ewelinka_m Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 dziś wyciągnęłyśmy też sunię z naszego cud schronu... :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/cudem-uratowana-od-smierci-w-schronie-chcieli-ja-uspic-bo-ma-chora-lape-help-134972/ Quote
kobix Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Sziwa ,bo tak nazywa się suczka,jutro (od 5min.dziś)ma mieć sterylkę...aborcyjną a jakże!:p chyba ostatnia chwila(do niedawna nie było nic widać,teraz rozdeło pannę na amen)zwiększone ryzyko ale nie ma innego wyjścia:shake: mam nadzieję że wszystko się uda...trzymajcie kciuki za Sziwę to tłumaczy jej rozdrażnienie gdy jakiś pies dostaje jeść,potrafi pokazać zęby nawet Azji. --------------------------------------------------------------- fatalnie:shake:sterylka nie odbyła się-za późno,suka za tydz.dwa urodzi. opinia wetów-za duże ryzyko, a ja nie chciałam ryzykować życia suki sunia super-pięknie chodzi na smyczy,wcale ją nie stresuje duży ruch uliczny i ludzie(byliśmy w Kielcach),zero agrsji do ludzi i nawet na kota w lecznicy nie reagowała.pozwala ze sobą na wszystko-branie na ręce itd. wetki oceniły że młoda,tak około roku,lub poniżej. młoda,zdrowa i silna,nawet po podróży jeszcze szalała w kojcu Quote
kika22 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Zapraszam na bazarek dla kieleckiej Ineczki:loveu: Portrety psów oraz robaki na Inkę do 25.04.2009r. Quote
kika22 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Moc prezentów od zajączka, co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego dla Ciotek psiolubnych! Quote
kobix Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 dziękujemy cioteczce za życzenia świąteczne:loveu: Quote
kika22 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Kobix czy przesyłeczka dotarła do Ciebie:roll: I co tam słychać u Azji;) Quote
kobix Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 dziękuję Azja ciągle niewyżyty chłopak...siedzi i kombinuje jakby tu zwiać:p u suni wymacałam 2 sutek(co w naturze niemożliwe za to rak sutka jak najbardziej:shake:).nadal suka w ciąży-muszę czekać nowotwór gruczołu mlekowego to złośliwa cholera...w 90% daje przerzuty.jest sens wycinać jak jest malutki i nie rośnie... ps.przesyłkę odbieram dziś i podrzucam cosik ciężkiego;) Quote
Ewa Marta Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Czy doczekam się kobix na odpowiedź, co z budą dla Azji? Obiecałaś mi zdjęcia nowej budy, którą sponsoruję, a od kilku dni cisza tu jak makiem zasiał, mimo, że bywasz na forum .... Quote
kobix Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Ewa Marta napisał(a):Czy doczekam się kobix na odpowiedź, co z budą dla Azji? Obiecałaś mi zdjęcia nowej budy, którą sponsoruję, a od kilku dni cisza tu jak makiem zasiał, mimo, że bywasz na forum .... p-szam,odpowiem jutro na pw owszem zaglądam sprawdzić wiadomości...ale zwykle o tej porze cisza nic złego nie oznacza.Azja i Sziwa mają się dobrze(tzn.suka coraz lepiej) Quote
Ewa Marta Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Bardzo się cieszę, jednak chciałabym dowiedziec się, czy buda, którą sfinansowałam już stoi. Nadal nie mam w tej sprawie pw, a pomagałam, żeby jak najszybciej mial swoją budę... Quote
kika22 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Zapraszam na bazarek dla Starachowickich psiakow:loveu: Wszystko i nic na psiaki ze Starachowic -pomoz nam pomagac, do 25-05-09 Quote
kobix Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 z dobrych wieści Sziwa już po sterylce i za dni parę jedzie do własnego domu:) Azjata nadal siedzi(a raczej skacze) i zamieszkuje kojec z Cobaltem,gdyż zamieszkując osobno czuje sie osamotniony czego wyraz daje głośnym wyciem jakby był obdzierany ze skóry:p chłopak jest nadal postrzelony skaczący pod zęby i niewyżyty przy tym awanturnik do psów:diabloti: dotąd groziłam mu że go wykastruję:mad: teraz zastanawiam sie nad tym na poważnie... Quote
kobix Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 no i się porobiło:mad: Sziwa jutro miała jechać do domu a dziś telefon o rezygnacji z adopcji...cudowna wieść:shake: do kojca już nie wróci bo miejsce zajęte... 10 psów na głowie i ani trochę do przodu:wallbash: Quote
kobix Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Sziwa jednak ma własny dom! zamieszkała w domku w Kielcach trwa okres asymilacji,bo sunia bardzo się do mnie przywiązała(nie ukrywam że wzajemnie:-()i potrzebuje czasu by poznać nowych domowników fotki wkrótce z poadopcyjnej również Quote
Nadziejka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 :loveu::thumbs::Cool!:witamy i trzymamy mocnooo za domek:loveu: Quote
kobix Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 zdjęcia cudnej Sziwy:loveu: jeszcze sprzed adopcji-ze spaceru po parku: Quote
kobix Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 w dniu adopcji-1 spacer ze swoją nową panią.Sziwa została psem "rodzinnym" tzn.ma dużo domowników do dyspozycji;) Quote
Nadziejka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 :loveu::loveu::painting::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:pieknaaaa suniaaa cudenkoooo:loveu::loveu:pancie cudnejjj jedynejjj - prosimy aby kochala nad wszystko rudzinke :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kika22 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Śliczne fotki:loveu: Jak ja sie ciesze, ze Sziwa ma domek:multi::multi::multi: Quote
kobix Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 taak...została tylko:evil_lol:ta męska "trudniejsza" połowa;) Sziwa jest wspaniała,marzyło mi się że została na stałe u mnie...ale to był tylko sen-piękny sen:shake: mam zadatki na v.villas czemu nie mam miejsca na 120 psów:placz: Quote
kika22 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='kobix']taak...została tylko:evil_lol:ta męska "trudniejsza" połowa;) Sziwa jest wspaniała,marzyło mi się że została na stałe u mnie...ale to był tylko sen-piękny sen:shake: mam zadatki na v.villas czemu nie mam miejsca na 120 psów:placz: Emila nie szalej za bardzo:mad: Tu głos rozsadku:diabloti: Quote
kobix Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 kika22 napisał(a):Emila nie szalej za bardzo:mad: Tu głos rozsadku:diabloti: mam 10.czy ta setka zrobi jakąś różnicę?:roll: :evil_lol: Quote
Recommended Posts