Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Muszę napisać ze zawsze z przyjemnościa zaglądam do tego topiku i oglądam zdjątka - śpiące pieski mają swój urok i takie są "bezbronne i grzeczniutkie" wszystkie zdjatka są słodkie a niektóre smieszne... proszę o więcej

Oj tak podpisuję sie pod tym obiema rękami i 4 łapami mojej bandy... :lol: 8)

Wszystkie yorki nawet te "diabełki" jak śpią to istne urocze aniołeczki! :D

pozdrawiam :fadein:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Posted

Maliw widze ze Twoje pieseczki tez przesypiaja Świeta?? mój to tak od wczoraj spi, wyjdzie na dwor, zje i dalej spi :) nawet mu ft nie pstrykam bo kazda byłaby taka sama :P ale Twoje spiace aniołki urocze :)

Posted

No rzeczywiście jakoś moje pieski wszystkie święta spędzają śpiąc... 8) :lol:

ale lord ze swoimi pozycjami jest the best!!! :lol: mogłabym zrobic całą galerię jego przedzinych pozycji śpiących... :lol: a może i zrobię... :evilbat:

Posted

Haha Malwiś super zdjątka ale masz gumowego Lorda

rzeczywiście Lord często dziwnie się wygina jak śpi... :lol: ale to jest jeszcze jedna z normalnieszych wersji... 8) musze go uchwycić w innych pozycjach, które sa fenomenalne... 8) :lol:

a Tola śpi uroczo....a właściwie obserwuje sytuacje zanim zasnie... 8) :lol:

Posted

witam,

widzę, że maciuś szaleje teraz ze zdjęciami:)))) i dobrze, tolka wygląda boskopięknie- jak zwykle z resztą. poza tym inne zdjęcia kochanych ogonków niesamowicie ściskają za serce!

pozdrawiamy!

Posted

oto jak spi nasz maluszek
wszedzie gdzie spi musi zawlec kilka swoich rzeczy
tu: ptaszek (dzieki bogu wyczerpaly sie baterie i juz nie spiewa a potrafil nawet o 4 nad ranem), kosteczka i bucik.

Posted

Mój Dżeki śpi ślicznie, lecz jeśli, się obudzi jest zaspany i wtedy fajnie się go drapie po brzuszku.Bardzo, to lubi.Moja młodsza siostra co ma 3 lata nie daje mu spać w dzień, bo strasznie lubi się z nim bawić ,biegać i wychodzić na spacery(chociaż jest na to za mała).Najfajniej z Dżekim biegało się w jesień kiedy on za nami biegał a po drodze łapał do zębów liście

• 2 weeks later...
Posted

Dawno nikt nie pokazywał swojego śpiącego aniołka, więc postanowiłam trochę odświeżyć ten temat :)

Najpierw sobie śpię, z główką w górze :)

a potem już padłem i trochę się wierciłem

Pozdrawiamy :wink:

Posted

Werterek i Oskarek uroczo wyglądają śpiąc... :D

A Oskarek to pozycje ma śpiąc identyczne jak lordo... 8) :lol: tylko on jeszcze często się dziwnie wygina... :roll:

Posted

Oskarek dziękuje za miłe słowa, ąz na tych złocistych włosiarkach pojawiły się rumieńce :oops:

Malwi, postaram się kiedyś uchwycić Oskarka w pozycjach nieco śmiesznych haha :)

Happy koniecznie wstawiaj fotki :)

Posted

Całuski dla Waszych śpiących aniołeczków :buzi: !

A teraz mój aniołek :wink: :

A tak się śpi najlepiej u pana pod boczkiem :wink: :

I jeszcze trochę fotek :D , ale Was pomęczę :wink: :

Prawie mnie nie widać :wink: