Crazy Lab Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Super zdjęcia na slalomie! ps. czy ta niebieska piłeczka to Wasza? Quote
Dogha Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Tak, już zabrałam ją z garażu ;) Właśnie mi zginęła po wczoraj. Quote
Crazy Lab Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 dzisiaj jak ustawialiśmy tor a psy biegały luzem ja patrze a Lab nagle ma jakąś piłkę, nie wiem skąd ją wytrzasnął:diabloti: i zostawiłam ją w baraczku. Eh ta jego miłość do piłek:roll: Quote
Bewarka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 No nareszcie :D Śliczne agilitowe fotki, aż miło popatrzeć jak Ghandi mknie jak torpeda...:loveu: Quote
Illusion Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Super fotki :loveu: http://i26.tinypic.com/2nbhate.jpg Mimo, że skacze, to potrafi uśmiechnąć się do zdjęcia :evil_lol:. Quote
Shaunell Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Cudowne są :loveu: Świetne, że jedziecie na mistrzostwa :multi: Szczerze mówiąc dowiedziałam się o tym nie z galerii, tylko z gazety :eviltong: Quote
Dogha Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Ja już byłam na mistrzostwach :lol: Nie jadę na te dorosłe do Austrii :eviltong: Ja byłam na MEJtku (Mistrzostwa Europy Juniorów) Quote
Dogha Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Dziś wyjeżdżam z psiakami do Sopotu na zawody. Przez weekend mnie nie będzie. Ale za to powinny być fotki :eviltong: I zapraszam tutaj: WAŻNE! Quote
Illusion Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ja już zagłosowałam :). Jeszcze raz życzę powodzenia na zawodach, no i czekamy na fotki ;). Quote
zoosia21 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 witamy się! ;) świetnie się razem bawicie. :loveu: będziemy wpadać. czochry dla psiaków Quote
Shel Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Zagłosowałam wczoraj, ale jeszcze nic mi ine przyszło na e-mail.. Quote
Shaunell Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='Zuzka i shelciaki']Ja już byłam na mistrzostwach :lol: Nie jadę na te dorosłe do Austrii :eviltong: Ja byłam na MEJtku (Mistrzostwa Europy Juniorów) To one już były? Sorki, pomieszało mi się :oops: Powodzenia! Quote
Atkaaaa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 bardzo fajnie Was szło;) Ghandi to taka torpedka mała Quote
Dogha Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Poszło bardzo fajnie, bo mamy A2! :multi::multi::multi: Nareszcie! (co z tego, że reszta biegów to DIS'y...) Ogółem była miła atmosfera, torki fajne, sędzia sympatyczny :p W przyszłym roku też chętnie się pojawimy w Sopocie na zawodach :cool3: Quote
Recommended Posts