Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To co oni nie odpowiadaja na Twoje pukania na gg? Masz ich telefon?

Tak trudno im k***a napisac: przepraszamy ale zdalismy sobie sprawe, ze to ogromna odpowiedzialnosc czy cos w tym stylu ...?
Zalosne to wszystko, ...
czy pies jest w trakcie jakiegos leczenia, co ich moglo zrazic jak myslisz ?

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Freya73 napisał(a):
Basiu, a gdzie teraz przebywa Pucel? Czy jest w Hoteliku czy w dt?

Ludzie sa nieodpowiedzialni, dlaczego nie uprzedzili Cie o zmianie decyzji, tchorze ...

Boze, labrador, taki oddany pies. Normalnie noz sie w kieszeni otwiera.

dokładnie to co napisała asta17 poniżej, serce mnie boli ,bo zasługuje na kochający dom ,a ludzie jacyś niepowazni :mad:

Posted

No miał wczoraj kość i jej pilnował, ale to jest nic w porównaniu z tym małym Pikusiem. :shake:

Na labradora wystarczy podnieść głos i kazać wyjść wtedy zostawia obiekt, który pilnuje. ;)

Posted

Asta17 napisał(a):
No miał wczoraj kość i jej pilnował, ale to jest nic w porównaniu z tym małym Pikusiem. :shake:

Na labradora wystarczy podnieść głos i kazać wyjść wtedy zostawia obiekt, który pilnuje. ;)

dzięki , ale co mu sie dziwić tyle psików chce mu ja odebrac , on jest karnym psem .

Posted

Ja też bym mocno pilnowała swojej kości , przy tylu do tej kości chętnych , nie dziwię się labradorowi ;)
Pucelku przykro mi ,że domek zrezygnował z takiej wspaniałej labradorowej miłości..... :shake:
Biedni ludzie ,nie wiedzą naprawdę , ile labkowego szczęścia tracą !
Może to nie był TEN domek ?
Trzymajmy dalej kciuki za ten jedyny ,na zawsze , kochający domek dla pięknego Pucelka :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Zapytam (pewnie po raz setny, przepraszam) jak Pucek do innych psów? O suczki pytam.... i dzieci?
Wiem, że łysi w okularach odpadają.... ale sobie wymyślił ;)
Do bloku może iść? Mam coś tam na horyzoncie.... Umowa i wizyta oczywiście obowiązkowo, druga strona świadoma

Posted

Spinca napisał(a):
Zapytam (pewnie po raz setny, przepraszam) jak Pucek do innych psów? O suczki pytam.... i dzieci?
Wiem, że łysi w okularach odpadają.... ale sobie wymyślił ;)
Do bloku może iść? Mam coś tam na horyzoncie.... Umowa i wizyta oczywiście obowiązkowo, druga strona świadoma

z puclem byłabym ostrozna do malutkich dzieci,które wkładaja ręce do miski ,bo pilnuje.

Do bloku może iść -nie załatwia sie w biurze ,gdzie aktualnie biesiaduje.

Lata z innymi psami luzem, ma swoje sympatie i antypatie.

Posted

Spinca napisał(a):
DT (płatnego/bezpłatnego) też szukacie czy już tylko DS?

Nie ma chetnych , ja bym go z miłą checia dala na DT ,ale blisko mnie co bym go mogła doglądać , chodzi oto ,że on w schronisku ma sie dobrze -tylko sie przyzwyczaja a tak nie może być

Posted

Pucel trzymaj sie ... widocznie Ci pseudo kandydaci na Twoj dom nie dorosli do tego by Ciebie miec.

Przy okazji... zaznaczam watek.

Jesli Pucel przyzwyczaja sie do miejsca pobytu i ludzi dosc szybko to byc moze to i cale szczescie w nieszczesciu, ze nie byl zabrany, a po paru miesiacach / tygodniach znowu oddany.

Miejmy nadzieje, ze znajdzie niebawem dom, ten ukochany i z prawdziwego zdarzenia.Czy Ty Basiu widujesz go dosc czesto? Czy zbieracie jakies srodki dla Pucelka?

Pozdrawiam

Posted

[quote name='Freya73']Pucel trzymaj sie ... widocznie Ci pseudo kandydaci na Twoj dom nie dorosli do tego by Ciebie miec.

Przy okazji... zaznaczam watek.

Jesli Pucel przyzwyczaja sie do miejsca pobytu i ludzi dosc szybko to byc moze to i cale szczescie w nieszczesciu, ze nie byl zabrany, a po paru miesiacach / tygodniach znowu oddany.

Miejmy nadzieje, ze znajdzie niebawem dom, ten ukochany i z prawdziwego zdarzenia.Czy Ty Basiu widujesz go dosc czesto? Czy zbieracie jakies srodki dla Pucelka?

Pozdrawiam
widuje go tak często jak tylko czas mi na to pozwala , no powiedzmy co jakieś 2 tygodnie , ja uważam ,że nie ma sensu szukać mu hoteliku ,bo krzywda mu sie nie dzieje,ale można np porobić jeszcze więcej ogłoszeń, na kastrację juz uzbieralismy -teraz czekamy na efekty kastracji:razz:

choc dla mnie ten pies to bomba -słucha na spacerach, jest karny i wielka przytulanka ,ale nie jest to pies dla osób ,które nigdy nie miały psa .choc nikogo nie skreslam ,bo kazdy kiedyś musi zacząć :evil_lol:

wiekszej pomocy potrzebuje staruszek z mojego podpisu, 10 lat czeka ....
Tam by super był jakis tymczasowy domek, bo to dziadzius z mega pozytywną energią i jak na niego patrzę to" topi wszystkie lody "

Posted

Freya73 napisał(a):
Dlaczego u Pucla taka cisza?

zaznaczam watek

wszyscy się wypalili :-( on juz troche czeka , każdy by chciał idealnego psa - tym bardziej labradora ,który uchodzi za idealnego psiaka a tam nie jest .
Rekalmy ,media robia z tych psów ideały :-(

Posted

dana napisał(a):
Też tak myślę !
Lepiej żeby Pucelek troszkę poczekał ,a trafił do tego właściwego ,kochającego domku NA ZAWSZE :thumbs::thumbs:
Trzeba Pucelka przypominać ;)

nawet była Pani ,która szuka swojego labka od października ,ale to nie Pucel :-(