Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

4 minuty temu, Bgra 605 989 789 napisał:

Szczerze to boję się tego kolejnego domku :(  pies z taką przeszłością wymaga odpowiedniego podejścia.

Basiu dbaj o siebie kochana.

Bogda nie ma za co przepraszać słońce :) przy takiej pogodzie nic tylko odpoczywać .

Ogłoszenie jak możesz to może teraz na Katowice.Dzięki !

OK :)

• Like 1
Posted
Dnia 3.08.2018 o 09:03, Bogusik napisał:

Tofficzek jest śliczny i mam nadzieję,że odezwie się odpowiedzialny i umiejący sobie  z nim poradzić domek.

Dobrze Basiu,że wracasz do zdrowia,choć jeszcze sporo przed Tobą kochana zmagań z dolegliwościami.

Niestety zaczęła mnie palić i boleć skóra od pasa w dół. Jest dziwna, taka drętwa , piekąca i bolesna.

Muszę iść do neurologa.

Martwię się co będzie z Tofikiem jak niczego nie znajdziemy.

Posted
13 godzin temu, ewu napisał:

Niestety zaczęła mnie palić i boleć skóra od pasa w dół. Jest dziwna, taka drętwa , piekąca i bolesna.

Muszę iść do neurologa.

Martwię się co będzie z Tofikiem jak niczego nie znajdziemy.

Nie wiem czy nie powinnaś pojechać na dyżur,do neurologa pewnie długi termin.

Toffiś na fb ma niespełna 400 ud,mało :( z ogłoszenia na Olx z tego co wiem nikt nie dzwoni :( czas ucieka,ani kroku do przodu :( 

Posted
1 godzinę temu, Bgra 605 989 789 napisał:

Toffiś na fb ma niespełna 400 ud,mało :( z ogłoszenia na Olx z tego co wiem nikt nie dzwoni :( czas ucieka,ani kroku do przodu :( 

Na moim olx też kiepsko (Kraków)...Mało wejść, tylko dwa odkrycia telefonu...Przydałyby się zdecydowanie lepsze zdjęcia..No i może na Warszawę ktos ogłosi?

Posted
10 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Na moim olx też kiepsko (Kraków)...Mało wejść, tylko dwa odkrycia telefonu...Przydałyby się zdecydowanie lepsze zdjęcia..No i może na Warszawę ktos ogłosi?

Zrobiłam na Warszawę,nic innego nam nie pozostaje tylko ogłaszać :( spiszę zaraz na jakie miasta mamy ogłoszenie.

Na Fb wrzuciłam o 20  grup,muszę poszperać tam jeszcze.

Posted

Z mojego doświadczenia wiem,że najlepiej zrobić nowe ogłoszenia i wyróżnić,nie wstawiać innego psiaka na miejsce już ogłaszanego.No ale cóż,z drugiej strony szkoda pieniędzy aby zabrało OLX.

U mnie tak wygląda tj.kiepsko.

Statystyki

Wyświetleń: 46
 Tel: 1

Posted

Wyróżniłam ogł na Poznań za piątaka :( Pies nie ma nic,zrobiłam szybki,mały bazarek na ogłoszenia.Kasa pójdzie na Skarpetę Plaskatych,chyba,że ktoś zbierze,będzie skarbnikiem,byłbym wdzięczna :)

Wbijajcie,coś pewnie jeszcze dorzucę,od 1 zł :

Posted
1 minutę temu, Bgra 605 989 789 napisał:

Basiu potrzebujemy więcej zdjęć :( da się coś z tym zrobić ?

Poproszę Panią Halinę.

• Like 1
Posted
15 minut temu, ewu napisał:

Poproszę Panią Halinę.

Dzięki :)

Wszystkie ogłoszenia wpisałam z linkami w pierwszym poście ; mamy na Warszawę,Wrocław,Kraków,Katowice,Poznań,Ruda Śląska,Łódź.

Posted
5 godzin temu, Bgra 605 989 789 napisał:

Dzięki :)

Wszystkie ogłoszenia wpisałam z linkami w pierwszym poście ; mamy na Warszawę,Wrocław,Kraków,Katowice,Poznań,Ruda Śląska,Łódź.

Poprosiłam , na razie cisza:(

Posted
2 minuty temu, ewu napisał:

Pani Halina napisała,że wysyła nowe zdjęcia ale nic nie doszło. 

Jak dojdą zrobię jeszcze kilka ogłoszenie na olx i będzie  nowe ogłoszenie na FB,pomoże mi znajoma.

Dzisiaj zadzwonił pan,niestety mają małe dziecko.

Posted

Niestety, ludzie nie czytają ogłoszeń. W sprawie mojej Mimi też mam tylko telefony od rodzin z małymi dziećmi :( a wyraźnie napisane, że absolutnie do takiego domu.

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Niestety, ludzie nie czytają ogłoszeń. W sprawie mojej Mimi też mam tylko telefony od rodzin z małymi dziećmi :( a wyraźnie napisane, że absolutnie do takiego domu.

Dlatego moje ogłoszenia mają kilka zdań.

Doszły zdjęcia Toffisia.

11.jpg

22.jpg

333.jpg

666.jpg

Posted
3 godziny temu, Figunia napisał:

Trzymam kciuki za najlepszy, odpowiedzialny dom dla chlopaczka. Żeby fakt, ze jest to psiak "charakterny", był zaletą, a nie wadą. 

Aniu dziękuję,że wpadłaś do Toffisia :) dzięki za kciukasy !