Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Madzik, maluszki spia bosko - a Tymus na zabaweczce miodzio.

Oskarek - jak zwykle fotogeniczny - a to zdjecie szczeniaczka Oskarka oprawione w cudna rameczke.... :)

Jerrus taki slodki i tak ufnie i spokojnie kuka :)

Sliczne zdjecia.. jak ja zaluje, ze nie mam czasu teraz tyle, by tu czesciej byc. Pokaze Wam jednak maluszki - zdjecia robione trzy dni temu. TEMAT JAK NAJBARDZIEJ AKTUALNY - bo na razie wiekszosc czasu spia. Codzienni eje bierzemy na rece tulimy ogladamy, wczoraj mialy obciete pazurki - sa takie kochane i takie spokojne ...jak temat - aniolki ;)

Zobaczcie sami:

YOKUSZKOWCE W KRAINIE SNOW

Szaliczek z braciszka najlepszy na noc ;)

11212793pt.jpg

Sprobujemy jak sie lepiej spi - osobno...?

1121276a3lz.jpg

...czy razem..??;)

1121272a1lg.jpg

..a moze w czapeczkach i z misiami wspominajac swieta... :lol: :lol:

1101030aa4zo.jpg

Posted

Yokuszkowce jak to Yokuszkowce :lol: ...no i jak ich mamusia, rzecz jasna ;), na maksa wyluzowane... podrozowaly na Sylwka z nami. Spaly na cieplej poduszce, w swoim legowisku, przy naszym lozku w pokoju hotelowym i zmienialy malowniczo pozy swojego slodkiego snu.

Na zdjeciu byly jeszcze malutkie, urodzily sie 9 grudnia 2004, wiec tutaj mialy trzy tygodnie!

Spanko pod haslem - wszystko jedno jak, byle razem ;)

sylwek0710yd.jpg

Spanko na lyzeczke :lol: - po wojskowemu ;)

sylwek0741ca.jpg

a jak sie takie ukladne spanie znudzilo... to przetasowania typu mordka-zadek ;) i tak na zmiane

sylwek0808cv.jpg

Posted

Aniu normalnie,aż mi łezka ze wzruszenia w oku się zakręciła :oops: dlaczego mojemu trzeciemu misiowi się nie udało :(

nio trudno,w psim niebie ma na pewno teraz lepiej...

pokażę teraz zdjęcia Toyi w pozie rzadko przybieranej :wink: w domu nazywana pieszczotliwie wcieleniem diabła,takie małego złośnika i zadziory jeszcze nie widziałam,ona jest prawdziwym terrierm :lol:

112sd.jpg

129mw.jpg

oglądajcie bo to naprawdę rzadki widok,sama jestem w szoku :wink:

Posted

No a teraz totalnie sie rozkleilam - przynieslismy niedawno aparat, ktory zostawilismy wczoraj u kuzynki i zgralam zdjecia. Popatrzcie jakie slodziaki:

Yokuszkowiec w stanie absolutnej sennej slodyczy:

1151584aabs1jo.jpg

1151587aabs6av.jpg

1151581abs8uh.jpg

Wzielam go w dlonie, pochuchalam na brzuszek, zrobilo mu sie tak blogo... i spal tak slicznie, co jakis czas zmieniajac nieco pozycje - to wyciagajac lapke, to ziewajac (czego, niestety, Arus nie zdazyl uchwycic). Boskie te maludy!!!

Posted

Madzik, slodziutko spi Toyka - i widac polubila swoj nowy kocyk :)

Pokaze Wam teraz, jak robilam (tzn. Arus robil ;) :lol: ) zdjecia spiacego na dloniach maluszka. Fotka nie jest wyrazna i dobrej jakosci, ale zobaczycie jak maluszek spal:

11515805fd.jpg

Posted

Panulka, cóż ja mogę jeszcze powiedzieć porpostu cudne są dzieciątka, przekochane, a zdjęcia takie pełne ciepła i miłośći :P

Magdalena, oj jak Toyusia rośńie też przesłodziutka :P

Marca&Besi, Kochana jest Besunia ucałuj Ja od nas :buzi: