Dana i Muszkieterowie Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Basia i Barni napisał(a):tak ma być w każdym schronisku :evil_lol: Tak byłoby prawidłowo i wzorowo, tylko kiedy tak będzie ? :roll: Pucelku śliczny, jak się czujesz ? :loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Pucelku, tak tu cicho u Ciebie ? :roll: A może Ty już do domku powędrowałeś ? :roll: Pokazujemy się Pucelku ! Quote
Basia i Barni Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Pucel pojechał do nowego domu i do teraz nie wrócił -więc może będzie dobrze . trzymaj się Pucelku i zachowuj się Quote
Freya73 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Basia i Barni napisał(a):Pucel pojechał do nowego domu i do teraz nie wrócił -więc może będzie dobrze . Pucel ..., ... nowy dom, ... pojechal ... , :-o A juz mialam napisac by znalazl kogos, kto go przytuli. Jakies dokladniejsze informacje Basiu? ... hmm rozumiem, dopiero jak sie tam zadomowi na dobre i Pucel pozostanie w nowym domu na dobre. Ale super wiesci. Quote
Basia i Barni Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Freya73 napisał(a):Pucel ..., ... nowy dom, ... pojechal ... , :-o A juz mialam napisac by znalazl kogos, kto go przytuli. Jakies dokladniejsze informacje Basiu? ... hmm rozumiem, dopiero jak sie tam zadomowi na dobre i Pucel pozostanie w nowym domu na dobre. Ale super wiesci. Otrzymałam tylko informacje ze schroniska ,że Pani szukała labradora , a był tylko Pucelowaty , brzmiała sensownie , mieszka blisko mnie także zawsze mogę się udać na wizytę do niej , może nie wróci i pozostanie u niej na zawsze ;) Quote
Pianka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Pani mówiła, że widziała go w gazecie, ale tak naprawde już wcześniej o nim wiedziała od znajomego, ktory już od nas też bral psa. W końcu zdecydowała się go zabrać. Pani przyjechała z całą rodziną W sumie to dość długo w schronisku siedziała, poszli z nim nawet na spacer. Mnie się wydawali w porządku. Pani powiedziała, że jak chcemy to mozemy przyjechac w odwiedziny. Quote
ab-agnieszka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 No prosze jakie dobre wiadomosci. Tyle sie chlopak naczekac. Trzymam kciuki za domek i za Pucelka.:lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Basia i Barni napisał(a):Pucel pojechał do nowego domu i do teraz nie wrócił -więc może będzie dobrze . trzymaj się Pucelku i zachowuj się Pianka napisał(a):Pani mówiła, że widziała go w gazecie, ale tak naprawde już wcześniej o nim wiedziała od znajomego, ktory już od nas też bral psa. W końcu zdecydowała się go zabrać. Pani przyjechała z całą rodziną W sumie to dość długo w schronisku siedziała, poszli z nim nawet na spacer. Mnie się wydawali w porządku. Pani powiedziała, że jak chcemy to mozemy przyjechac w odwiedziny. A jeszcze wczoraj tak się o Pucelka martwiłam..... Wspaniałe wiadomości ! :loveu: Dziewczyny, ale jesteście tajemnicze :razz: Pucelku - ślicznoto życzę Ci szczęścia w Twoim domku na zawsze ! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: To czekamy na odwiedziny i na zdjęcia ! :lol: Quote
Freya73 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Nic dodac, nic ujac ... jak milo przeczytac " ...juz w nowym domku." Warto bylo czekac, mam nadzieje, ze zaczal sie nowy, wspanialy rozdzial w Pucla zyciu. Quote
Panca Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ja rowniez sie niezmiernie ciesze ze ten sliczny psiak wreszcie u siebie Quote
Freya73 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 dana napisał(a):A jeszcze wczoraj tak się o Pucelka martwiłam..... Dana, jak bardzo zaskakujacy bywa los, prawda? Lubie wchodzic na takie watki z dlugo wyczekiwanym happy end'em gdyz sa to wagary od typowej dogomaniackiej codziennosci, gdzie wokol wiele bolu i nieszczescia. Pucelku, wiedzialam, ze bedziesz szczesliwy! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='Freya73']Dana, jak bardzo zaskakujacy bywa los, prawda? Freya, to prawda, życie jest nieprzewidywalne... A co u Pucelka? Basiu, czy można Cię poprosić o jakieś wieści od Pucelka ? Quote
Basia i Barni Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Jestem , czy ktos chce zobaczyc Pucelka w nowym domu ? Teraz to Lucky :cool3: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Basia i Barni']Jestem , czy ktos chce zobaczyc Pucelka w nowym domu ? Teraz to Lucky :cool3: Basiu ! :angryy: Co to za pytanie ? :mad: Jasne, że tak... Przecież czekam cierpliwie na jakieś o Pucelku - Luckym wiadomości. :loveu::lol: Fotki zobaczę też bardzo chętnie, please.:lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Piękności, słodki , mam nadzieję, że ten smuteczek w oczkach szybko zniknie. Ale już się bawi zabaweczką, a ta chusteczka.... ;) Pozuje do fotek, Pana pilnuje, Pucelku - Lucky, pilnuj też domku ! :loveu::loveu: Napisz, Basiu, proszę coś więcej, ten pies jest bliski memu sercu:oops:. Quote
Basia i Barni Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Ma się świetnie jak widać , Państwo duzo czasu sie zastanawiali nad jego adopcją , dużo wychodzili na spacery i zadecydowali,że zabiora go do domu . Psem są zachwyceni jest ich pupilkiem -zresztą jak widać :evil_lol: Mieszkają rzut beretem ode mnie :cool3: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Basia i Barni']Ma się świetnie jak widać , Państwo duzo czasu sie zastanawiali nad jego adopcją , dużo wychodzili na spacery i zadecydowali,że zabiora go do domu . Psem są zachwyceni jest ich pupilkiem -zresztą jak widać :evil_lol: Mieszkają rzut beretem ode mnie :cool3: Dziękuję, Basiu ! Wiesz, że o Pucelku chętnie posłucham, bardzo jestem szczęśliwa, że ma taki wspaniały domek. :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts