Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

duszek01 napisał(a):
Vici zdjecie jeszcze nie doszło:shake:
A tak w ogóle to Twoja sunia jest prawie w tym samym wieku co Frida,róznica miesiaca;)

sluchaj, wyslalam jeszcze raz i chyba wiem w czym problem, te zdjęcia zajmują 1,24 MB pewnie nie masz tyle miejsca w skrzynce, ale wtedy co robic? czy trudno jest tu wstawic zdjęcia?

Posted

duszek01 napisał(a):
Szczerze na niektórych zdjeciach wyglada tak jak miałaby tłusty włos.No chyba ze jest on mokry:roll:

nie, nie jest on mokry, moze troszenkę jeszcze wilgotny, bo lubimy robic zdjęcia nie wtedy kiedy piesek juz jest dawno nie myty, a od razu po myciu;) ja po prostu nie splukam do samego konca condicionier'a, zostawiam iles tam w siersci, ale na butelce tak i napisano, ze jezeli chcesz mocniejszego efektu, to nie splukaj do konca:lol: tak i robię. I zadnych olejkow, conditionier'a zupelnie wystarcza:cool1:

Posted

Słuchajcie, pogódźcie się po prostu z tym, że piesek Vici (o ile to on jest na tych zdjęciach, ale to akurat najmniej istotne) jest po prostu boski, cudowny i nadprzyrodzony sam z siebie, nie wymaga żadnych olejków ani niczego, a jego pani to geniusz i Wujek-Dobra-Rada w jednym. Zaoszczędzi nam to wszystkim wiele czasu i wysiłku :lol:.

Posted

owczarnia napisał(a):
Słuchajcie, pogódźcie się po prostu z tym, że piesek Vici (o ile to on jest na tych zdjęciach, ale to akurat najmniej istotne) jest po prostu boski, cudowny i nadprzyrodzony sam z siebie, nie wymaga żadnych olejków ani niczego, a jego pani to geniusz i Wujek-Dobra-Rada w jednym. Zaoszczędzi nam to wszystkim wiele czasu i wysiłku :lol:.

przepraszam najmocniej wszystkich oraz moderatorzy, ale ta durna i chora baba owczarnia mnie juz odechciala się:diabloti: :angryy: :mad: teraz jeszcze przypiszy mnie ze to nie jest moj pies czy co... brak mi slow... ona jest w ogole glupia, a jezeli nie jest glupia, to tylko w innych dziedzinach a nie w yorkach... w yorkach ona nic a nic nie rozumie:shake:
owczarnio (zresztą ten nick ci bardzo pasuje) biedna ty czy ty wiesz, ze siersc u yorkow zalezy od genow i niektorym ludziom trafi się piesek, ktorego wystaczy wymyc dziecinnym szamponem i wlos lsni (wlasnie takiego pieska i jego gospodarzy ja znam), a niektorzy tam kręcą papilotki i jeszcze tam rozne bzdury i to siersc nie jest doskonala...

powtarzam ci nierozumięjąco kobieto, to wszystko zalezy od genow i jeszcze od karmienia, od warunkow w jakich piesek zyje...

jeszcze raz przepraszam moderatorzy, ale Owczarnia jest nieznosna i o yorkach posiada jakąs przestarzalą informację:shake:

Posted

[quote name='madziulka']Vici i Jeannie

Jest śliczna :loveu: bardzo mi się podoba ,chciałabym żeby Tiko miał taki włos .Wcale Ci się nie dziwię że jej nie ścinasz :lol: Moje gratulacje !
dziękuję:oops: twoj Tiko tez jest super, uwielbiam brunetow i normalnego wzrostu yorkow:multi: on u ciebie bardzo wyrozniający się, z nikim jego nie pomylisz:lol:

Posted

:lol: :lol: :lol:

O, biedna ja :lol:. Wind, błagam Cię, daj mi bana *błaga* :loveu:.

PS
Vici, zrób coś dla mnie, i oświeć mnie jakież to przestarzałe informacje o yorkach ja posiadam, bo zdaje się spora kupka się już tego zebrała :lol:. O karmach podobno jakieś info złe szerzę, o kosmetykach, teraz jeszcze o yorczych genach :lol:. Ponieważ powoli zaczynam się czuć jak w którymś z filmów Felliniego, chciałabym zatamować jakoś ten potok absurdu, tylko nie jestem pewna czy się da :lol:.

Posted

owczarnia napisał(a):
:lol: :lol: :lol:

O, biedna ja :lol:. Wind, błagam Cię, daj mi bana *błaga* :loveu:.

PS
Vici, zrób coś dla mnie, i oświeć mnie jakież to przestarzałe informacje o yorkach ja posiadam, bo zdaje się spora kupka się już tego zebrała :lol:. O karmach podobno jakieś info złe szerzę, o kosmetykach, teraz jeszcze o yorczych genach :lol:. Ponieważ powoli zaczynam się czuć jak w którymś z filmów Felliniego, chciałabym zatamować jakoś ten potok absurdu, tylko nie jestem pewna czy się da :lol:.

to po prostu nie zazdrosc innym, ze ich pieski są ladniejsze, mają lepsze geny czy jeszcze cos... bo w twoich postach wlasnie to czuc... nigdy nikt nie będzie mial doskonalosci, zawsze znajdzie się ten, ktory ma lepiej.
Ja osobiscie bardzo podziwiam Edi Miami, dla mnie ona jest boska, ale ja nie piszę na Edi ze ty tu wszystko klamiesz i wymyslasz i ze twoja Miamka jest nie twoja, a moja Miamka:evil_lol: ja po prostu jej gratuluję ze moim zdaniem ma takiego spanialego pieska i zyczę im szczęscia:multi:
a ty jakos zachowujesz się wręcz przeciwnie...
popraw się, poki nie jest za pozno, od serca ci tego zyczę

Posted

O Boże... Przepraszam, ale muszę zmienić bieliznę :lol:...

