Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Freya73 napisał(a):
Wierze, ze uda sie i to w niedalekiej przyszlosci ... trzeba byc dobrej mysli.

Czesc Pucelku, co tam u Ciebie?

dzisiaj byłam na chwilke u Pucelka - Pucelek miał nową smycz -później pokażę :diabloti:

Posted

Basiu, nie trac wiary. Znajdzie sie dom dla Pucelka, musi byc to jednak odpowiedni czas i miejsce ... ja tam w to wierze. Czy on rzuca sie jak ktos chce mu odebrac miske , czy tylko warczy???

Posted

[quote name='Freya73']Basiu, nie trac wiary. Znajdzie sie dom dla Pucelka, musi byc to jednak odpowiedni czas i miejsce ... ja tam w to wierze. Czy on rzuca sie jak ktos chce mu odebrac miske , czy tylko warczy???
warczy i może dziabnąć , ale to pewnie dlatego że musiał walczyć o wszystko,zreszta w schronisku jest wielu ,którzy mu chcą odebrać prawdopodobnie co jego :cool3:

Dla mnie to nie byłby problem, po co grzebać psu w misce, ale dlatego dom musi być bez małych dzieci,które mają tendencje do grzebania wszędzie .

Posted

[quote name='Freya73']Basiu, nie trac wiary. Znajdzie sie dom dla Pucelka, musi byc to jednak odpowiedni czas i miejsce ... ja tam w to wierze.

I ja się pod tym podpinam...
Niech to i trochę potrwa - byle dom był odpowiedni,
prawdziwy,Pucelkowy na zawsze...