Kasia&Max Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 to na siusiaku też się obcina? pytam poważnie:) Quote
Kasia&Max Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 a swoją drogą...Miki jest prześliczny...szczególnie ten kolor włosków na łapkach i główce... Quote
Magda Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Kasia&Max napisał(a):to na siusiaku też się obcina? pytam poważnie:) Kasia&Max napisał(a):a swoją drogą...Miki jest prześliczny...szczególnie ten kolor włosków na łapkach i główce... Tak obcina się, żeby było bardziej higienicznie. Nie będzie sobie ich obsikiwał itd.:p Dzięki! Quote
Magda Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 PositiveThought napisał(a):Madźka, nawiasem mówiąc, Ty też smarowałaś Mikiemu orzeszki tą taką maścią? czy wiesz o czym mówię? :razz: A ta maść to taka specjalna do orzeszków (czyt. polewa?):evil_lol::evil_lol: Nie... ja orzeszków nigdy nie dotykałam. Nawet maścią:lol: Quote
danani Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Kasia&Max napisał(a):Hm..może on poprostu nie lubi gdy mu sie przeszkadza podczas snu:) Max potrafi tak mocno zasnąć, że nie obudzi go nawet przenoszenie z łóżka na łóżko stąd mam mnóstwo zdjęć:) jest jeszcze młodziutki-to i śpi mocno, potem to się zmienia ;) robią się czujne nad wyraz i trudno o takie fajne " śpiące" fotki Quote
Kasia&Max Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 danani napisał(a):jest jeszcze młodziutki-to i śpi mocno, potem to się zmienia ;) robią się czujne nad wyraz i trudno o takie fajne " śpiące" fotki Oj...chciałabym czasem, żeby czas sie zatrzymał i Max na zawsze pozostał szczeniakiem...no ale z drugiej strony czas musi płynąć żeby Maxowi szybko urosły włoski na kucyka:) Quote
Kasia&Max Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ojej..ale słodkie zdjęcie...ile wtedy Aiduś miał? My to już z Maxem idziemy spać, za nami dłuuuugi dzień...poniżej zdjęcie Maxa zrobione 2 minutki temu...on już mi grzeje łóżeczko:) Dobranoc wszystkim! Quote
Aga76 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 :crazyeye: ale dawno rodzynasów nie widziałam, a tu wczoraj takie pokazy były... ech Quote
Aga76 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Misiek Pysiek, Siusiak Dusiak fajnie śpiocha i wcale nie chce spojrzeć na Be... hihihi Quote
Aga76 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 PositiveThought napisał(a):phi! on na mnie patrzy w nocy, przecież pod kołdrę nagminnie włazi :p Taaa, mów do mnie, biedny Dusiaczek :loveu: A zdjęcia są rewelacyjne i fajna kołderka :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='PositiveThought']Madźka, nawiasem mówiąc, Ty też smarowałaś Mikiemu orzeszki tą taką maścią? czy wiesz o czym mówię? :razz: My smarowaliśmy orzeszki Oskarutkowi :razz: ach te śpiące kruszynki - tak jak w tytule śpiące aniołeczki :loveu: :loveu: Quote
Magda Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Że to psy wiedzą gdzie jest poduszka i w którą stronę się trzeba położyć:lol: Ja nie wiem... Marta jakie potwory:mad: Quote
nane Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Wiecie co ja sobie nie wyobrażam nocy bez yorasków jak byłam w Krakowie to najbardziej mi brakowało Vasyla i Taniuni :loveu: w łóżku Vasyl najpierw kładzie się przy głowie po swoją porcję pieszczot wieczornych :loveu: jak już zostanie wymiziany to idzie się położyć w nogi ;) natomiast Tanya śpi pod kołdrą przy brzuchu :cool3: główkę sobie położy na moim ramieniu i tak śpimy oczywiście ja mam wychowane yoraski:cool1: które nie rozpychają się w nocy :loveu: tylko kulturalnie jak zmieniam pozycję one robią to razem ze mną :cool3: Quote
Magda Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='nane'] jak już zostanie wymiziany to idzie się położyć w nogi ;) natomiast Tanya śpi pod kołdrą przy brzuchu :cool3: główkę sobie położy na moim ramieniu i tak śpimy O ulubiona pozycja Mikuchna:razz: Tak był nauczony jak był szczeniaczkiem i nadal tak śpi. W nogach chyba jeszcze nigdy nie był:lol: Quote
daria1 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Rosa zawsze śpiocha w nogach,choć czasem przychodzi na podusię:loveu: Teraz mam tyle samotnych nocy że chociaż piesek ze mną śpi:placz: Quote
agoosia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 nie moge oglądac tych zdjec bo az mi sie lezka kreci ja tez chce miec 2 jak to moj kolega mowi takie smierdzielki!! moze by sie soba zjeły:P bo narazie Arika to jedynak i troszke rozpieszczona jest!! Quote
Magda Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='daria1']Rosa zawsze śpiocha w nogach,choć czasem przychodzi na podusię:loveu: Teraz mam tyle samotnych nocy że chociaż piesek ze mną śpi:placz: Ojej:calus: [quote name='Aga76'] http://images30.fotosik.pl/5/8e304f4a7797afba.jpg :loveu::loveu: Nie mogę... Quote
daria1 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Dzięki Madziu modzie za wsparcie przechodzę ciężkie chwile i ta śpiochająca ze mną Rosa to mój jedyny towarzysz.Jeszcze trochę i będzie ok:loveu: Quote
GosiaNatalka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 :lol: A to posłanko Shili " class="ipsImage" alt=""> Quote
Aga76 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Milusie to posłanko :megagrin: Ciekawe czy jest rodzaju męskiego? Quote
Guest Agata_B Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Aga76 napisał(a):Milusie to posłanko :megagrin: Ciekawe czy jest rodzaju męskiego? No ciekawe... :lol: Quote
agoosia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 oo prosze co za łozeczko chyba powinanm sprawic Arice podobna frajde :P Quote
ROZI_ Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 w pierwszym momencie:crazyeye: myślałam , że jest to " żywe " posłanko Quote
Recommended Posts