Vici, ja cofam wszystko co na Twój temat napisałam, ja cofam wszystkie sęki na świecie!!! Ty jesteś lepsza niż Mumio, lepsza niż Potem i Hrabia i Halama i Ani Mru-Mru razem wzięci!!!

Płaczę... Posmarkałam się.. O mamuniu...

Posted

owczarnia napisał(a):
O Boże... Przepraszam, ale muszę zmienić bieliznę :lol:...

Vici, ja cofam wszystko co na Twój temat napisałam, ja cofam wszystkie sęki na świecie!!! Ty jesteś lepsza niż Mumio, lepsza niż Potem i Hrabia i Halama i Ani Mru-Mru razem wzięci!!!

Płaczę... Posmarkałam się.. O mamuniu...

a wiesz powiedzonko: durnia ze smiechu poznasz???
ale ty masz wyobrzanie kobieto, tylko pogratulowac:multi:
to moze lepiejidz gdzies do tv, tam dobrą karierę zrobisz i daj tu biednym ludziom spokoj, co?:mad:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: Matko:crazyeye: ,OWCZARNIO DAJ SOBIE NA LUZ:cool1: ;)
Powiem tak ,było tu tak nudno ,ze jakaś aferka była wskazana:evil_lol: .Jednak to co sie tu dzieje przekracza wszystkie granice.Dziewczyny szklanka zimnej wody i będzie dobrze;) .
Owczarnio nie mozesz wszystkiego krytykowac,bo zauważ ,ze od momentu Twojego pojawienia sie cały czas jest zamęt.:razz: Ja jak czytam Vici to jakos krew mnie nie zalewa.Po prostu jak cos mi sie nie podoba to wole to przemilczeć.Chociaz sama się dziwie ,bo jak mnie ktos wkurzy to tez jestem niedobra:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie pisze tego złosliwie,mogę czytac to co wypisujecie i pękac ze smiechu jednoczesnie,bo takiej komedii dawno nie oglądałam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

marlena924 napisał(a):
Ale kłutnia :shake:
ja chciałm tylko napoisać, że Jennie jest śliczna :loveu:

dziękuję ci, postaram się nie klocic się, ale posty Owczarni są bardzo prowokujące;)

Posted

[quote name='duszek01']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: Matko:crazyeye: ,OWCZARNIO DAJ SOBIE NA LUZ:cool1: ;) Powiem tak ,było tu tak nudno ,ze jakaś aferka była wskazana:evil_lol: .Jednak to co sie tu dzieje przekracza wszystkie granice.Dziewczyny szklanka zimnej wody i będzie dobrze;) . Owczarnio nie mozesz wszystkiego krytykowac,bo zauważ ,ze od momentu Twojego pojawienia sie cały czas jest zamęt.:razz: Ja jak czytam Vici to jakos krew mnie nie zalewa.Po prostu jak cos mi sie nie podoba to wole to przemilczeć.Chociaz sama się dziwie ,bo jak mnie ktos wkurzy to tez jestem niedobra:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie pisze tego złosliwie,mogę czytac to co wypisujecie i pękac ze smiechu jednoczesnie,bo takiej komedii dawno nie oglądałam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:
Wiesz Duszku, jest tylko jeden problem :lol:. Ja się tu pojawiłam prawie cztery lata temu, jakbyś nie zauważyła i po prostu nie będę tolerować głupoty oraz rozpieprzania forum, które lubię i na którym bywam tak długo.

A na przyszłość, słońce - mniej buziek i capslocka, a więcej sensu :roll:.

Posted

owczarnia napisał(a):
Wiesz Duszku, jest tylko jeden problem :lol:. Ja się tu pojawiłam prawie cztery lata temu, jakbyś nie zauważyła i po prostu nie będę tolerować głupoty oraz rozpieprzania forum, które lubię i na którym bywam tak długo.
A na przyszłość, słońce - mniej buziek i capslocka, a więcej sensu :roll:.

a ty myszlisz, ze ja pierwsze dni na forumach?:roll: ja obcuję w kilku forumach, w jednym to w ogole na temat yorkow mam 4444 napisanych wiadomosci... dotarlo ci juz, ze ja nie jestem jakas tam nastolatka, ktora lubi tylko pobzdurzyc?:mad: jezeli chcesz wiedziec, to prawie codziennie do mnie przychodzą nawet prywatne wiadomosci od ludzi z forumu, bo chcą wlasnie u mnie pokonsultowac się...
przepraszam wszystkich, ja nie chcialam tu się chwalic, nie po to tu przyszlam, ale nie chcę ze jakas niby tu "gruba ryba" na tym forumie Owczarnia robilaby ze mnie ostatnią looserkę:-o ja taka nie jestem...