Freya73 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Wierze, ze uda sie i to w niedalekiej przyszlosci ... trzeba byc dobrej mysli. Czesc Pucelku, co tam u Ciebie? Quote
Basia i Barni Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Freya73 napisał(a):Wierze, ze uda sie i to w niedalekiej przyszlosci ... trzeba byc dobrej mysli. Czesc Pucelku, co tam u Ciebie? dzisiaj byłam na chwilke u Pucelka - Pucelek miał nową smycz -później pokażę :diabloti: Quote
alaskania Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 dlaczego zawsze najtrudniej znalezc nowy dom dla psa, ktory najbardziej cierpial w zyciu? :shake: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 alaskania napisał(a):dlaczego zawsze najtrudniej znalezc nowy dom dla psa, ktory najbardziej cierpial w zyciu? :shake: Oto jest pytanie ..... :shake: Chciałabym aby wszystkie skrzywdzone psy znalazły dobre domki , ale to nie jest realne ,niestety..... :-( Quote
Basia i Barni Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Pucel się lansuje z nową obrózką :evil_lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Pucelku - coś Ci ślicznoto słabiutko to lansowanie dzisiaj wyszło :roll: No to się trzeba lepiej pokazać Pucelku :thumbs::thumbs: Quote
Freya73 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 No, piekna ta obroza taka blekitna. Do Pucelka bardzo pasuje. Podnosze chlopaka. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 :loveu:To się dalej lansujemy kochany Pucelku z tą nową śliczną obróżką ;) :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Basiu nie ma zadnego zainteresowania Pucelkiem? To az nie mozliwe.:shake: Quote
Basia i Barni Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 szukamy ,ale nikt go nie chce , ludzie myślą ,że labradory sa bezproblemowe, ale czy warczenie przy misce ,gdy chce mu się tam łapę wsadzić to jakaś zbrodnia ?:angryy: Quote
Freya73 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Czesc Pucelku! Moj Ty slodki wafelku! (ale mi sie rymnelo):lol: Quote
Basia i Barni Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 pucelek wafelek- jest bez domu -komu komu :-( Quote
Freya73 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Basiu, nie trac wiary. Znajdzie sie dom dla Pucelka, musi byc to jednak odpowiedni czas i miejsce ... ja tam w to wierze. Czy on rzuca sie jak ktos chce mu odebrac miske , czy tylko warczy??? Quote
Basia i Barni Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Freya73']Basiu, nie trac wiary. Znajdzie sie dom dla Pucelka, musi byc to jednak odpowiedni czas i miejsce ... ja tam w to wierze. Czy on rzuca sie jak ktos chce mu odebrac miske , czy tylko warczy??? warczy i może dziabnąć , ale to pewnie dlatego że musiał walczyć o wszystko,zreszta w schronisku jest wielu ,którzy mu chcą odebrać prawdopodobnie co jego :cool3: Dla mnie to nie byłby problem, po co grzebać psu w misce, ale dlatego dom musi być bez małych dzieci,które mają tendencje do grzebania wszędzie . Quote
Kasia77 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Freya73']Basiu, nie trac wiary. Znajdzie sie dom dla Pucelka, musi byc to jednak odpowiedni czas i miejsce ... ja tam w to wierze. I ja się pod tym podpinam... Niech to i trochę potrwa - byle dom był odpowiedni, prawdziwy,Pucelkowy na zawsze... Quote
Recommended Posts