Basia i Barni Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Proszę zajrzyjcie tu i pomóżcie http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-labrador-z-pseudohodowli-mamy-dt-potrzeba-kasy-na-karme-weta-138255/ Quote
Equus Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Słuchajcie czy on ma raczej 5 czy 7 lat bo widzę dwie wersje. I czy obecnie mu coś dolega, czy potrzebuje jakiejś specjalnej opieki? I w jakiej miejscowości się obecnie znajduje? Znajoma prosiła mnie o poszukanie jakiegoś labka dla jej przyjaciół, którzy niedawno tragicznie stracili swoją sunię. Chcieli dorosłego co prawda 1-2 letniego ale zawsze warto spróbować... Pies musi się dogadywać z innymi psami (mają jeszcze 12letnią suńkę). Quote
Basia i Barni Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 nikt nie pyta , nikt nie dzwoni :placz: Quote
Asta17 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Labrador jest kochany:loveu: Spacer z nim to sama przyjemność, chodzi bez smyczy i słucha co się do niego mówi. Jest posłuszny. Ale jaki z niego jest też łakomczuch:shake: Porwał dzisiaj w biurze z biurka paczkę ciastek i wszystkie zjadł:evil_lol: Widać, że miał dużego smaka, zresztą jak zawsze na wszystko:eviltong: Quote
Basia i Barni Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Asta17 napisał(a):Labrador jest kochany:loveu: Spacer z nim to sama przyjemność, chodzi bez smyczy i słucha co się do niego mówi. Jest posłuszny. Ale jaki z niego jest też łakomczuch:shake: Porwał dzisiaj w biurze z biurka paczkę ciastek i wszystkie zjadł:evil_lol: Widać, że miał dużego smaka, zresztą jak zawsze na wszystko:eviltong: jak prawdziwy labrador, na spacerach chodzi bez smyczy i sie bardzo słucha :loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Asta17 napisał(a):Labrador jest kochany:loveu: ................... ...........Porwał dzisiaj w biurze z biurka paczkę ciastek i wszystkie zjadł:evil_lol: ........................... Wiadomo ,że labrador jest kochany :evil_lol::evil_lol: A jak ciastka dobre ,to też bym się skusiła , mądry labrador :evil_lol::evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 dana napisał(a):Wiadomo ,że labrador jest kochany :evil_lol::evil_lol: A jak ciastka dobre ,to też bym się skusiła , mądry labrador :evil_lol::evil_lol: mądry , piekny , usłuchany , jeszcze z nim muszę potrenować komendy no i dobre maniery :mad:żeby tak ze stołu porywac ciastka :evil_lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Pucelku co tak cicho u Ciebie ? :roll: Jak się czujesz labku ? Quote
Basia i Barni Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 dana napisał(a):Pucelku co tak cicho u Ciebie ? :roll: Jak się czujesz labku ? jest kochany ,ale wciąż brak domu dlaczego ?:roll: przeca to takie kochane stworzenie :shake: Quote
ab-agnieszka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Tak mi szkoda chlopaka zasluzyl sobie na domek Quote
Basia i Barni Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Tak mi szkoda chlopaka zasluzyl sobie na domek niestety same debile pytające się czy ma rodowód a na moje hasło : jest kastrowany -odkładają sluchawkę :oops: Quote
Freya73 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Jaki ten pies rozkoszny ... Czy juz ma dt? Przepraszam ale nie doczytalam watku. Jacy Ci ludzie to chamy. Ja tylko czytam to forum i placze i czuje sie taka bezradna. Ehhh:shake: Quote
Basia i Barni Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 jest potencjalny dom dla Pucla, Tomaszów mazowiecki dwoje dzieci - 12 lat i 18 lat , żadnych łysoli w okularach , żadnych kotów , jeden pies łagodna ciapa labrador. kto sprawdzi dom ? Quote
Basia i Barni Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Freya73 napisał(a):Jaki ten pies rozkoszny ... Czy juz ma dt? Przepraszam ale nie doczytalam watku. Jacy Ci ludzie to chamy. Ja tylko czytam to forum i placze i czuje sie taka bezradna. Ehhh:shake: nie ma DT niestety :-( Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Freya73 napisał(a):................. Ja tylko czytam to forum i placze i czuje sie taka bezradna. Ehhh:shake: Freya często niestety wejście na dogo skutkuje płaczem..... Poczucie bezradności też się często pojawia...... Może jednak w końcu wszyscy ludzie zaczną traktować psy jak żywe , czujące istoty ? Chciałabym w to wierzyć... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Basia i Barni napisał(a):jest potencjalny dom dla Pucla, Tomaszów mazowiecki dwoje dzieci - 12 lat i 18 lat , żadnych łysoli w okularach , żadnych kotów , jeden pies łagodna ciapa labrador. kto sprawdzi dom ? Basiu to byłoby super ! Pucelek zasługuje na super domek ,ale oczywiście musi być wizyta przedadopcyjna ,masz rację ! Pucelku trzymam kciuki za Ciebie i domek :thumbs::thumbs: Quote
Basia i Barni Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Bardzo bym siĘ cieszyŁa , szukamy osÓb do przeprowadzenia wizyty Quote
bumel Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Basiu, a może by tak napisać bezpośrednio do osób z TM? Jest pare aktywnych osób na dogo z Tomaszowa: [FONT=Calibri]ocelot, ZUZANNA11, GrubbaRybba, [/FONT] Quote
GrubbaRybba Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ja mogę sprawdzić domek w weekend 6-7 czerwiec. Dopiero wtedy będę w Tomaszowie. Wiem, że to trochę późno, ale jeśli nikogo nie znajdziecie do tej pory, dajcie znać, to podjadę. Numer telefonu do siebie podałam Basi. Rzadko bowiem bywam na dogo. Quote
Basia i Barni Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 GrubbaRybba napisał(a):Ja mogę sprawdzić domek w weekend 6-7 czerwiec. Dopiero wtedy będę w Tomaszowie. Wiem, że to trochę późno, ale jeśli nikogo nie znajdziecie do tej pory, dajcie znać, to podjadę. Numer telefonu do siebie podałam Basi. Rzadko bowiem bywam na dogo. właśnie chciałam o tobie napisać :multi: juz do Pani pisze czy jej pasuje ;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 No to Pucelku - trzymamy mocno kciuki za Ciebie i kochający domek na zawsze :thumbs::thumbs: Quote
Basia i Barni Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 chyba dom kolejny raz wyje..ał Pucla bez mydła , normalnie mnie szlag trafia co za ludzie :shake: piszę na gg widze ,że są dostepni od rana , chyba ta wizyta do której byli super nastawieni ich wystraszyła -matko ja dostanę do głowy z tymi ludźmi :angryy: Quote
Freya73 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Basiu, a gdzie teraz przebywa Pucel? Czy jest w Hoteliku czy w dt? Ludzie sa nieodpowiedzialni, dlaczego nie uprzedzili Cie o zmianie decyzji, tchorze ... Boze, labrador, taki oddany pies. Normalnie noz sie w kieszeni otwiera. Quote
Asta17 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Labrador jest w schronisku i radzi sobie bardzo dobrze. Na dzień dzisiejszy niczego mu nie brakuje poza oczywiście stałym domem u rodziny, która bardzo go pokocha. Pucel mieszka sobie w biurze :razz: Quote
Recommended Posts