Kisses Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Iś, co wejdę do galerii, to psy chcesz kraść : OKradziej.. Ghana nie oddam. Quote
Dogha Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 [quote name='CaneSs']A na MP idziecie? :-) ( w niedziele )[/QUOTE] [quote name='Zuzka i shelciaki']Ja w Katowicach tylko na JH. [/QUOTE] :cool3::cool3: Quote
Sallcia Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 cześc szelciaki :hand: w marcu przyjeżdzacie? koniecznie muszę być na tych wystawach :D daleko nie mam ;) Quote
Kisses Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='Sallcia']cześc szelciaki :hand: w marcu przyjeżdzacie? koniecznie muszę być na tych wystawach :D daleko nie mam ;)[/QUOTE] W piątek bądź! Bąąąąądź :D Quote
Cavalierkaa Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='Zuzka i shelciaki']:cool3::cool3:[/QUOTE] aa :D xD śmiechowo :p Quote
Dogha Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Sallcia']cześc szelciaki w marcu przyjeżdżacie? koniecznie muszę być na tych wystawach daleko nie mam ;) [quote name='bianka19']Cześć Shelciaki [quote name='Iś & Chester']jeje kocham ich < 3 ukradnę Ci tych chłopaków no.. Łaa! Ile gości! Iś, dobrze, że dobrze się ułożyło z wiesz czym ;) [SIZE=2]No i jednak do Katowic nie jadę... Dostałam na wymianę Nowy Dwór Mazowiecki, prawdopodobnie w oba dni :cool3: Quote
Kisses Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Zuzka i shelciaki']Dostałam na wymianę Nowy Dwór Mazowiecki, prawdopodobnie w oba dni :cool3:[/QUOTE] Wredna. Przez Ciebie ide spać, o. I musze w domu kraty założyć, żebyś mi przypadkiem podczas wystawy Womba nie zwędziła. Dobranoc :D Quote
Dogha Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='Kisses']Wredna. Przez Ciebie idę spać, o. I muszę w domu kraty założyć, żebyś mi przypadkiem podczas wystawy Womba nie zwędziła. Dobranoc :D :placz: Jakaś ty przewidująca. Czarno-biała sesja domowo-Ghandulcowa: (na razie tylko 5) Mój kochany nosek :* Quote
Dacote Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Witam po raz pierwszy :) Masz śliczne pieski :D Quote
Bartiśkowa_ Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ale słodkie śpiochy ja w Kato bd napewno w sobotę a w niedzielę to zobaczę ;) Quote
ewka i haker Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 http://i46.tinypic.com/2vt2yo8.jpg to mi się bardzo podoba jest najbardziej trafiona ostrość i jest słodziutkie Quote
Cavy Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Poprawa bannera dla Was w moim temacie z grafiką. ;-) Quote
Sallcia Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 jakie urocze zdjecia :loveu: więcej, więcej! :) Quote
Bewarka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Hejj! Coś mnie tu chyba dawno nie było...Ale teraz to dopiero śliczne foty robisz! Widać, że się cały czas rozwijasz, idzie ci coraz lepiej, gratulacje! :loveu: Naprawdę super zdjęcia! :D A chłopaki cudaśni :iloveyou: Quote
Cavalierkaa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 siemacie! co tam u was? snieg jest w naszej skromnej wesołej? :D Wyściskaj rudzielca i szczekacza < 3 I czekamy na nowe zdjęcia. macie już lustro? a może planujecie zakupić ? :D :D :D Quote
Dogha Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='CaneSs']siemacie! co tam u was? snieg jest w naszej skromnej wesołej? :D Wyściskaj rudzielca i szczekacza < 3 I czekamy na nowe zdjęcia. macie już lustro? a może planujecie zakupić ? :D :D :D[/QUOTE] A dobrze ;) Śnieg jest. Nowe fotki zaraz będą. Lusterka nie ma, i na razie chyba nie będzie, remont... Quote
Recommended Posts