Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Dzięki!!

Z doświadczenia wiem, że ludzie nie czytają długich ogłoszeń. Starałam się krótko przedstawić to, co najważniejsze... 

Resztę info przekazujemy w rozmowach telefonicznych z potencjalnym domkiem...

Dzięki Alaskan malamutte :) masz rację ,krótki tekst bez koloryzowania,resztę dopowie Basia.

2 godziny temu, uxmal napisał:

Dzięki uxmal :)

Jak ja lubię taką szybką robotę dziewczynki :) 

Posted

Czekałam od rana na akceptację zmiany ogłoszenia na OLX.Sądziłam,że wywalą mnie,teraz przyszło,udało się.

https://www.olx.pl/oferta/toffi-sliczny-maly-piesek-szuka-domu-CID103-IDwGZqF.html

OLX na Wrocław wyróżnione do 12.08.18.

Przydało by się dołożyć jeszcze 5 zdjęć.

Jeżeli chodzi o zachowanie Toffika to by wystarczyło kilka godzin popracować ze smaczkami tj.zamianą smaczka za piłeczkę i nie było by agresji.W przypadku Toffika aż się prosi aby naprostować jego charakter naprawdę małą pracą z nim.

Posted

miałam dwa zapytania o Toficzka. Jedna Pani była zainteresowana Funcikiem a teraz Toficzkiem, druga Pani zapytała czy Toffik ma włosy :)

Poprosiłam żeby przedzwoniły do Ewu.

Posted
1 godzinę temu, uxmal napisał:

miałam dwa zapytania o Toficzka. Jedna Pani była zainteresowana Funcikiem a teraz Toficzkiem, druga Pani zapytała czy Toffik ma włosy :)

Kilka dni temu Ewu powiedziała,że nie gubi sierści i tak,jest o strukturze "włosa" .Jedną z osób zainteresowanych musiałam bardzo przekonywać,że niee,to nie maltańczyk ;) inna rodzina miała czteroletnie dziecko,więc zdecydowanie też odpadła.Kilka osób wprawdzie pisało,dzwoniło ,ale też i szkoda wspominać.

Trzymam kciuki,może chociaż dt,bardzo to Toffisia ratuje.

Posted
1 godzinę temu, uxmal napisał:

Pani, która pytała o włosy dzwoniła. Bardzo sympatyczna i deklarowała ,że miała gryzącego psa. Niestety są dwa kotki a Tofik nienawidzi kotów.

Posted
2 godziny temu, Bgra 605 989 789 napisał:

Podejrzewam,że Basia też nie ma na razie więcej zdjęć.

Wczoraj w MMSie były 3 fotki , doszły?

Posted
2 minuty temu, ewu napisał:

Wczoraj w MMSie były 3 fotki , doszły?

Basiu mam kochana,przepraszam to przyszło w jednym pliku i gapa nie zajrzałam co dalej :( wybaczcie !

38148133_1827465444005070_2710055382306258944_n.jpg

38289236_1827465044005110_5617507367047397376_n.jpg

Posted
6 minut temu, Bgra 605 989 789 napisał:

Kilka dni temu Ewu powiedziała,że nie gubi sierści i tak,jest o strukturze "włosa" .Jedną z osób zainteresowanych musiałam bardzo przekonywać,że niee,to nie maltańczyk ;) inna rodzina miała czteroletnie dziecko,więc zdecydowanie t eż odpadła.Kilka osób wprawdzie pisało,dzwoniło ,ale też i szkoda wspominać.

Trzymam kciuki,może chociaż dt,bardzo to Toffisia ratuje.

Ja rozmawiałam z Panią , która ma 6-tkę dzieci, najmłodsze 8 miesięcy. Nie dałabym im żadnego psa ale musiałam być uprzejma i Pani dopytywała czy nie mam dobermana bo by takiego chciała....

Posted
1 minutę temu, Bgra 605 989 789 napisał:

Basiu mam kochana,przepraszam to przyszło w jednym pliku i gapa nie zajrzałam co dalej :( wybaczcie !

38148133_1827465444005070_2710055382306258944_n.jpg

38289236_1827465044005110_5617507367047397376_n.jpg

Nic się nie stało:):):):)

• Like 1
Posted
4 minuty temu, ewu napisał:

Jest cudny.

Piękny :)

3 minuty temu, ewu napisał:

Tofik  lubi inne psy ( mieszka z sunią), lubi kury i pawia ale kotu nie odpuszcza.

Zyta jest z pseudo klatkowego,wpada w panikę jak pies wącha ją...ma ponad 12 lat,chore serduszko ...suczki ok,lubi,jak warkną odejdzie.

Posted

Toffi jest w typie owczarka nizinnego.Mój najukochańszy pierwszy psiak był do Toffika bardzo podobny i tego wzrostu.

Zdjęcia dodałam,jeszcze idę edytować treść odnośnie kotków.

Posted
13 godzin temu, Bgra 605 989 789 napisał:

Basiu znasz ostateczny termin,kiedy Toffiś musi opuścić dom? Boję się,że staniemy pod ścianą.

Dokładnie nie bo Pani ma iść na operację serca a szpital jeszcze dokładnie tego nie potwierdził.

Posted

Tofficzek jest śliczny i mam nadzieję,że odezwie się odpowiedzialny i umiejący sobie  z nim poradzić domek.

Dobrze Basiu,że wracasz do zdrowia,choć jeszcze sporo przed Tobą kochana zmagań z dolegliwościami.

• Like 1
Posted
Dnia 31.07.2018 o 23:09, b-b napisał:

Dajcie znać gdzie już ma ogłoszenia to też mu je na OLX zrobię .Im więcej tym lepiej :)

Przepraszam,że mnie tak mało ostatnio na dogo a;e po całym dniu pracy padam po powrocie.

Czy mam zrobić ogłoszenie chłopakowi?

Jeśłi tak to proszę napiszcie na jakie miasto. Jak wrócę jutro z pracy to zrobię.

Posted
11 godzin temu, Bogusik napisał:

Tofficzek jest śliczny i mam nadzieję,że odezwie się odpowiedzialny i umiejący sobie  z nim poradzić domek.

Dobrze Basiu,że wracasz do zdrowia,choć jeszcze sporo przed Tobą kochana zmagań z dolegliwościami.

Szczerze to boję się tego kolejnego domku :(  pies z taką przeszłością wymaga odpowiedniego podejścia.

Basiu dbaj o siebie kochana.

19 minut temu, b-b napisał:

Przepraszam,że mnie tak mało ostatnio na dogo a;e po całym dniu pracy padam po powrocie.

Czy mam zrobić ogłoszenie chłopakowi?

Jeśłi tak to proszę napiszcie na jakie miasto. Jak wrócę jutro z pracy to zrobię.

Bogda nie ma za co przepraszać słońce :) przy takiej pogodzie nic tylko odpoczywać .

Ogłoszenie jak możesz to może teraz na Katowice.Dzięki !