Madzinka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 :multi: Na imie mi Magda,32 lata,od 2 msc szczesliwa posiadaczka czarnego dogusia Xedosa Aarona z hodowli Jag-Sza.:loveu:Moj babel ma teraz 4 msc i mam nadzieje,ze mozemy tu u was zagrzac miejsce. Buziole dla wszystkich i specjalne cmoki dla naszych obfaflunionych przyjaciol:loveu::lol:. P.S.W domciu mamy jeszcze yorkusia Maxa i 3 tchorzofretki :evil_lol:.Kochamy wszystko co lapki ma,ale dogi jednak najbardziej :oops: Quote
Madzinka Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Hejka:) Z Polski z Wroclawia,ale mieszkamy na stale w Szwajcarii. Quote
Madzinka Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Tyle was zaglada,a tylko jedno z was mnie przywitalo:placz:. Quote
monik&nox Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Madzinka napisał(a):Hejka:) Z Polski z Wroclawia,ale mieszkamy na stale w Szwajcarii. To jak będziecie w Polsce to zapraszam na spacerek:cool3: Quote
Madzinka Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 :multi: jasne!!A wy tez z Wrocusia????? Quote
monik&nox Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Madzinka napisał(a)::multi: jasne!!A wy tez z Wrocusia????? Tak :D Dzielnica Krzyki-Klecina-Oporów :) Quote
Madzinka Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 :crazyeye:Krzyki???????To moja dzielnica...byla dzielnica:placz:.Teraz jest Stare Miasto,ale na spacerek chetnie polece:multi: Quote
Madzinka Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Hejka :multi: Z mila checia,ale nie wiem ,jak sie to cholerstwo wstawia ;).Tzn umiem wstawic fotki,ale pisze u mnie ,ze nie moge dodawac zalacznikow :p Quote
sandrulka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 hej!! pokaż zdjęcia swojego doga:) Zapraszamy do nas!!! Quote
monik&nox Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Madzinka napisał(a)::crazyeye:Krzyki???????To moja dzielnica...byla dzielnica:placz:.Teraz jest Stare Miasto,ale na spacerek chetnie polece:multi: A teraz jesteś w Polsce? Jeśli tak, to kiedy pasuje Ci spacerek?:cool3: Quote
Madzinka Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 :shake:..nie jestem i nie wiem kiedy bede.Mialam zaplanowane na koniec kwietnia,ale nie wyjdzie.:placz: A ty jakiego dogusia masz i skad?????I powiedz ,ile z nim wychodzilas,jak mial 4 msc???? Quote
monik&nox Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Madzinka napisał(a)::shake:..nie jestem i nie wiem kiedy bede.Mialam zaplanowane na koniec kwietnia,ale nie wyjdzie.:placz: A ty jakiego dogusia masz i skad?????I powiedz ,ile z nim wychodzilas,jak mial 4 msc???? Mam czarnego dożka z hodowli Giant's Causeway z Krakowa (po Yuriy Moloseum):grins: Jak miał 4 miesiące wychodziłam z nim na 5 spacerów ok (30-40 min każdy), a teraz (ma 2 lata) na 3 spacerki i to wychodzi ok 5 h na dzień :fadein: Quote
Madzinka Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Super!!!!!Powiem Ci,ze kazdy mimowil,nawet wet,ze z dogiem to malutko.Wiec chodzilismy doslownie tylko na siusiu.Terza od 2 tygodni moze latamy z nim po 3-5 razy dziennie plus 2-3 razy w tygodniu taki dlugi spacer po lesie albo nad rzeka.Powiedz mi jeszcze:)...jaki duzy jest Twoj babel???Moze robilas pomiary jak byl mniejszy????Moj wazy teraz 37 kg i ma 66 cm.Powstawiaj jakies fotki:)J anie wstawiam,bo jeszcze nie umiem hihi. Quote
onek Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Witam z Wrocka :) Szczególnie "naszego kuzyna" z Jag-Szy :) Quote
monik&nox Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 w wieku 5 miesięcy: 35kg i 67 cm a teraz wygląda tak: Quote
Madzinka Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 onek napisał(a):Witam z Wrocka :) Szczególnie "naszego kuzyna" z Jag-Szy :) "Kuzyna" powiadasz????No mnie rowniez bardzo,bardzo milo:).Zdarzalo mi sie zagladac na wasz homepage:).Sliczne psiaki:loveu:. O ile czegos zas nie pokrecilam i to faktycznie wasz:multi: Monis,piekny piesio:).Jest po prostu cudowny:).Powiedz mi,jak sie focie wstawia,to wrzuce pare Aarona:roll:.Kurde jak pomysle,ze moj majac 4 msc wazy prawie tyle co Twoj wazyl w 5 msc,to chyba nie chce wiedziec,jakie monstrum z niego wyrosnie:shake:. Quote
monik&nox Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Wejdź w fotosik.pl, dodaj zdjęcie i tam będzie adres który trzeba skopiować i wrzucić na forum:) lepiej nie potrafię wytłumaczyć:roll: Quote
Madzinka Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Lepiej nie musisz:)Chyba skumalam.Tylko wydawalo mi sie,ze fotki mozna tutaj tak ladnie bezposrednio wstawiac,na zasadzie "dolacz plik":evil_lol:.No ale nic..lece potem na fotosik i cos pogmeram;). Quote
AtosDor-Nat Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 A jest ktoś chętny na dogowe spacerki w Warszawie? Pozdrawiam :) Quote
Sylvia_76 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Witam serdecznie nowozadożonych :) Miłego obcowania z tą najfantastyczniejszą z ras. Quote
Recommended Posts