Therion Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Podnosze Doti do góry, troche juz czeka na dom. Quote
zerduszko Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Chciałabym odnowić jej ogłoszenia, ale przydałoby się coś zmienić - ktoś chętny to napisania nowego tekstu... Tamten jest zbyt beztroski, a ona już tak długo czeka. Quote
malawaszka Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 wklej tamten - jak wrócę to moze uda mi sie wieczorkiem go przerobić Quote
zerduszko Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Tamten ukradłam Tobie http://www.e-zwierzak.pl/najnowsze/0/2654/ Bardzo ładny, żeby nie było ;) Quote
malawaszka Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 zapraszam na bazarek na tymczasy u missieek http://www.dogomania.pl/threads/175204-KOSMETYKI-torbo-plecaki-kubeczki-psie-super-breloki-tymczasy-u-missieek-do-15-12?p=13652750 Quote
zerduszko Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='malawaszka']wklej tamten - jak wrócę to moze uda mi sie wieczorkiem go przerobić[/QUOTE] :siara: Wasia chyba nie wróciła, jak tak w Bielsku?? :eviltong: Quote
Laima Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 W Katowicach jest sprawdzony dom. Pani miała wziąć jamniczka, który na razie zostaje tam, gdzie jest. Może by jej zaproponować Doti (chciała najbardziej małą suczkę). Quote
malawaszka Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Laima jak możesz zaproponować to byłoby super! Zerduszko nie mogę nic wydumać :( Quote
zerduszko Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Może nie będzie trzeba nic "dmuchać" :evil_lol: Oby :razz: Quote
Laima Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Na razie nawet nie mogę się skontaktować z panią, której pies miał iść do tego domu w Katowicach, żeby wiedzieć na pewno, że nie jest do wydania. Jak już się dowiem, a pani z Katowic będzie wciąż szukać, podeślę jej Doti. Quote
malawaszka Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Doti - malutka, młodziutka, czarna suczka. Ma ok 1,5 roku. Doti znaleziono na ulicy jak się błąkała szukając szczęścia i czegoś do jedzenia... smutno patrzyła na ludzi mijających ją obojętnie i powoli traciła nadzieję. Udało się - jedna osoba się zatrzymała, kucnęła i zawołała - suczka z wielką obawą podeszła - nie spodziewała się wiele dobrego, ale głód był silniejszy niż strach. Doti trafiła do domu tymczasowego - do dobrych ludzi, którzy pomagają takim jak ona - to oznacza, że nie jest jedyna, nie ma człowieka tylko dla siebie - a ona tak bardzo chce kochać Swojego Człowieka! Doti kocha całą sobą - radośnie wita domowników i gości, lubi dzieci. Jest wesołą iskierką, która portafi rozweselić kazdy pochmurny dzień! Zaczepia do zabawy ludzi, inne psy, a nawet koty - bardzo lubi jak się jej poświęca uwagę - wtedy rozkwita - niestety w domu tymczasowym nie jest to częste bo uwaga opiekunów musi być podzielona między wiele psów i kotów. Doti waży 10 kg, jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona, ma książeczkę zdrowia. Nie niszczy i nie brudzi w domu, potrafi chodzić na smyczy - sunia idealna... dlaczego więc czeka na dom już tak długo? nic mądrzejszego nie spłodzi mój mały móżdżek :oops: Quote
Laima Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 malawaszka, nic się nie ruszyło w sprawie Doti? Kierunek katowicki nie wypalił? :( Quote
malawaszka Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 nie wiem - miałam dzis jechac do missieek ale zawróciłam jak mi auto zatanczyło na drodze... jadę jutro to się dowiem czy się kontaktowali ci ludzi Quote
Therion Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Z Doti to niezla sloninka sie zrobila. Quote
malawaszka Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 wrrrrrr a która tam chuda? o te czterołapne pytam bo dwułapne to wszystkie chude :lol: Quote
zerduszko Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Weźcie tak nawet nie gadajcie. Za dobrze im, proszę ukrócić rarytaski :P Quote
malawaszka Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Laima napisał(a):malawaszka, nic się nie ruszyło w sprawie Doti? Kierunek katowicki nie wypalił? :( niestety Laima chyba się nie spodobała bo nie zadzwonili :( a to doti dzisiejsza - brzydkie zdjęcia bo brzydka pogoda zaczepianie Fizi rozsypałysmy karmę, ale nic się nie zmarnuje :lol: Quote
Laima Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 To Fizia jeszcze nie pojechała do domu? Quote
malawaszka Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Fizia nie pojechała :( na jej wątku jest napisane.. potencjalna pani nie ma samochodu, miała zadzwonić jak popyta znajomych czy da ktoś radę te 100 km podjechać ale nie zadzwoniła :( Quote
zerduszko Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Dotiś ma odnowione ogłoszenia :kciuki: Oprócz allegro oczywiście :) Chciałam czekać na nowe zdjecia, ale czułam, że Dotiś się nie załapie na żadne fajne :eviltong: Pokazałam mojej mamie jej ogłoszenie i mówię "Ładnie Lizka wyszła".... w pierwszym momencie się nabrała, a potem patrzy jakim cudem jej sie ogon zakręcił :lol: Quote
Therion Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Doti to bardzo przytulasta psina, ale jakos nikt sie nia nie zainteresowal. Quote
Recommended Posts