Daga_i_Oskar Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Julitko supper zagadka z tą Toficzkową główeczka. rzeczywsice pierwsze zdjęcie jest bardzo cięzkie do rozszyfrowania. ja takze mialam problem i nadal mam nawet jak wiem gdzie ona jest :P Quote
Magdalena1 Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 :lol: Julita suuuper,śmieszne zdjęcia Quote
Panula Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Slodka sesyjke porobilismy maluszkom (oczywiscie pokaze Wam jutro), a poniewaz slodko zasnely to slicznie wygladaja tak glowka w glowke: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Aniu zdjecie super. A jak fajnie kazda mordeczka stopniowo lezy :):) śliczne te pieseczki nie moge sie na nie naptrzec :loveu: Quote
tygrysek-kr Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Panula BOMBA !!!!! Przesłodkie maluszki ehh aż sie chce miec znów takie maleństwo w domu ;) Quote
Deborah Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Cudowne maluszki ślicznie, słodko wyglądają... :lilangel: nic tylko pogratulować takiej gromadki :wink: Quote
Marca_Besi Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Panula Yorkusie słodziutkie!! :angel: Quote
Księżycowa_Pyza Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Ja pozwole sobie wstawić zdjęcia zrobione jeszcze przez Anulke :wink: I to jest takie słodkie, choc juz je pokazywałam, ale pasuje do tego tematu :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Weronika bomba fotki, aż zawołałam moją mame, żeby jej pokazać te roskoszne maluszki :):) Klaudusia czy Jerruś ma takie cos, ze bierze jakas zabaweczke w pyszczek i z nia zasypia?? Oskarek tak robi ze wsija papużka <lol> Quote
tygrysek-kr Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 DOkładnie Daguś własnie tak robi ale tylko wtedy gdy se odpoczywa bo jak naprawdę chce mu sie spać to zabiera pupę i idzie tam gdzie nie ma nikogo i sobie śpi czyli przeważnie sypiania rodziców. No chyba ze JA sobie leżę lub śpie to oczywiscie JERRUŚ jest koło zaraz :) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 U mnie jest dokładnie tak samo. Oskarek bierze papuge i na skórze z nia sobie drzmie trzymajac ją w pysku i wykonując 100 ruchów na minutę, zmieniając pozycje, ale mamy wtedy ubaw hihih. A jak jest zmęczony to jego ulubionym miejscem do spania jest kanapa w duzym pokoju i to koniecznie na podusi i broń boże żebys ty tam leżała, to będzie się tak tą swoją "dupcią" wpychac, ze musisz mu się odsunąc hihi. Ale one są przekochane hihi Quote
Księżycowa_Pyza Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 A oto moj śpiący Lucky hihi (zasnął na sesji :wink: ) :fadein: Quote
Yorkies Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Weroniko, Lucky jest przesłodki... taki ślicznie wygląda śpiąc :iloveyou: :angel: pozdrawiam :fadein: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 słodziak przekochany. Koniecznie go wycałuj od cioci Dagusi i wujka Oskarcia :D Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Oskarek znudzony na maxa tym "pstryku pstryku" postanowił się zdrzemnąć Quote
Marca_Besi Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Zdjęcia są taakie słodziutkie!! :lilangel: Quote
Księżycowa_Pyza Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 No Daguś wiadomo skąd Lucky bierze przykład i przysypia na sesji :roll: Ze swojego wujaszka :wink: ale co w rodzinie to nie zginie :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Tak, tak Weronisiu, teraz mój odpoczywa sobie na biureczku,a jak slodziusienko sobie spi. Mówie Ci miodzio. Quote
Księżycowa_Pyza Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 I jeszce jedno zdjątko małego śpioszka :wink: Quote
Yorkies Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Weronika, Lucky jest przeuroczy, normalnie nie moge się napatzreć na tego słodziutkiego malucha :D :iloveyou: pozdrawiam :fadein: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Weronika no sam miodek, cukierek karmelowy, tofii wsyztsko co jest najsłodsze to Twój Lucky jak spi, sie bawi , je i sysko naraz robi. Cudowny jest. Buziaczki w pycholek od cioci:) Quote
Recommended Posts