Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie czy on ma raczej 5 czy 7 lat bo widzę dwie wersje. I czy obecnie mu coś dolega, czy potrzebuje jakiejś specjalnej opieki? I w jakiej miejscowości się obecnie znajduje? Znajoma prosiła mnie o poszukanie jakiegoś labka dla jej przyjaciół, którzy niedawno tragicznie stracili swoją sunię. Chcieli dorosłego co prawda 1-2 letniego ale zawsze warto spróbować... Pies musi się dogadywać z innymi psami (mają jeszcze 12letnią suńkę).

Posted

Labrador jest kochany:loveu: Spacer z nim to sama przyjemność, chodzi bez smyczy i słucha co się do niego mówi. Jest posłuszny.

Ale jaki z niego jest też łakomczuch:shake: Porwał dzisiaj w biurze z biurka paczkę ciastek i wszystkie zjadł:evil_lol: Widać, że miał dużego smaka, zresztą jak zawsze na wszystko:eviltong:

Posted

Asta17 napisał(a):
Labrador jest kochany:loveu: Spacer z nim to sama przyjemność, chodzi bez smyczy i słucha co się do niego mówi. Jest posłuszny.

Ale jaki z niego jest też łakomczuch:shake: Porwał dzisiaj w biurze z biurka paczkę ciastek i wszystkie zjadł:evil_lol: Widać, że miał dużego smaka, zresztą jak zawsze na wszystko:eviltong:

jak prawdziwy labrador, na spacerach chodzi bez smyczy i sie bardzo słucha :loveu:

Posted

Asta17 napisał(a):
Labrador jest kochany:loveu: ...................
...........Porwał dzisiaj w biurze z biurka paczkę ciastek i wszystkie zjadł:evil_lol: ...........................

Wiadomo ,że labrador jest kochany :evil_lol::evil_lol:
A jak ciastka dobre ,to też bym się skusiła ,
mądry labrador :evil_lol::evil_lol:

Posted

dana napisał(a):
Wiadomo ,że labrador jest kochany :evil_lol::evil_lol:
A jak ciastka dobre ,to też bym się skusiła ,
mądry labrador :evil_lol::evil_lol:

mądry , piekny , usłuchany , jeszcze z nim muszę potrenować komendy

no i dobre maniery :mad:żeby tak ze stołu porywac ciastka :evil_lol:

Posted

Jaki ten pies rozkoszny ... Czy juz ma dt? Przepraszam ale nie doczytalam watku.

Jacy Ci ludzie to chamy. Ja tylko czytam to forum i placze i czuje sie taka bezradna. Ehhh:shake:

Posted

Freya73 napisał(a):
Jaki ten pies rozkoszny ... Czy juz ma dt? Przepraszam ale nie doczytalam watku.

Jacy Ci ludzie to chamy. Ja tylko czytam to forum i placze i czuje sie taka bezradna. Ehhh:shake:

nie ma DT niestety :-(

Posted

Freya73 napisał(a):
................. Ja tylko czytam to forum i placze i czuje sie taka bezradna. Ehhh:shake:

Freya często niestety wejście na dogo skutkuje płaczem.....
Poczucie bezradności też się często pojawia......
Może jednak w końcu wszyscy ludzie zaczną traktować psy jak żywe , czujące istoty ?
Chciałabym w to wierzyć...

Posted

Basia i Barni napisał(a):
jest potencjalny dom dla Pucla, Tomaszów mazowiecki
dwoje dzieci - 12 lat i 18 lat , żadnych łysoli w okularach , żadnych kotów , jeden pies łagodna ciapa labrador.

kto sprawdzi dom ?

Basiu to byłoby super !
Pucelek zasługuje na super domek ,ale oczywiście musi być
wizyta przedadopcyjna ,masz rację !
Pucelku trzymam kciuki za Ciebie i domek :thumbs::thumbs:

Posted

Basiu, a może by tak napisać bezpośrednio do osób z TM?
Jest pare aktywnych osób na dogo z Tomaszowa:

[FONT=Calibri]ocelot, ZUZANNA11, GrubbaRybba, [/FONT]

Posted

Ja mogę sprawdzić domek w weekend 6-7 czerwiec. Dopiero wtedy będę w Tomaszowie.
Wiem, że to trochę późno, ale jeśli nikogo nie znajdziecie do tej pory, dajcie znać, to podjadę.
Numer telefonu do siebie podałam Basi. Rzadko bowiem bywam na dogo.

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Ja mogę sprawdzić domek w weekend 6-7 czerwiec. Dopiero wtedy będę w Tomaszowie.
Wiem, że to trochę późno, ale jeśli nikogo nie znajdziecie do tej pory, dajcie znać, to podjadę.
Numer telefonu do siebie podałam Basi. Rzadko bowiem bywam na dogo.

właśnie chciałam o tobie napisać :multi:

juz do Pani pisze czy jej pasuje ;)

Posted

chyba dom kolejny raz wyje..ał Pucla bez mydła , normalnie mnie szlag trafia co za ludzie :shake:

piszę na gg widze ,że są dostepni od rana , chyba ta wizyta do której byli super nastawieni ich wystraszyła -matko ja dostanę do głowy z tymi ludźmi :angryy:

Posted

Basiu, a gdzie teraz przebywa Pucel? Czy jest w Hoteliku czy w dt?

Ludzie sa nieodpowiedzialni, dlaczego nie uprzedzili Cie o zmianie decyzji, tchorze ...

Boze, labrador, taki oddany pies. Normalnie noz sie w kieszeni otwiera.

Posted

Labrador jest w schronisku i radzi sobie bardzo dobrze. Na dzień dzisiejszy niczego mu nie brakuje poza oczywiście stałym domem u rodziny, która bardzo go pokocha.

Pucel mieszka sobie w biurze :razz: