Yorkies Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Muszę napisać ze zawsze z przyjemnościa zaglądam do tego topiku i oglądam zdjątka - śpiące pieski mają swój urok i takie są "bezbronne i grzeczniutkie" wszystkie zdjatka są słodkie a niektóre smieszne... proszę o więcej Oj tak podpisuję sie pod tym obiema rękami i 4 łapami mojej bandy... :lol: 8) Wszystkie yorki nawet te "diabełki" jak śpią to istne urocze aniołeczki! :D pozdrawiam :fadein: Quote
Snoopy7 Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Dagusiu Magdzia proszę wasze śliczne śpioszki odemnie Quote
Magdalena1 Posted March 15, 2005 Author Posted March 15, 2005 Agniesiu nie ma sparwy,już lecę dać jej BIG buziaka :wink: a gdzie fotki Snoopy'ego? ja kcem duuuuzio :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='Snoopy7']Dagusiu Magdzia proszę wasze śliczne śpioszki odemnie AGUSIA MÓJ ZOSTAŁ WYCAŁOWANY OD GÓRY DO DOŁU I CHYBA MU SIĘ TO PODOBAŁO JAK POWIEDZIAŁAM OD KOGO Quote
Yorkies Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 No i czas na moje światecznie śpiące aniłeczki... :D SONIA :D NIKUŚ :D i na koniec najlepsze... oto jak śpi Lord... 8) :lol: pozdrawiam 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Maliw widze ze Twoje pieseczki tez przesypiaja Świeta?? mój to tak od wczoraj spi, wyjdzie na dwor, zje i dalej spi :) nawet mu ft nie pstrykam bo kazda byłaby taka sama :P ale Twoje spiace aniołki urocze :) Quote
Yorkies Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 No rzeczywiście jakoś moje pieski wszystkie święta spędzają śpiąc... 8) :lol: ale lord ze swoimi pozycjami jest the best!!! :lol: mogłabym zrobic całą galerię jego przedzinych pozycji śpiących... :lol: a może i zrobię... :evilbat: pozdrawiam :fadein: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Malwi mój tez sie uwielbia wywalac podczas snu i przybiera takie pozy ze czasami mozna boki zrywac :) Quote
grygy Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Haha Malwiś super zdjątka :lol: ale masz gumowego Lorda :lol: Quote
Yorkies Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Haha Malwiś super zdjątka ale masz gumowego Lorda rzeczywiście Lord często dziwnie się wygina jak śpi... :lol: ale to jest jeszcze jedna z normalnieszych wersji... 8) musze go uchwycić w innych pozycjach, które sa fenomenalne... 8) :lol: a Tola śpi uroczo....a właściwie obserwuje sytuacje zanim zasnie... 8) :lol: pozdrawiam :fadein: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Maciuś mój tez tak spał w kojcu z mordeczką na podwyzszeniu :) słodko co nie ) Quote
grygy Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Noo DAguś, kochaniutkie one wtedy są, a jakie to dla nich oszczędne, jak coś sie dzieje to tylko oczy otwierają :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 grygy napisał(a):Noo DAguś, kochaniutkie one wtedy są, a jakie to dla nich oszczędne, jak coś sie dzieje to tylko oczy otwierają :lol: Macius no pewnie haha. Maxymalna wygoda :) Quote
rzaba Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 witam, widzę, że maciuś szaleje teraz ze zdjęciami:)))) i dobrze, tolka wygląda boskopięknie- jak zwykle z resztą. poza tym inne zdjęcia kochanych ogonków niesamowicie ściskają za serce! pozdrawiamy! Quote
julita104 Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 oto jak spi nasz maluszek wszedzie gdzie spi musi zawlec kilka swoich rzeczy tu: ptaszek (dzieki bogu wyczerpaly sie baterie i juz nie spiewa a potrafil nawet o 4 nad ranem), kosteczka i bucik. Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Julitko Toficzek sobie słodko spiocha :lilangel: Quote
Natka94 Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 Mój Dżeki śpi ślicznie, lecz jeśli, się obudzi jest zaspany i wtedy fajnie się go drapie po brzuszku.Bardzo, to lubi.Moja młodsza siostra co ma 3 lata nie daje mu spać w dzień, bo strasznie lubi się z nim bawić ,biegać i wychodzić na spacery(chociaż jest na to za mała).Najfajniej z Dżekim biegało się w jesień kiedy on za nami biegał a po drodze łapał do zębów liście Quote
Yorkies Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 Julitko, ale Toffficzek uroczo śpi... słodziutki maluch :wink: :D pozdrawiam :angel: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Dawno nikt nie pokazywał swojego śpiącego aniołka, więc postanowiłam trochę odświeżyć ten temat :) Najpierw sobie śpię, z główką w górze :) a potem już padłem i trochę się wierciłem Pozdrawiamy :wink: Quote
Yorkies Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Werterek i Oskarek uroczo wyglądają śpiąc... :D A Oskarek to pozycje ma śpiąc identyczne jak lordo... 8) :lol: tylko on jeszcze często się dziwnie wygina... :roll: pozdrawiam :fadein: Quote
Happy Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Ale oskaerek słodziutko nyna, przypomina mi mojego psiura. A jakie super kolorki ma. Quote
Daga_i_Oskar Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Oskarek dziękuje za miłe słowa, ąz na tych złocistych włosiarkach pojawiły się rumieńce :oops: Malwi, postaram się kiedyś uchwycić Oskarka w pozycjach nieco śmiesznych haha :) Happy koniecznie wstawiaj fotki :) Quote
elena Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Całuski dla Waszych śpiących aniołeczków :buzi: ! A teraz mój aniołek :wink: : A tak się śpi najlepiej u pana pod boczkiem :wink: : I jeszcze trochę fotek :D , ale Was pomęczę :wink: : Prawie mnie nie widać :wink: Quote
Recommended Posts