :lol: Posłanko świetne, ale to już Ci mówiłam :loveu: Quote
Magda Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 madziasto4 napisał(a):Miały być śpiące aniołki, a nie aniołki udające, że śpią :diabloti: :lol: Posłanko świetne, ale to już Ci mówiłam :loveu: Pff...znalazła się:mad: Po chwili zasnął:lol: Quote
Aga76 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 PositiveThought napisał(a):łaaa :loveu: Fionkowe maleństwo :loveu: A pozwoliłam sobie :oops: Quote
koregra Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Fioneczka kluseczka jak cudnie śpi -i jaki aniołek z niej :loveu: Quote
Aga76 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 koregra napisał(a):Fioneczka kluseczka jak cudnie śpi -i jaki aniołek z niej :loveu: Dziękujemy Kamilko, klusek z niej uroczy :evil_lol: Quote
agoosia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 te maluchy to zawsze spia w takich zaskakujacych pozycjach!! szkoda ze z czasem im to mija :( Quote
Kasia&Max Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 a tak z bliska... ciekawe co mu się śni... Pozdrawiamy wszystkich Dogomaniakow!:) Kasia i Max Quote
ROZI_ Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 jak on się ślicznie błyszczy nie mogę się doczekać kiedy zobaczę go w dłuższych włoskach Quote
Kasia&Max Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Dziękuję Rozi:)ja też nie mogę się doczekać, czekam i czekam na tego kucyka...ale dobrze się złożyło w okresie letnim Maxowi nie jest tak gorąco a w Boże Narodzenie liczę, że św. Mikołaj będzie mógł już przynieśc temu mojemu łobuziakowi kokardki do włosków:)a co do tego "diabełka" to wierz mi PositiveThought Max jest taki grzeczny jak na zdjęciach naprawdę tylko podczas snu...:evil_lol: Pozdrawiam!!! Quote
Kasia&Max Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Niby śpi... ...a gdy tylko Pani odróci wzrok...kable od laptopa staja się najsmaczniejszą przekąską... Co ta moja Pani ode mnie chce...przecież jestem taaaki grzeczny... ...ale tylko wtedy gdy śpi:) Quote
agoosia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 cóz za prawdziwa historia.. u mnie to jest tak ze Arika jak tylko nie widac to wskakuje mi na biurko i albo chce przez okno wyskoczyc albo ukrascv cos :P Quote
Kasia&Max Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Hm...więc chyba się rozumiemy:) łobuziaki jedne:) Quote
Kasia&Max Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 A powiedz mi Agoosia bywasz czasem w Białej Podlaskiej? Lublin położony jest od Białej jakieś 2 h drogi... Quote
Kasia&Max Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Oj co do wypraw na stół...od 2-tygoni w Maksie siedzi jakiś diabełek i zwyczajnie karze mu wskakiwać na stół (nigdy wcześniej tego nie robił)...oczywiście zganiam go jak tylko mogę, a potem on gniewa się na mnie, wkońcu jak mogę degradować mojego królewicza na podłogę:) no ale teraz jest najlepszy moment na naukę, czego wolno a czego nie.Wracajmy jednak do tematu, załaczajcie zdjęcia Waszych śpiących śliczności, nie wiem jak inni ale ja wprost uwielbiam oglądac śpiące yorki. Pozdrawiam!!! Quote
Kasia&Max Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Hm..może on poprostu nie lubi gdy mu sie przeszkadza podczas snu:) Max potrafi tak mocno zasnąć, że nie obudzi go nawet przenoszenie z łóżka na łóżko stąd mam mnóstwo zdjęć:) Quote
Magda Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Max to diabełek jak wszystkie yorki:loveu: My też przechodziliśmy wskakiwanie na stół w kuchni...Na szczęście już z tego wyrósł Śpiący Miki Quote
Magda Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Taa...:lol: Musze mu obciąć włoski na siusiaku. Teraz dopiero zauważyłam Quote
Recommended Posts