zerduszko Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Będzie miała swój dom, swoja kanapę i swojego cudownego ludzia. Tak mówię i koniec. Jak przyjdzie jej kolej na ogłoszenia, to postaram się je wypromować i uatrakcyjnić jak sie tylko da. Przydałyby mi się nowe zdjecia. Tak samo dobre jak te stare ;) Pewnie będzie problem, ale mam wrażenie, że sie opatrzyła ;) Quote
missieek Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 zerduszko napisał(a):Będzie miała swój dom, swoja kanapę i swojego cudownego ludzia. hmm zastanowmy sie wczoraj ubylo mi jakiegos czarnego futrzaka przyjechala Pani z synem 10 lat zobaczyli Doti na ogloszeniach na zywo wydala sie wieksza, pokazalam tez inne kurduple ale syn powiedzial ze on chce Doti bardzo rezolutny chlopak Pani stwierdzila ze musi isc na diete :) wiec wieczorkiem juz bylam z Doti u nich zamieszkala w bloku w krakowie na debnikach trzymajcie kciuki za aklimatyzacje Quote
zerduszko Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Matko kochana :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::klacz: Moja najulubieńsza sunieczka, moje oczko kochane, ma domek. Słów brak, serce się raduje, aż mam ochotę zaśpiewać :lol: Aklimatyzacja musi przejść pomyslnie, innej opcji nie widzę - a jak ja coś mówię, to tak jest ;) Quote
bahlsa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 missieek, :) ale wiadomości serwujesz :), chyba Cię uścisnę. :) Quote
malawaszka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 ooooo to ja chyba muszę częściej znikać :laola: ależ fantastycznie huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :laola: pobeczałam się hahaha :splat: znowu TZ się puka w czółko :lol: Dotinko laluniu szczęscia!!!!!! Quote
Recommended Posts