PATIszon Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='Bartek700']reszta psow jest na dworze, ale te psy juz juz duze dorosle, Rodezjany i waimary sa trzymane na dworzu? Nie bardzo rozumiem kontekst tej wypowiedzi: Nie wiem nie znam sie, ale patrzac na to z tej perspektywy ze ludzie maja 3 dzieci i to 3 4 czy 5 nei jest jakies chore czy cos wtym stylu. Przynajmniej aj takich eni znam Quote
Bartek700 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 No wiec, mam juz pieska w domu. Jest bardzo zestresowany, chociaz jak smigal po dworze to wszystko bylo ok. W domu nei chcial jesc, a na 19 ma przewidzane posilki, troszke pochodzil poskamlal, a teraz polzyl sie i spi. Jest taki slodziutki, ma czarny pyszczek oraz ciemno ruda szate calego tulowia :) Jutro badz w niedziele wrzuce zdjecia, tylko poweidzcie mi gdzie, czy moge tutuaj czy gdzies indziej! Musze tylko kabel znalesc z komorki na komputer. Pozdrawiam Quote
Rudy Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Bartek, ponawiam zaproszenie le bon na forum [cenzura] Gratuluję pieska i zyczę wielu radosnych chwil razem. Quote
Recommended Posts